- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #588048 przez Mirella
Lacra to niejedne wybory pamięta to wie co ja o tym myślę, ma rację, jak dorwę to urwę
Ledwo tu nadążam, z doskoku jeszcze dwa wątki ciągnę, swojej roboty na blogu mam wystarczająco, pisać nie mam kiedy, w domu nic się samo nie chce robić, nie wiem dlaczego, a Wy mnie chcecie moderatorką zrobić??????? Żebym już całkiem nie miała kiedy do Was przyjść?????? Jak mnie macie dosyć to po prostu powiedzcie, bez takich podchodów dziwnych
Moim prywatnym zdaniem na każdym mamusiowym wątku powinna być moderatorka, bo nie wyobrażam sobie żeby jedna osoba 12 miesięcy obskoczyła, szczególnie z dzieckiem na ręku
Ledwo tu nadążam, z doskoku jeszcze dwa wątki ciągnę, swojej roboty na blogu mam wystarczająco, pisać nie mam kiedy, w domu nic się samo nie chce robić, nie wiem dlaczego, a Wy mnie chcecie moderatorką zrobić??????? Żebym już całkiem nie miała kiedy do Was przyjść?????? Jak mnie macie dosyć to po prostu powiedzcie, bez takich podchodów dziwnych
Moim prywatnym zdaniem na każdym mamusiowym wątku powinna być moderatorka, bo nie wyobrażam sobie żeby jedna osoba 12 miesięcy obskoczyła, szczególnie z dzieckiem na ręku
Temat został zablokowany.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #588056 przez ferritka
dobra dobra, podałam Ciebie Mirellko, bo Ty nas tu jak matka wszystkie przytulasz ... jak tu trafiłam to od razu mnie przytuliłaś i nie byłam taka sierota bezpańska
aa i nie mów, że Ci kce tyle roboty nawalić żebyś tu ni zaglądała, bo jak Ciebie tu nie widzę to mam ciarki że coś się stało ,oooo
A jest jakiś podejrzany przyszedł z grania, zrobił mi kolacje, potem mu powiedzialam o fotobudce i filmiku dla gości od nas - i z aprobatą zaakceptował, bez żadnego ale chyba ma wyrzuty sumienia że bez zawahania zjadł kawałek tortu, który sobie przyniosłam z obiadowego urodzinowego spotkania dzisiejszego, nie dzieląc się nim ze mną
aa i nie mów, że Ci kce tyle roboty nawalić żebyś tu ni zaglądała, bo jak Ciebie tu nie widzę to mam ciarki że coś się stało ,oooo
A jest jakiś podejrzany przyszedł z grania, zrobił mi kolacje, potem mu powiedzialam o fotobudce i filmiku dla gości od nas - i z aprobatą zaakceptował, bez żadnego ale chyba ma wyrzuty sumienia że bez zawahania zjadł kawałek tortu, który sobie przyniosłam z obiadowego urodzinowego spotkania dzisiejszego, nie dzieląc się nim ze mną
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez ferritka.
- nefretete666
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 9 miesiąc temu #588068 przez nefretete666
Dziewczyny ledwo was nadrobiłam gaduły wy moje:)Mirella masz racje wydaje mi sie ze to nie wykonalne tyle watkow obskakiwac z dzieckiem w domu. Iwonta straszna ta historia z ta dziewczyna.Zdjec waszych domkow nie widzilam:/ Nie udzialam sie bo robilismy Kubie urodzinki i gosci mialm na glowie do tego co chwile chcieli zebym pila(no al moja wina bo nikomu jeszce nie powiedzielismy o ciazy)Ferri szkoda że małpiszon to Ciebie przyszedł
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #588089 przez Mirella
Ferritka, ale ja tylko te przytulam co na staraczki przyjdą, nigdzie dalej taka tulaśna nie jestem
no jakby mój mąż mi kolację zrobił to bym go obwąchała dokładnie
Nefretete, no jak tu sie nie wejdzie rano w południe i wieczorem, to potem nadrobić cięęężko. Pamiętam jak w szpitalu nadrabiałam, masakra, tyle że tam mi nikt nie przeszkadzał, co najwyżej przyłaziła pielęgniarka z kolejną kroplówką.
A tak propos szpitala jeszcze, uprałam sobie dziś swetry, Duśka popatrzyła i pyta co to jest to czarne co wisi, to mówię że sweter. Przyjrzała się porządnie i pyta: ten do szpitala?
W pierwszej chwili nie załapałam, ale potem sobie przypomniałam że jak ją w nocy budziłam i mówiłam że wracam do szpitala to właśnie ten sweter miałam na sobie. Ona chyba ma więcej paskudnych skojarzeń z tym szpitalem niż ja sobie mogę wyobrazić
no jakby mój mąż mi kolację zrobił to bym go obwąchała dokładnie
Nefretete, no jak tu sie nie wejdzie rano w południe i wieczorem, to potem nadrobić cięęężko. Pamiętam jak w szpitalu nadrabiałam, masakra, tyle że tam mi nikt nie przeszkadzał, co najwyżej przyłaziła pielęgniarka z kolejną kroplówką.
A tak propos szpitala jeszcze, uprałam sobie dziś swetry, Duśka popatrzyła i pyta co to jest to czarne co wisi, to mówię że sweter. Przyjrzała się porządnie i pyta: ten do szpitala?
W pierwszej chwili nie załapałam, ale potem sobie przypomniałam że jak ją w nocy budziłam i mówiłam że wracam do szpitala to właśnie ten sweter miałam na sobie. Ona chyba ma więcej paskudnych skojarzeń z tym szpitalem niż ja sobie mogę wyobrazić
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #588096 przez ferritka
Dave, będzie piłkarzem
Mirellka, Duśka to Cię jeszcze niejednym spostrzeżeniem zaskoczy, ale fakt dzieci to widzą więcej niż nam się wydaje i chyba nie bedzie się jej podobać jak bedziesz ten sweter zakładac
no sama widzisz, podejrzany
Ilonka, sama widzisz próbowałam ale uparta potwornie jest
Nefre- widziałam torta czad
mam nadzieje, że nie pomyliłam i nefre to nefre
Mirellka, Duśka to Cię jeszcze niejednym spostrzeżeniem zaskoczy, ale fakt dzieci to widzą więcej niż nam się wydaje i chyba nie bedzie się jej podobać jak bedziesz ten sweter zakładac
no sama widzisz, podejrzany
Ilonka, sama widzisz próbowałam ale uparta potwornie jest
Nefre- widziałam torta czad
mam nadzieje, że nie pomyliłam i nefre to nefre
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez ferritka.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- nefretete666
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #588124 przez Dave
jestem,jestem. meza uspalam:-) a sama nie mam checi na spanie.
kiedys tu moj brzuchol był,bo jak daje fote to o Was nie zapominam!
ale dobra,moze jutro przed wizyta se fote strzele,to Wam dam do poglaskania i zarazenia:-)
Mirella-no to do roboty. Poglaskasz dobrze to Cie brzuszkowa zaraza lapnie.
cala reszte tez,ofcourse:-)
kiedys tu moj brzuchol był,bo jak daje fote to o Was nie zapominam!
ale dobra,moze jutro przed wizyta se fote strzele,to Wam dam do poglaskania i zarazenia:-)
Mirella-no to do roboty. Poglaskasz dobrze to Cie brzuszkowa zaraza lapnie.
cala reszte tez,ofcourse:-)
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej