- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- sylwus136
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek :** 13.04.2010 :** Kocham nad życie :*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 9 miesiąc temu #587794 przez sylwus136
hejooł
wleciałam was poczytać ale nic nie pisałam wiec pisze teraz
ja też mam dziś dzień mega do d*pyyy ;(
wkurza mnie rodzina M.
wiedzą że Kapi jest chory i może się zarazić czymś jeszcze ( zwłaszcza że dziewczyna szwagra jest chora) to muszą na siłę nas przekonywać że mamy jutro przyjechać bo szwagier ma imieniny i trzeba mu suprajsa zrobić...no Quwaa to kto jest ważniejszy!! Moje chore dziecko czy głupie imieniny... Moj M. powiedział że nie przyjedziemy to się obrazili... Quwaa jasna...
Aaa co najlepsze M. miał właśnie telefon i jutro idzie do pracy wiec i tak by się usrał wyjazd...
tak poza tym feri kochana teraz przyszła ciocia ale w następnym miesiacu będę trzymała kciuki by już się nie pokazała na kolejne 9 m-c bo w końcu muszą się pojawić na świecie te dwa słodkie groszki
aaa i Feri ja zdjeć nie widziałam do dupkii normalnie...
Iwonta- ja bym teraz się nie odzywała. Jeszcze pociągną Cię teraz do składania sprawy. Niepotrzebnie teraz będziesz się denerwował i może to zaszkodzić dzidzi. Poczekaj do porodu i naprawdę na spokojnie to sobie przemyśl
aaa Kacperek spadł mi dziś z łóżka w nocy... był straszny huk ale na szczęscie nic mu sie nie stało...
wleciałam was poczytać ale nic nie pisałam wiec pisze teraz
ja też mam dziś dzień mega do d*pyyy ;(
wkurza mnie rodzina M.
wiedzą że Kapi jest chory i może się zarazić czymś jeszcze ( zwłaszcza że dziewczyna szwagra jest chora) to muszą na siłę nas przekonywać że mamy jutro przyjechać bo szwagier ma imieniny i trzeba mu suprajsa zrobić...no Quwaa to kto jest ważniejszy!! Moje chore dziecko czy głupie imieniny... Moj M. powiedział że nie przyjedziemy to się obrazili... Quwaa jasna...
Aaa co najlepsze M. miał właśnie telefon i jutro idzie do pracy wiec i tak by się usrał wyjazd...
tak poza tym feri kochana teraz przyszła ciocia ale w następnym miesiacu będę trzymała kciuki by już się nie pokazała na kolejne 9 m-c bo w końcu muszą się pojawić na świecie te dwa słodkie groszki
aaa i Feri ja zdjeć nie widziałam do dupkii normalnie...
Iwonta- ja bym teraz się nie odzywała. Jeszcze pociągną Cię teraz do składania sprawy. Niepotrzebnie teraz będziesz się denerwował i może to zaszkodzić dzidzi. Poczekaj do porodu i naprawdę na spokojnie to sobie przemyśl
aaa Kacperek spadł mi dziś z łóżka w nocy... był straszny huk ale na szczęscie nic mu sie nie stało...
Temat został zablokowany.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #587833 przez ferritka
kufa, niech ktoś to zrobi za mną: wybrać zaproszenia i pod kolor winietki, te zawieszki na flaszki, i księgę gości bo mnie się już wszystko pomylyło
Sylwuś - dobrze, że masz głowe na karku i wiesz co najlepsze dla Twojej rodziny (Ty+Mały+Małz)
imieniny -u nas się ich nie obchodzi, bedzie dobrze jak zadzwonisz z życzeniami, bo liczy sie pamięc
aa Sis tersz się kapnęłam że Ty nowy avatarek masz fajowski
aaaa byłam se tapety pooglądać i znalazłam takie 3d tylko te kształty co mnie zabiły i co je kce to były tylko białe a ja kce czarne jak żyć
Sylwuś - dobrze, że masz głowe na karku i wiesz co najlepsze dla Twojej rodziny (Ty+Mały+Małz)
imieniny -u nas się ich nie obchodzi, bedzie dobrze jak zadzwonisz z życzeniami, bo liczy sie pamięc
aa Sis tersz się kapnęłam że Ty nowy avatarek masz fajowski
aaaa byłam se tapety pooglądać i znalazłam takie 3d tylko te kształty co mnie zabiły i co je kce to były tylko białe a ja kce czarne jak żyć
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez ferritka.
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 141
11 lata 9 miesiąc temu #587838 przez Gosia 2712
Hej kobitki
Ferri a moglabys wrzucic na chwilke fotke bo tez nie widzialam plis
Iwonka ja to bym na pewno szerokim lukiem omijala ten szpital i wolalabym jechac nawet 50km gdzies indziej... Szkoda Twoich nerwow a tak jak Mirellka napisala w Pl jeden lekarz broni drugiego i watpie zeby to cos dalo...
Ferri a moglabys wrzucic na chwilke fotke bo tez nie widzialam plis
Iwonka ja to bym na pewno szerokim lukiem omijala ten szpital i wolalabym jechac nawet 50km gdzies indziej... Szkoda Twoich nerwow a tak jak Mirellka napisala w Pl jeden lekarz broni drugiego i watpie zeby to cos dalo...
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #587863 przez ferritka
mesy napisał:
weź korkociąga, bo mi A gdzieś wciepł. Jak zapomnisz to jak prawdziwe damy ubijemy se szyjkę, więc luz
ferritka napisał:
Mesy ,a Ty blisko mieszkasz to się na wino kiedyś umówimy to se zobaczysz w realu
cze Domi, co tam u Ciebie??
Anoda, to rzuciło Ci się na oczy ;D haha )
Już mam się ubierać ? hehe
weź korkociąga, bo mi A gdzieś wciepł. Jak zapomnisz to jak prawdziwe damy ubijemy se szyjkę, więc luz
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez ferritka.
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 95
11 lata 9 miesiąc temu #587867 przez studentkaae
Madziska oby mnie takie samo szczęście przyniósł jak Tobie
i żebym taką śliczną królewnę w domciu niedługo też miała jak Ty
Sylwuś - no to dobrze, że nic się Kacperkowi nie stało - biedactwo. ale faktycznie z rodzinką to czasem najlepiej na zdjęciu się wychodzi. u nas też się imienin nie obchodzi tylko urodziny
Sis - no salon superowy - a ten exitowy narożnik boski po prostu faktycznie musisz mieś wielki ten salon, że Ci się bez problemu zmieścił
i żebym taką śliczną królewnę w domciu niedługo też miała jak Ty
Sylwuś - no to dobrze, że nic się Kacperkowi nie stało - biedactwo. ale faktycznie z rodzinką to czasem najlepiej na zdjęciu się wychodzi. u nas też się imienin nie obchodzi tylko urodziny
Sis - no salon superowy - a ten exitowy narożnik boski po prostu faktycznie musisz mieś wielki ten salon, że Ci się bez problemu zmieścił
- DoMI*
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
11 lata 9 miesiąc temu #587873 przez mesy
ferritka napisał:
Śrubokrętem umie otwierać hehe
mesy napisał:
ferritka napisał:
Mesy ,a Ty blisko mieszkasz to się na wino kiedyś umówimy to se zobaczysz w realu
- DoMI*
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 141
11 lata 9 miesiąc temu #587878 przez Gosia 2712
Ferri dziekuje sliczny ten salonik my tez mamy duzy ale ja chce mniejszy naroznik i lawe do tego a w drugim kacie duzy stol bo nie mam jadalni ze stolem tylko w kuchni bede miec maly stol i 4 krzesla...a rodzinke mamy troche duza i jak sie wszystcy zjada to nie ma gdzie siedziec hehe
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #587881 przez ferritka
mesy napisał:
ulalalal to nie jak prawdziwe damy ale jak szlachcianki bedziemy sie gościć szacun za śrubokręt
ferritka napisał:
mesy napisał:
ferritka napisał:
ulalalal to nie jak prawdziwe damy ale jak szlachcianki bedziemy sie gościć szacun za śrubokręt