BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 9 miesiąc temu #587790 przez Mirella
Iwonka, nikt by nie beknął, tylko szumu by było dużo, nie widziałam jeszcze żeby lekarz za cokolwiek beknął w Polsce. To jest hermetyczne środowisko, nikt na nikogo złego słowa nie powie, nie miałabyś żadnych świadków, nic :(
Temat został zablokowany.
11 lata 9 miesiąc temu #587794 przez sylwus136
hejooł :)

wleciałam was poczytać ale nic nie pisałam wiec pisze teraz

ja też mam dziś dzień mega do d*pyyy ;(
wkurza mnie rodzina M.
wiedzą że Kapi jest chory i może się zarazić czymś jeszcze ( zwłaszcza że dziewczyna szwagra jest chora) to muszą na siłę nas przekonywać że mamy jutro przyjechać bo szwagier ma imieniny i trzeba mu suprajsa zrobić...no Quwaa to kto jest ważniejszy!! Moje chore dziecko czy głupie imieniny... Moj M. powiedział że nie przyjedziemy to się obrazili... Quwaa jasna...
Aaa co najlepsze M. miał właśnie telefon i jutro idzie do pracy :D wiec i tak by się usrał wyjazd...

tak poza tym feri kochana teraz przyszła ciocia ale w następnym miesiacu będę trzymała kciuki by już się nie pokazała na kolejne 9 m-c bo w końcu muszą się pojawić na świecie te dwa słodkie groszki :D

aaa i Feri ja zdjeć nie widziałam :( do dupkii normalnie...

Iwonta- ja bym teraz się nie odzywała. Jeszcze pociągną Cię teraz do składania sprawy. Niepotrzebnie teraz będziesz się denerwował i może to zaszkodzić dzidzi. Poczekaj do porodu i naprawdę na spokojnie to sobie przemyśl

aaa Kacperek spadł mi dziś z łóżka w nocy... był straszny huk ale na szczęscie nic mu sie nie stało...
11 lata 9 miesiąc temu #587820 przez Mirella
Sylwuś, nawet nie umiem skomentować zachowania rodziny Twojego M ;) Ludziom to czasem i rozumu brak i wyobraźni i nie wiem czego jeszcze
11 lata 9 miesiąc temu #587824 przez Lacrijka
Gosiak - Wszytstko na tym widac..Paluchy, zacieki ( u mnie to standard :laugh: ), kurz itd itp Jednym slowem - tradżedi :dry:

Ale sie objadłam marchewką.. masakra, nawet sie nie spodziewałam że tak można .. :laugh:
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #587833 przez ferritka
kufa, niech ktoś to zrobi za mną: wybrać zaproszenia i pod kolor winietki, te zawieszki na flaszki, i księgę gości :dry: bo mnie się już wszystko pomylyło :dry: :blush:

Sylwuś - dobrze, że masz głowe na karku i wiesz co najlepsze dla Twojej rodziny (Ty+Mały+Małz) :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
imieniny -u nas się ich nie obchodzi, bedzie dobrze jak zadzwonisz z życzeniami, bo liczy sie pamięc :blink: :blink:
aa Sis tersz się kapnęłam że Ty nowy avatarek masz :blink: :lol: fajowski

aaaa byłam se tapety pooglądać i znalazłam takie 3d :lol: tylko te kształty co mnie zabiły i co je kce to były tylko białe a ja kce czarne :dry: jak żyć :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

Załączniki:
11 lata 9 miesiąc temu #587838 przez Gosia 2712
Hej kobitki :)
Ferri a moglabys wrzucic na chwilke fotke bo tez nie widzialam :( plis :)
Iwonka ja to bym na pewno szerokim lukiem omijala ten szpital i wolalabym jechac nawet 50km gdzies indziej... Szkoda Twoich nerwow a tak jak Mirellka napisala w Pl jeden lekarz broni drugiego i watpie zeby to cos dalo... :S

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

11 lata 9 miesiąc temu #587849 przez madziaska
Studentka, ja zmieniłam kiedyś avatarek na ten co Ty i szybko dwie kreseczki się pojawiły ;)

Lecę Was poczytać ;)
11 lata 9 miesiąc temu #587857 przez mesy
ferritka napisał:

Mesy ,a Ty blisko mieszkasz to się na wino kiedyś umówimy to se zobaczysz w realu B) B)

cze Domi, co tam u Ciebie?? :lol:

Anoda, to rzuciło Ci się na oczy ;D haha ;))

Już mam się ubierać ? :lol: hehe
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #587863 przez ferritka
mesy napisał:

ferritka napisał:

Mesy ,a Ty blisko mieszkasz to się na wino kiedyś umówimy to se zobaczysz w realu B) B)

weź korkociąga, bo mi A gdzieś wciepł. Jak zapomnisz to jak prawdziwe damy ubijemy se szyjkę, więc luz :lol: B)

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #587867 przez studentkaae
Madziska :kiss: :kiss: :kiss: oby mnie takie samo szczęście przyniósł jak Tobie :)
i żebym taką śliczną królewnę w domciu niedługo też miała jak Ty :)

Sylwuś - no to dobrze, że nic się Kacperkowi nie stało - biedactwo. ale faktycznie z rodzinką to czasem najlepiej na zdjęciu się wychodzi. u nas też się imienin nie obchodzi tylko urodziny :)

Sis - no salon superowy - a ten exitowy narożnik boski po prostu :) faktycznie musisz mieś wielki ten salon, że Ci się bez problemu zmieścił :)
11 lata 9 miesiąc temu #587871 przez DoMI*
dzemałam .. studentkae mam 16 za pare dni dostac a czemu podejzana?:(
a co u Ciebie studentkae?

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 9 miesiąc temu #587873 przez mesy
ferritka napisał:

mesy napisał:

ferritka napisał:

weź korkociąga, bo mi A gdzieś wciepł. Jak zapomnisz to jak prawdziwe damy ubijemy se szyjkę, więc luz :lol: B)

Śrubokrętem umie otwierać hehe
11 lata 9 miesiąc temu #587875 przez DoMI*
kto mieeszka na opolskim?

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 9 miesiąc temu #587878 przez Gosia 2712
Ferri dziekuje :) sliczny ten salonik :) my tez mamy duzy ale ja chce mniejszy naroznik i lawe do tego a w drugim kacie duzy stol bo nie mam jadalni ze stolem tylko w kuchni bede miec maly stol i 4 krzesla...a rodzinke mamy troche duza i jak sie wszystcy zjada to nie ma gdzie siedziec hehe :P

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

11 lata 9 miesiąc temu #587881 przez ferritka
mesy napisał:

ferritka napisał:

mesy napisał:

ferritka napisał:

Śrubokrętem umie otwierać hehe

ulalalal to nie jak prawdziwe damy ale jak szlachcianki bedziemy sie gościć :lol: szacun za śrubokręt :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka