BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 9 miesiąc temu #588191 przez sylwus136
hehe nie wiem czy książkę o nim ktoś napisał
a film obejrzę ale muszę mieć na to "dobry" moment :)

ja też mykam spać
dobranoc Mirellko :)
Temat został zablokowany.
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #588195 przez Ingrid29
Witam z rana :) Rozpoczynam posiedzenie rannej zmiany. Wykończona jestem jak uj. Nocka nie ciekawa, bo Artkowi wychodzą zęby jak grzyby po deszczu. Jeden był w grudniu, a od końca stycznia już mu 3 się wyrżnęły i idą następne.

Mój m ma w piątek wolne, więc weekendzik dłuższy będzie. A jak zaakceptują mu urlop, to do świąt 2 tygodnie wolnego - juhuuu :) :cheer:

Ja też jestem kociara, jak byłam mała to cały czas mieliśmy kotki, czasem i 3 były naraz w domu + pies, świnkę morską, chomika i inne zwierzęta. Mój dziadek był kolejarzem, sprawdzał toru i znosił ranne zwierzątka do domu. Miałam przez jakiś czas w domu: wiewiórkę, sowę, kilka jeży (tupały w nocy śmiesznie), ptaszki różne: kawki, gila itp. Normalnie zoo. albo animal planet :side: :S

A jak mieszkałam z m za czasów narzeczeństwa, to mieliśmy szczurzycę o imieniu Lusi- niestety musieliśmy ja po 2 latach uśpić, bo miała raka :(
Ferri a właśnie jak tam Leosiek - mam nadzieję, że a nie dojrzał kanapy :silly:
11 lata 9 miesiąc temu #588217 przez Dave
dzien dobry!
tylko sie witam i mykam bo juz mam budowlancow na chacie.
a jeszcze z Maja sie po lozku turlam:-P

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
11 lata 9 miesiąc temu #588220 przez iwonta_kg
Dzien dobry!

Ja chyba dzis z łóżka nie wychodze! Sniegu jest tyle ze nie wiem! Az sie nic nie chce. Plany na dzis? Spac, spac, spac...

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #588280 przez ferritka
dzień dobry:))

A nie widział kanapy, Leoś jest bezpieczny, dywan też zaprałam ale swoje pomruczałam na A pod nosem :lol: :lol:

kurcze Gosiak ja to lubie takie dokumenty, poszukam na VOD może będzie :blush: :blush: :blush:

jeeezu dziewczynki wiecie co się stało B) dojrzewam!!!!!!! :lol: obudziłam się z pryszczem na twarzy a to znak młodości :lol: B)

dziewczyny, jutro cisne z A do poradni życia rodzinnego, na co mam się przygotować i co msam ze sobą zabrać? jakieś papiery?

pamiętacie Gwen??? hmmmm nic nam tu znać o sobie nie daje :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #588301 przez anoda89
Dzień dobry :)
Dave czekam na zdjęcie brzuszka :)

Ferri ja syfy taki mam że szok aż wstyd wyjść nie umalowana. Jakbym jeden syfek miała raz na jakiś czas to skakałabym z radości ;) Ta poradnia to przed ślubem musicie zaliczyć?

Ja chcę wiosnę!!! Już mam dość tej szarości i na spacer mi się chce gdzieś do lasu.
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #588306 przez ferritka
tak, przed slubem, a że wyjeżdżamy to musmy ją zrobić wcześniej- ale nie wiem o co kaman z tą poradnią :dry:

hehe ostatni raz takiego prawdziwego pryszcza pryszcza to miałam chyba w podstawówce B)

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #588307 przez Dave
feri-nic tam nie musísz miec. u nas babka cos pogadala ogolnie,potem o napro,dala duzo materialow i tyle. wynudzicie sie.
ha,nam gadala jak to naturalnie sie zabezpieczac,a nam juz tylko zalezalo jak zafasolkowac.

11 lata 9 miesiąc temu #588311 przez ferritka
Dave, aa no to luz, to niech powie jak sie naturalnie zabezpieczać - bo to najbardziej zawodna antykoncepcja świata B) :lol: i będę do ślubu ją stosować :lol: :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #588317 przez Dave
feri-:-)

11 lata 9 miesiąc temu #588324 przez anoda89
U nas też babka gadała o kalendarzykach i nawet dostałam kalendarzyk żeby sobie zaznaczać :lol: Pytała się czy znamy jakieś metody antykoncepcji i co o nich sądzimy, oczywiście trzeba powiedzieć że to jest złe itp. No i nie przyznawaj się że współżyjecie bo was zlinczuje ;) :woohoo: Do tego że mieszacie razem też bym się nie przyznawała bo osoby prowadzące takie poradnie są nawiedzone delikatnie mówiąc ;)
11 lata 9 miesiąc temu #588334 przez ferritka
oooo widzisz :lol: ale wiecie co no wkurza mnie takie podejście. Kurcze jakby nam łaske robili, ze dadzą nam ślub w kościele- kurde za darmo tego nie robią, płace za to jak za każdą inną usługę a to tyle zachodu jest :dry: takie zakłamanie :dry: :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #588343 przez Dave
skasowalo mi posta!
anoda-dobrze mowisz. lepiej udawac swietoszkow.

11 lata 9 miesiąc temu #588351 przez mesy
ferritka napisał:

oooo widzisz :lol: ale wiecie co no wkurza mnie takie podejście. Kurcze jakby nam łaske robili, ze dadzą nam ślub w kościele- kurde za darmo tego nie robią, płace za to jak za każdą inną usługę a to tyle zachodu jest :dry: takie zakłamanie :dry: :dry:

Bo to Polska nie elegancja Francja :P ja dlatego wzięłam cywilny żeby uniknąć takiej sytuacji :P :P
11 lata 9 miesiąc temu #588356 przez ferritka
Mesy, powiem Ci że się poważnie zastanawiamy nad tym :dry:

a teraz dla przyszłych mam www.tuzory.pl/wiadomosci,szpital-przyszl...,wia5-3266-4376.html zapraszam na moją dzielnie a po zajęciach na herbatę z pomarańczami i goździkami :lol: :lol: :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka