- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- sylwus136
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek :** 13.04.2010 :** Kocham nad życie :*
Mniej Więcej
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #588195 przez Ingrid29
Witam z rana Rozpoczynam posiedzenie rannej zmiany. Wykończona jestem jak uj. Nocka nie ciekawa, bo Artkowi wychodzą zęby jak grzyby po deszczu. Jeden był w grudniu, a od końca stycznia już mu 3 się wyrżnęły i idą następne.
Mój m ma w piątek wolne, więc weekendzik dłuższy będzie. A jak zaakceptują mu urlop, to do świąt 2 tygodnie wolnego - juhuuu
Ja też jestem kociara, jak byłam mała to cały czas mieliśmy kotki, czasem i 3 były naraz w domu + pies, świnkę morską, chomika i inne zwierzęta. Mój dziadek był kolejarzem, sprawdzał toru i znosił ranne zwierzątka do domu. Miałam przez jakiś czas w domu: wiewiórkę, sowę, kilka jeży (tupały w nocy śmiesznie), ptaszki różne: kawki, gila itp. Normalnie zoo. albo animal planet
A jak mieszkałam z m za czasów narzeczeństwa, to mieliśmy szczurzycę o imieniu Lusi- niestety musieliśmy ja po 2 latach uśpić, bo miała raka
Ferri a właśnie jak tam Leosiek - mam nadzieję, że a nie dojrzał kanapy
Mój m ma w piątek wolne, więc weekendzik dłuższy będzie. A jak zaakceptują mu urlop, to do świąt 2 tygodnie wolnego - juhuuu
Ja też jestem kociara, jak byłam mała to cały czas mieliśmy kotki, czasem i 3 były naraz w domu + pies, świnkę morską, chomika i inne zwierzęta. Mój dziadek był kolejarzem, sprawdzał toru i znosił ranne zwierzątka do domu. Miałam przez jakiś czas w domu: wiewiórkę, sowę, kilka jeży (tupały w nocy śmiesznie), ptaszki różne: kawki, gila itp. Normalnie zoo. albo animal planet
A jak mieszkałam z m za czasów narzeczeństwa, to mieliśmy szczurzycę o imieniu Lusi- niestety musieliśmy ja po 2 latach uśpić, bo miała raka
Ferri a właśnie jak tam Leosiek - mam nadzieję, że a nie dojrzał kanapy
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez Ingrid29.
Temat został zablokowany.
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #588280 przez ferritka
dzień dobry:))
A nie widział kanapy, Leoś jest bezpieczny, dywan też zaprałam ale swoje pomruczałam na A pod nosem
kurcze Gosiak ja to lubie takie dokumenty, poszukam na VOD może będzie
jeeezu dziewczynki wiecie co się stało dojrzewam!!!!!!! obudziłam się z pryszczem na twarzy a to znak młodości
dziewczyny, jutro cisne z A do poradni życia rodzinnego, na co mam się przygotować i co msam ze sobą zabrać? jakieś papiery?
pamiętacie Gwen??? hmmmm nic nam tu znać o sobie nie daje
A nie widział kanapy, Leoś jest bezpieczny, dywan też zaprałam ale swoje pomruczałam na A pod nosem
kurcze Gosiak ja to lubie takie dokumenty, poszukam na VOD może będzie
jeeezu dziewczynki wiecie co się stało dojrzewam!!!!!!! obudziłam się z pryszczem na twarzy a to znak młodości
dziewczyny, jutro cisne z A do poradni życia rodzinnego, na co mam się przygotować i co msam ze sobą zabrać? jakieś papiery?
pamiętacie Gwen??? hmmmm nic nam tu znać o sobie nie daje
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez ferritka.
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
11 lata 9 miesiąc temu #588301 przez anoda89
Dzień dobry
Dave czekam na zdjęcie brzuszka
Ferri ja syfy taki mam że szok aż wstyd wyjść nie umalowana. Jakbym jeden syfek miała raz na jakiś czas to skakałabym z radości Ta poradnia to przed ślubem musicie zaliczyć?
Ja chcę wiosnę!!! Już mam dość tej szarości i na spacer mi się chce gdzieś do lasu.
Dave czekam na zdjęcie brzuszka
Ferri ja syfy taki mam że szok aż wstyd wyjść nie umalowana. Jakbym jeden syfek miała raz na jakiś czas to skakałabym z radości Ta poradnia to przed ślubem musicie zaliczyć?
Ja chcę wiosnę!!! Już mam dość tej szarości i na spacer mi się chce gdzieś do lasu.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #588306 przez ferritka
tak, przed slubem, a że wyjeżdżamy to musmy ją zrobić wcześniej- ale nie wiem o co kaman z tą poradnią
hehe ostatni raz takiego prawdziwego pryszcza pryszcza to miałam chyba w podstawówce
hehe ostatni raz takiego prawdziwego pryszcza pryszcza to miałam chyba w podstawówce
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez ferritka.
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
11 lata 9 miesiąc temu #588324 przez anoda89
U nas też babka gadała o kalendarzykach i nawet dostałam kalendarzyk żeby sobie zaznaczać Pytała się czy znamy jakieś metody antykoncepcji i co o nich sądzimy, oczywiście trzeba powiedzieć że to jest złe itp. No i nie przyznawaj się że współżyjecie bo was zlinczuje Do tego że mieszacie razem też bym się nie przyznawała bo osoby prowadzące takie poradnie są nawiedzone delikatnie mówiąc
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
11 lata 9 miesiąc temu #588351 przez mesy
ferritka napisał:
Bo to Polska nie elegancja Francja ja dlatego wzięłam cywilny żeby uniknąć takiej sytuacji
oooo widzisz ale wiecie co no wkurza mnie takie podejście. Kurcze jakby nam łaske robili, ze dadzą nam ślub w kościele- kurde za darmo tego nie robią, płace za to jak za każdą inną usługę a to tyle zachodu jest takie zakłamanie
Bo to Polska nie elegancja Francja ja dlatego wzięłam cywilny żeby uniknąć takiej sytuacji
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #588356 przez ferritka
Mesy, powiem Ci że się poważnie zastanawiamy nad tym
a teraz dla przyszłych mam www.tuzory.pl/wiadomosci,szpital-przyszl...,wia5-3266-4376.html zapraszam na moją dzielnie a po zajęciach na herbatę z pomarańczami i goździkami
a teraz dla przyszłych mam www.tuzory.pl/wiadomosci,szpital-przyszl...,wia5-3266-4376.html zapraszam na moją dzielnie a po zajęciach na herbatę z pomarańczami i goździkami