BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #586642 przez Mała
Witam.
Monia dobrze że się wyjaśniło z tym testem. No to teraz czekam, aż @ się skończy i trzymam kciuki :)

Ferri siknij tak dla nas, jak dla siebie nie chcesz, plisssss :blush:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A co do migdałków, gdyby lekarz nie zalecił to ja bym sobie czegoś podobnego nie wymyślała, eh te babcie i dobe rady Kamil miał, bo miał tak duże, że w czasie infekcji się dusił. Mojej znajomej synek miał niedosłuch
Załączniki:
Temat został zablokowany.
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #586644 przez ferritka
Dave napisał:

Feri - moja ma 1,5 x 3 metry i musi wszystko pomieścić, więc w swojej to się możecie gonić :laugh:

kurka rurka Dave to TY w mojej łazience kurczaczki urzędujesz??? bo to mojej wyniary ;D jak se stane plecami do drzwi to rąk nie wyprostuje na boki bo malo miejsca ;D

Mała, powiedz cześć Oli od cioci :lol: :lol: :lol: ślicznotka :kiss: :kiss: :kiss:
jak ptrzyjdą testy owu to se sikbe, póki co no nie mam nawet na co a extra nie bedę kupować testa bo to samo złoooooo :blush:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #586651 przez Dave
Feri - my jak damy umywalkę, to mąż się zbytnio do niej nie schyli, bo tyłkiem przywali o ścianę :silly:
I patrzyłam też za taką umywalką jaką Ty masz. Jak się spisuje??

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
11 lata 9 miesiąc temu #586658 przez ferritka
Dave, jak Studentka czy jak bidol ,bo one nam tu prezentowały swoje łazienji. Ja mojej nie pokaże bo jest stara brzydka i jak w pociągu ma-sa-kra ;/

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #586664 przez Dave
Kurka pomotałam się :P
Jak studentaka :side: :side:

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #586672 przez pani_p
U nas też łazienka malutka, uparłam się na wanne i teraz jest wszystko na styk i nie mam gdzie kosza na pranie ciepnąć :-D

Mnie się już oczy zamykają... Masakra jakaś. Znowu mnie pewnie fajne rzeczy ominą :-(
11 lata 9 miesiąc temu #586678 przez ferritka
pani pani :kiss: ale Wy macie przerąbane z tym spaniem :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #586680 przez Dave
Jedna by ciągle spała i druga nie może :dry: :angry:

Pani - ja jeszcze nie mam plana gdzie kosz na pranie będę trzymać. Pewne jest tylko to, że w łazience nie. Bo się nie zmieści :P

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #586685 przez pani_p
No żebyś wiedziała. A zaznacze, że w dzień też spałam :-D no spioch wstrętny teraz ze mnie. A rano przed 6 sie już wierce...

Dave ja już myślalam żeby go powiesić jakoś :-D no bo kurka gdzie go indziej pierdyknąć. No ni ma gdzie na tym naszym "ogromnym" metrażu :-)
11 lata 9 miesiąc temu #586687 przez Mała
Pani śpij kochana śpij, bo potem ci się może udzielić bezsenność Dave. Ja tak miałam z oby dwoma :dry: No a jak maleństwo już będzie z Wami to już w ogóle nie pośpisz :S
11 lata 9 miesiąc temu #586704 przez ferritka
dziewczynki, dlatego ja kosz trzymam w szafie :blush: mam taką jedną część wydzieloną na deskę do prasowania i żelazko i odkurzacz to tam stoi kosz na dole. A to się już jakoś tak nauczył i bach do szały do kosza. Teraz to dla nas już normalne jest ale nikomu nie mowimy o tym, bo głupio toa " gdzie masz brudy . W Szafie " :blush: :blink: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #586705 przez studentkaae
Dave - no wiesz, mała jest ta umywalka w łazience, nie ma się co oszukiwać, że większa byłaby lepsza. ja to jeszcze się umyję bez większych problemów, ale małż rozpryskuje wodę na wszystkie strony, a ja potem łażę ze szmata i wycieram... no, ale co zrobić, większa by się nam nie zmieściła i już.

Pani - o, Biedactwo senność ciążowa Cię dopadła - no to mykaj do łózia, bo Fasolka pewnie lubi jak śpisz i rośnie jak na drożdżach :)

a co do brudów to ja mam je też w szafce Ferri - no tyle, że jest wbudowany kosz na brudy w ten słupek co mam w łazience i tak na dole jest kosz wysuwany, powyzej szufladki, a na samej górze półki.
i tym sposobem nie widać, że to kosz :) fajny wynalazek takie szafki zwłaszcza do małych łazienek
11 lata 9 miesiąc temu #586712 przez pani_p
Studentka mój słupek niestety nie ma takiej funkcji a był juz wcześniej kupiony :-(

A fasolka rzeczywiście chyba rosnie bo czuję ten mój brzuchol dzisiaj cały dzień, takie rozciąganie.

Nic chyba się będę żegnać i idę spać bo już mi ciężko. Dobranoc :-*
11 lata 9 miesiąc temu #586715 przez gosiak
No to moja łazienka jest coś jak od ferri jak się stoi plecami do drzwiów to ręków nie idzie na boki rozłożyć, chwalić też się nie mam czym bo jest zwyczajna....oprócz kosza na pranie stoi koło kibelosa jeszcze kuweta, kabine chcemy zmieniać zeby była na szerokość łazienki bo teraz jest maława a lubiemy się razem kąpać :laugh: taka tam oszczędność wody :blush: :lol: wieć jak taką dużą wstawimy to też będę miała problem gdzie kosz walnąć :S

Ferri jak mieszkałam z emem za czasów przedmałżeńskich w bloku to tam też była taka łazienka jeszcze mniejsza od tej co mamy teraz że kosz z brudami też trzymaliśmy w szafie B)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 9 miesiąc temu #586716 przez studentkaae
to dobranoc Pani :kiss:

a ja mam teraz fazę na taką muzę - słucham non stop ;)

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia