- Otrzymane podziękowania: 43
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- DoMI*
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #586108 przez ferritka
dobry dobry;))
Asik, mój A to mnie uspał i chyba do Was na Jacka wpadł , bo -co mnie zastanawia- on jeszcze śpi!! a to taki ranny ptaszek jak Dave
Dave kurka rurka, hmmmm oby tylko Muminek nie był takim bezsennym Markiem ( masz już imie ? )) to Ty się kochana nam wykończysz z dwójką hmm poczytam o Twojej przypadłości, może coś wyczytam mądrego
Monia, nie trzym, sikaj bo Cię brzuch rozboli
co tam jeszcze, co tam jeszcze,aaaaaa Asik, mówiłam Ci, że się z Twym synu normalnie zakochalam bez pamięci
boski
aa Domi, mówiłam Ci że nasza Agusia to expertka od "dziurki, kulki i noska" i Inso też Ci ładnie opisała, teraz powinno się udać wyczuć )
aa Gosiak, pytałaś o ( posprzątam to Ci fote ebne)kuchnie z ikei, nooo ja mam i nie narzekam. I podejrzewam, że A ją kupil tanim kosztem, bo nie za mojej kadencji nawet sprzety wszystkie mam ( okap, zmywarka, płyta) i póki co działa wszystko bez zarzutów. Ja nie mogę nic złego na nią powiedzieć - i najlepsze, jak mnie się ona znudzi to se mogę fronty tanim kosztem w ikea kupic innksze i mam nju kiczen
Pani poka nam te swoje nowe salony chwal się kochana chwal
Asik, mój A to mnie uspał i chyba do Was na Jacka wpadł , bo -co mnie zastanawia- on jeszcze śpi!! a to taki ranny ptaszek jak Dave
Dave kurka rurka, hmmmm oby tylko Muminek nie był takim bezsennym Markiem ( masz już imie ? )) to Ty się kochana nam wykończysz z dwójką hmm poczytam o Twojej przypadłości, może coś wyczytam mądrego
Monia, nie trzym, sikaj bo Cię brzuch rozboli
co tam jeszcze, co tam jeszcze,aaaaaa Asik, mówiłam Ci, że się z Twym synu normalnie zakochalam bez pamięci
boski
aa Domi, mówiłam Ci że nasza Agusia to expertka od "dziurki, kulki i noska" i Inso też Ci ładnie opisała, teraz powinno się udać wyczuć )
aa Gosiak, pytałaś o ( posprzątam to Ci fote ebne)kuchnie z ikei, nooo ja mam i nie narzekam. I podejrzewam, że A ją kupil tanim kosztem, bo nie za mojej kadencji nawet sprzety wszystkie mam ( okap, zmywarka, płyta) i póki co działa wszystko bez zarzutów. Ja nie mogę nic złego na nią powiedzieć - i najlepsze, jak mnie się ona znudzi to se mogę fronty tanim kosztem w ikea kupic innksze i mam nju kiczen
Pani poka nam te swoje nowe salony chwal się kochana chwal
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez ferritka.
Temat został zablokowany.
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- DoMI*
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 95
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #586159 przez studentkaae
a ja też już wstałam, mimo, że zasnęłam po 3 chyba... ale dzis leniwa niedziela
Moniaaaa - gdzie Ty jesteś z tym testem??
Moniaaaa - gdzie Ty jesteś z tym testem??
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez studentkaae.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
11 lata 10 miesiąc temu #586186 przez MoNiaaa
heja sory ze tak pozno ale w niedziele to ja odsypiam przed chwila dopiero sie wygrzebalam z lozk
testu nie robilam bo @ sie zaczela wiec nie ma sensu tez mi sie wydaje te ten pasek ktory sie przesowa musial wyschnac akurat w tym miejscu i sie kreska zrobila moze i lepiej bo w tym iesiacu bym sie za bardzo stresowala a tak to na luzie zaatakuje grudzien :D
jedyny minus ze juz nie jestem pewna swojego cyklu i nawet nie wiem kiedy ma byc owu ale dzieki temu mozemy isc na spontan a nie wyliczac i na mus
pozyjemy zobaczymy moze za miesiac @ spoznio sie juz na dobre 9 mc
testu nie robilam bo @ sie zaczela wiec nie ma sensu tez mi sie wydaje te ten pasek ktory sie przesowa musial wyschnac akurat w tym miejscu i sie kreska zrobila moze i lepiej bo w tym iesiacu bym sie za bardzo stresowala a tak to na luzie zaatakuje grudzien :D
jedyny minus ze juz nie jestem pewna swojego cyklu i nawet nie wiem kiedy ma byc owu ale dzieki temu mozemy isc na spontan a nie wyliczac i na mus
pozyjemy zobaczymy moze za miesiac @ spoznio sie juz na dobre 9 mc
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem