BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 10 miesiąc temu #585385 przez ferritka
Monia, hmmmm ile Ci się spóźnia? z moich obliczeń dzisiaj jest 7 dzień tak? ( no u mnie jest 7 przynajmniej :dry: )
no to hmmmm a czujesz -w sumie jakby miał wyjść to chyba by wyszedł już? kurde nie wiem sama :dry: :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

Temat został zablokowany.
11 lata 10 miesiąc temu #585386 przez Gosia 2712
Monia jak mowisz ze masz jakies plamienie i nie wyglada to jak okres to moze zrob testa bedziesz pewniejsza :) bo wiesz gdyby sie cos zlego dzialo to mozesz szybciej zareagowac

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

11 lata 10 miesiąc temu #585387 przez MoNiaaa
no wlasnie to dziwne plamienie mnie zaniepokoilo...i w jednej chwili jakos zle sie poczulam glowa mnie boli i mam plamy przed oczami czuje sie jakbym miala zemdlec...przyciemnilam sobie swiatlo w pracy zeby mi tak po oczach nie walilo...

wlasnie feri ty moze tez sie zlap za tego testa ile bedziesz jeszcze czekac??

http

]
11 lata 10 miesiąc temu #585391 przez bidol
Monia - dziękuję. Warjacto na jej punkcie mnie ogarnelo :) co zreszta widac :)

No dobra - czy juz wszystkie mnie co chcialy dodaly?? Bo kasuje posta.
11 lata 10 miesiąc temu #585393 przez ferritka
Monia, kochanie ale ja nie mam co testować :cheer: bo ja lada chwila dostane tak czuje :S

a Ty hmmm jak się martwisz to może siknij.....hmmmm

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu #585394 przez MoNiaaa
bidol ja tez tak mam z Julka w sumie teraz juz nie tak bardzo ale dawniej wszedzie chodzilam z aparatem i mamy cla kupe zdjec

http

]
11 lata 10 miesiąc temu #585397 przez MoNiaaa
feri ty mi tu nie pitol tylko sikaj chocby dla sportu tak jak pani zobacz jak jej to sikaie ladnie wyszlo :D:D

a u ciebie ostatnio wszytsko objawy ciazowe oznaczaly @ wiec moze teraz objawy @ wskazuja na fasolke?? :side:

http

]
11 lata 10 miesiąc temu #585401 przez Mirella

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
11 lata 10 miesiąc temu #585404 przez Gosia 2712
Hehe zobaczcie :P
Ferri to Twoj Leos :P

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #585413 przez madziaska
MoNiaaa napisał:

dziewczyny powiedzcie mi z doswiadczenia czy zrobic dzis po poludniu tego testa czy czekac do rana?

Monia, ja robiłam przed spodziewana @ i wyszedł pozytywny. Ale to róznie bywa, sama z resztą wiesz ;)

Dodam,że test był wieczorny :)
11 lata 10 miesiąc temu #585414 przez bidol
Iwont - kochana - mam prosbe. Mozesz edytowac swojego posta z moimi danymi. Dzięki :)

Inso - ojjjj cudna Natalcia jest - napatrzec się nie mogę :) a te oczka i włoski - idealna :) :kiss:

Ok. Kochane. To trzymam kciuki za teściki :) i oby @ nie przlazla. Tzn do mnie jak najbardziej niech przyłazi :)
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #585424 przez ferritka
Mirellka spisałam B) biorąc pod uwagę fakt iż zawsze sypie wszystko na oko to jest to dla mnie przepis marzenie B) B) :cheer: co do kremu :lol: :lol: z niea mnie spadłaś bo ja nigdy nie wiedziałam jak zrobić samemu budynia, a teraz mam przepisa :blush: :blush: :lol: no kurka rurka ten przeklęty mixer... muszę A wysłać do idiotów po jakiś wypasiony kręcacz, bo mi łapki uschną B)

Gosia hahahah nop mój Leoś jak się patrzy... tylko dzisiaj jest niegrzeczny, wkłada mi nogi do wazonu i miesza, miesza, miesza :cheer: :cheer:

bidol :blush: 2 razy zaproszenie wysyłałam, już myslałam że nie kcesz być moją kuleżanką :blush: :blush: :blink:

eej przy Was to ja z tym moim Leonkiem to na nieźle zrytą wychodzę :lol: :lol: no co jak ja całą moją miłość matczyną na tego kocura przelalam póki co :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu #585426 przez Mirella
Ferri, co do tego mieszania kremu z masłem, mam wrażenie że tam mikser w grę wchodzi, bo inaczej to sie chyba nie rozmiesza? Takich przepisów mam jeszcze parę, na oko wydają się dziwne, ale jak się cos zrobi to paluszki lizać. Przedwczoraj ciacha robiłam, moja bratanica nie uwierzyła że to nie kupne :P
11 lata 10 miesiąc temu #585438 przez Marta M
Nie było mnie wczoraj a i tak widze o mnie pamiętałyście, dziękuje za zaproszenia na fb:):)
11 lata 10 miesiąc temu #585446 przez ferritka
i jak Monia? siknęłaś???

Kuba Maly Kregielek <3

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby