BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 2 tygodni temu #602797 przez gosiak
Jejku na takie śpiące cudo mogła bym godzinami patrzeć :blush:

Gosia no to młodzieńcze lata Wam się wspomniały, u mnie bynajmniej nie raz tak było że się z imprezy z buta naginało :silly:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Temat został zablokowany.
12 lata 2 tygodni temu #602805 przez Dave
Gosiak - też tak kiedyś z sylwka wracałam. W kiecce jakieś 10 km się szło, a mróz ponad -20. Normalnie myślałam, że zamarznę. Nogi to miałam całe sine. Brrrrr....

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
12 lata 2 tygodni temu #602816 przez sylka
Dziewczyny barała któraś z Was metformax 500 na uregulowanie cykli? Póki co mam to zażywać a w ostatecznoości luteinę lub tabsy anty, ani lutka ani anty nie wyregulują cyklu powodują @ z odstawiena a nie naturalną. metformax ma ma wyregulować naturalny cykl.
12 lata 2 tygodni temu #602825 przez MoNiaaa
Dave sliczne te mebelki widzialam je tez na zywo i sama bym takie wybrala gdybym urzadzala pokoj malej na lato kupimy jej jedynie lozko a ma tak maly pokoik ze nie wiem jak w przyszlosci jej umeblujemy...

a to pikanie jajnika pewnie na owulke jesli tak to by bylo super :):)
pprzekonamy sie za kilka tygodni oby tylko sie ciaza utrzymala i obylo sie bez zadnych krwawien bo tego boje sie najbardziej :(

a dzis zanioslam papiery do przedzkola Julki ale Pani ktora je przyjmowala ze powinna sie dostac takze super a w razie "W" na terenie przedszkola jest zlobek :)

http

]
12 lata 2 tygodni temu #602849 przez mesy
A może mi któraś z was powiedzieć jak mam wyluzować mózgownicę :unsure: :unsure: :unsure: Kurde z taką blokadą to ja szybko w ciążę nie zajdę .... :angry:
12 lata 2 tygodni temu #602855 przez MoNiaaa
mesy chyba nie ma lekarstwa na "niemyslenie" jak ktos takie wymysli to od razu nobla dostanie. w tym wszystkim najgorsze jest to nakrecanie sie :(

wchodze co jakis czas na marcowki ale o sylwce ani slychu ani dychu...co z nia jest???
moglaby sie chociaz odezwac co i jak zeby sie nie martwic
mam nadzieje ze mam alucha juz ze soba

http

]
12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #602866 przez Gravity
Witam Was ja po pracy:)wykapana pojedzona i od razu na forum:)

Rozmawiałam dziś z położna znajoma powiedziała ze termin tak jak kalkulator online 28.listopad a pierwsze usg zaleca kolo 10 kwitnienia,i ja juz nerw mam.

Studentka spełnienia marzeń:)))

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!
12 lata 2 tygodni temu #602869 przez Dave
MoNiaaa - no właśnie, że je widziałam to mi się podobają i nie szukam dalej. Jakoś tak mi spasowały.

Mesy - nie wiem jak zluzować mózgownicę. Wymyśl, coś co Cię wciągnie bez reszty, jakieś nowe hobby, zajawkę. To Cię oderwie od dziodziola i pykniesz od razu :laugh:

Gravity
- to teraz leż i pachnij :lol:

12 lata 2 tygodni temu #602874 przez mesy
Dave napisał:

MoNiaaa - no właśnie, że je widziałam to mi się podobają i nie szukam dalej. Jakoś tak mi spasowały.

Mesy - nie wiem jak zluzować mózgownicę. Wymyśl, coś co Cię wciągnie bez reszty, jakieś nowe hobby, zajawkę. To Cię oderwie od dziodziola i pykniesz od razu :laugh:

Gravity

Tylko że ja już miałam takie zajęcia i nic :dry: nawet emka goniłam do remontów w domu żeby tylko nie myśleć i nic :( kurka rurka :P
12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #602876 przez Gravity
mesy napisał:

Dave napisał:

Gravity

Tylko że ja już miałam takie zajęcia i nic :dry: nawet emka goniłam do remontów w domu żeby tylko nie myśleć i nic :( kurka rurka :P

Powiem wam ,ze pierwsze co robie jak wchodze do mieszknaia to myje rece puszczam wode do wanny i zanim woda sie naleje zdążę zjeść i kapiel:)

Tak zawsze full:)

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!
12 lata 2 tygodni temu #602879 przez Dave
mesy- kurka,to nie wiem. wez se moze drineczka przed bzykankiem zapodaj. zeby sie wyluzowac.

gravi- to chyba masz duuuzo wody w wannie:-P

12 lata 2 tygodni temu #602884 przez mesy
Dave napisał:

mesy- kurka,to nie wiem. wez se moze drineczka przed bzykankiem zapodaj. zeby sie wyluzowac.

Musiała bym się zalać w trupa heheheheh ale popróbuję w tym cyklu na trunkach :lol:
12 lata 2 tygodni temu #602887 przez Dave
mesy-tak na trupa to nie, tylko dla humorku:-)

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #602890 przez gosiak
Gravity to szybko połykasz, pochłaniasz amanko albo faktycznie masz duzo wody w wannie :lol:

Mesy wyobraziłam se Ciebie w trupa i bidny emuś targał Cię do łoża :lol:

Aaa Dave też raz kuwa w sylwka wracałam ino 3 km tylko albo aż bo szliśmy chyba do białego rana :silly:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 2 tygodni temu #602891 przez mesy
gosiak napisał:

Mesy wyobraziłam se Ciebie w trupa i bidny emuś targał Cię do łoża :lol:

Haha :lol: :lol: nie no przesadziłam z tym w trupa :P u nas jest ten minus że ja po % nie daje a mój Emek se nie bierze jak ja jestem po % heheh
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia