- Otrzymane podziękowania: 43
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Asik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- emka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
- Ingrid29
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- dziecko-największy cud świata
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- Marta M
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- gosia28
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
12 lata 2 tygodni temu #602732 przez gosia28
Marta córcia słodka.
A Szymek wymiata
Studentka sto lat i spełnienia marzeń
Dave Wiki fajniejsza, a brzusio mega zajebisty
Wczoraj popełniliśmy jeden z większych błędów. Pojechaliśmy na wieczór spotkań małżeńskich, ja se wlanęłam kieliszek wina, a mój P. postanowił, że też se chlapnie. Okazało się, że wracamy z buta bo kolega okazał się średnim kolegą i nie przyjechał po nas. No rety świata, gdyby nie piekarz, który wracał ze zmiany i nas podrzucił to byśmy po drodze zamarzli, P. bez czapki, ja też leciuteńko odziana a mróz łomajgad.
A Szymek wymiata

Studentka sto lat i spełnienia marzeń
Dave Wiki fajniejsza, a brzusio mega zajebisty
Wczoraj popełniliśmy jeden z większych błędów. Pojechaliśmy na wieczór spotkań małżeńskich, ja se wlanęłam kieliszek wina, a mój P. postanowił, że też se chlapnie. Okazało się, że wracamy z buta bo kolega okazał się średnim kolegą i nie przyjechał po nas. No rety świata, gdyby nie piekarz, który wracał ze zmiany i nas podrzucił to byśmy po drodze zamarzli, P. bez czapki, ja też leciuteńko odziana a mróz łomajgad.
Temat został zablokowany.
- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
Mniej Więcej
12 lata 2 tygodni temu #602749 przez Dave
Marta -

Moja Maja czytała książki, mi się prawie zasnęło, miała przygotowane mleko. No i jak już poczytała o się za butlę lapnęła. Ja tak na wpół przytomna patrze a mi dziece śpi. Hmmm... a już dawno tego nie robi w dzień. Więc dziś wieczoru dla mnie nie będzie (mąż w pracy), ciekawe o której pójdzie spać
Ale patrząc na tę pogodę, niech sobie dziecko śpi.
Gdybym mogła to też bym się z nią zdrzemnęła
Gosia - no to mieliście fają przygodę. Jak to dobrze, mieć znajomego piekarza, albo takiego co się nad Wami zlitował
Meble zamówione
te z kolekcji Wiki - niech się dzieje co chce.
Oby tylko jak najszybciej przyszły.

Moja Maja czytała książki, mi się prawie zasnęło, miała przygotowane mleko. No i jak już poczytała o się za butlę lapnęła. Ja tak na wpół przytomna patrze a mi dziece śpi. Hmmm... a już dawno tego nie robi w dzień. Więc dziś wieczoru dla mnie nie będzie (mąż w pracy), ciekawe o której pójdzie spać

Gdybym mogła to też bym się z nią zdrzemnęła

Gosia - no to mieliście fają przygodę. Jak to dobrze, mieć znajomego piekarza, albo takiego co się nad Wami zlitował

Meble zamówione

Oby tylko jak najszybciej przyszły.
- gosia28
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- MoNiaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
12 lata 2 tygodni temu #602773 przez MoNiaaa
gosia to rzeczywiscie kolega okazal sie dupkiem...dobze ze ten poelkarz sie zlitowal 
ale za to bedziecie mieli sie z czego posmiac i powspominac za para ,lat
ja juz w pracy siedze i cos mnie jajnik napitala ...oby na cos dobrego bo praca nad fasolka odrobiona

ale za to bedziecie mieli sie z czego posmiac i powspominac za para ,lat

ja juz w pracy siedze i cos mnie jajnik napitala ...oby na cos dobrego bo praca nad fasolka odrobiona

- sylwus136
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek :** 13.04.2010 :** Kocham nad życie :*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 2 tygodni temu #602788 przez sylwus136
Hej 
u nas dziś piękne słoneczko ale mróz ciągle trzyma. Byłam na chwilę w sklepie i bankomacie i myślałam że mi uszy zamarzną
Gosia co za przygoda. A ile mieliście km. jak byście szli z buta do końca??
Dobrze że was podwiózł ten znajomy. A kolega to dupek.
Dla solenizantów dużych i malych 100 lat
Monia no ciekawe jak z jajnikiem . Jeśli wam się udało to naprawdę zazdroszczę tego zaskakiwania w fasolki. Chyba masz dobry organizm że zawsze tak szybko się udaje. Życzę by tym razem udało się utrzymać
A ja dziś mam lenia
taka podoba że nic się nie chce
Dave a jakie mebelki będziesz zamawiała do małej?? Pochwal się
wiesz że ja lubię takie rzeczy

u nas dziś piękne słoneczko ale mróz ciągle trzyma. Byłam na chwilę w sklepie i bankomacie i myślałam że mi uszy zamarzną

Gosia co za przygoda. A ile mieliście km. jak byście szli z buta do końca??
Dobrze że was podwiózł ten znajomy. A kolega to dupek.
Dla solenizantów dużych i malych 100 lat

Monia no ciekawe jak z jajnikiem . Jeśli wam się udało to naprawdę zazdroszczę tego zaskakiwania w fasolki. Chyba masz dobry organizm że zawsze tak szybko się udaje. Życzę by tym razem udało się utrzymać

A ja dziś mam lenia

Dave a jakie mebelki będziesz zamawiała do małej?? Pochwal się

- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
Mniej Więcej
12 lata 2 tygodni temu #602791 przez Dave
Moniaaa - oby to pikanie wskazywało dobre wiadomości.
Sylwuś - mebelki z tej kolekcji bym chciała dolmar.pl/eshop,1,51,51,podgrupy,7,1.html
Wersja z fioletem.
Widziałam na żywo i są fajne. Całkiem przypadkowo na nie trafiłam i nawet nie szukałam czegoś innego. teraz się tylko zastanawiamy jakie elementy. Żeby się fajnie wkomponowały i zmieściły do pokoiku. Jeszcze ostatnio miałam wizję, że jednak inny pokój będzie dla Majosa, ale chyba wrócę do wcześniejszej wersji. I muszę wszystko posprawdzać.
Niby nas z tym czas pili, ale jkoś nie mogę tego klepnąć. Czekam na ostateczny wygląd pokoi.
Sylwuś - mebelki z tej kolekcji bym chciała dolmar.pl/eshop,1,51,51,podgrupy,7,1.html
Wersja z fioletem.
Widziałam na żywo i są fajne. Całkiem przypadkowo na nie trafiłam i nawet nie szukałam czegoś innego. teraz się tylko zastanawiamy jakie elementy. Żeby się fajnie wkomponowały i zmieściły do pokoiku. Jeszcze ostatnio miałam wizję, że jednak inny pokój będzie dla Majosa, ale chyba wrócę do wcześniejszej wersji. I muszę wszystko posprawdzać.
Niby nas z tym czas pili, ale jkoś nie mogę tego klepnąć. Czekam na ostateczny wygląd pokoi.