- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- GwenB
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Czekamy...
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #601594 przez GwenB
Hej, witam zimowo :/
Vifi zdrowia! trzymaj się mocno i nie poddawaj
Gravity gratuluję fasolki i ściskam kciuki za testujące
A ja namachałam się okropnie, pół chaty już wysprzątałam, całe szkło wyczyściłam, ale okna też sobie daruję tym razem.. wróciłam niedawno z zakupów i myślałam, że zamarznę co się dzieje
Aaa no i zapomniałabym, kupiłam krem na rozstępy, ale Mirella nie ten o którym pisałaś tylko jakiś inny, bo tego nigdzie nie znalazłam. Ostatecznie nie wiem co było z tym moim brzuchem, ale po czerwonych plamkach ani śladu, a innych zmian nie zaobserowałam
Vifi zdrowia! trzymaj się mocno i nie poddawaj
Gravity gratuluję fasolki i ściskam kciuki za testujące
A ja namachałam się okropnie, pół chaty już wysprzątałam, całe szkło wyczyściłam, ale okna też sobie daruję tym razem.. wróciłam niedawno z zakupów i myślałam, że zamarznę co się dzieje
Aaa no i zapomniałabym, kupiłam krem na rozstępy, ale Mirella nie ten o którym pisałaś tylko jakiś inny, bo tego nigdzie nie znalazłam. Ostatecznie nie wiem co było z tym moim brzuchem, ale po czerwonych plamkach ani śladu, a innych zmian nie zaobserowałam
Temat został zablokowany.
- sylwus136
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek :** 13.04.2010 :** Kocham nad życie :*
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #601608 przez sylwus136
bryyy
dawno się nie odzywałam ale jakoś spadek energii mam...
Wszystko mnie męczy achh...
Ja pomyłam dziś okna. Co z tego że mróz... tak uświnione miałam ( zwłaszcza że mieszkam przy ruchliwej ulicy), że musiałam umyć. Teraz sa piękne i mega się świecą
Gravity gratuluję
Vifi zdrówka. Jesteś silna i dasz radę kochana
A ja we wtorek jadę do Ikea i już się nie mogę doczekać może mi sie humor poprawi
Pozdrawiam i życzę udanego wieczoru
oo a tu macie piosenkę którą słucham non stop i uwielbiam kolesia za to że tak zwyczajnie wygląda a taki mega ma głos <3
dawno się nie odzywałam ale jakoś spadek energii mam...
Wszystko mnie męczy achh...
Ja pomyłam dziś okna. Co z tego że mróz... tak uświnione miałam ( zwłaszcza że mieszkam przy ruchliwej ulicy), że musiałam umyć. Teraz sa piękne i mega się świecą
Gravity gratuluję
Vifi zdrówka. Jesteś silna i dasz radę kochana
A ja we wtorek jadę do Ikea i już się nie mogę doczekać może mi sie humor poprawi
Pozdrawiam i życzę udanego wieczoru
oo a tu macie piosenkę którą słucham non stop i uwielbiam kolesia za to że tak zwyczajnie wygląda a taki mega ma głos <3
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez sylwus136.
- nefretete666
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #601627 przez nefretete666
hej dziewczyny ja jestem zmeczona bo spedzilismy dzis na zakupach okolo 6h ale opkupieni jestesmy na maxa kurcze tu sa takie wyprzedaze ze szok i za anprawde niewielkie pieniadze mozna sie ubrac od stop do glow.Kurcze biedna Vii 6m to strasznie dlugo...gravi zapraszam cie na listopadówki 2013:)
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez nefretete666.
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
- nefretete666
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #601647 przez nefretete666
Gosia oczywiscie ze mozna:) co tu robimy? zyjemy:) maz pracuje ja z synkiem siedze w domku tak an stale to przyjechalismy tu we wrzesniu. Gosia jak amsz mozliwosc wyjazdu to polecam ja zaluje ze nie przyjechalismy wczesniej tylko czekalismy nie wiadomo na co, z dzieckiem trudniej wyjechac bo tylko jedno moze do pracy isc wiec i pieniedzy masz mniej,ale tutaj sa super dofinansowania na dzieci takze nie narzekamy.A macie jakis konkretny fach w reku Gosiu?
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #601649 przez gosia28
właśnie z kontaktami kiepsko mam koleżankę jedną, która wyjechała w wakacje zeszłego roku jak obroniłyśmy pracę i w sumie tylko ją moglibyśmy pytać o pomoc w wyjeździe, ale nie wiem z jakim efektem. Jesteśmy na etapie szukania kontaktów bo tu się robi dramatycznie.
- nefretete666
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #601658 przez nefretete666
Gosiu pracy i tak ci raczej nikt nie zalatwi,teraz takie czasy ze z tym ciezko i kazdy sam musi za tym latac.A macie jakas kase odlozona? bo jesli tak to mozecie przyjechac wunajac sobie pokoj i szukac pracy.A co do tego zalatwiania pracy w UK to powiem ci ze tu raczej takie sprawy nie sa mile widziane, ze ktos cos zalatwia prze kogos tutaj maja fiola na punkcie korupcji,lapowek,rasizmu.Zazwyczaj jak ktos komus prace zalatwia to w ten sposob ze po prostu u niego firmie akurat jest rekrutacja i daje adres znajomemua ten idzie na rozmowe.A w ajkiej pracy macie doswiadczenie z mezem?
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
- " Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmi
- nefretete666
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
- " Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmi
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #601665 przez Gravity
już to zrobiłam nefretete666 wlasnie przed chwila.
Pochwalilam sie moja kolacja dziewczynka jajka sadzone z katchapem i musztarda:)
Dobra ja spadam moze zasne wkoncu wtulona w Miska:)
Dobranoc
Pochwalilam sie moja kolacja dziewczynka jajka sadzone z katchapem i musztarda:)
Dobra ja spadam moze zasne wkoncu wtulona w Miska:)
Dobranoc
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez Gravity.
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #601667 przez gosia28
nefrete jato właściwie do wszystkiego- co prawda skończyłam marketing i zarządzanie i awf a właściwie to pracowałam w szkole, miałam własną firmę, handlowałam na jarmakach, dużo ogólnie miałam czynności z handlem, a mąż to w zasadzie muzyk, od lat pracował w szkole, organista w kościele, własny zespól muzyczny itp.
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 141
11 lata 9 miesiąc temu #601668 przez Gosia 2712
Gosiu ja tez myslalam zeby wyjechac razem z M. nawet chcialam starac sie o zielona karte do USA ale moj M. to raczej nie chce nigdzie na stale on woli tutaj... Duzo osob sie dziwilo nam ze nie chcemy zostac w Niemczech ale ani ja ani on nie chcielismy bo jakos tak nas tam nie ciagnie tym bardziej ze jest mi ciezko sie niemieckiego nauczyc Z angielskim jest latwiej nawet dosyc daje rade dlatego myslalam tez o Angli albo wlasnie Stanach
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
11 lata 9 miesiąc temu #601714 przez anoda89
Hejka Zima ciąg dalszy, już deprechy dostaje przez tą pogodę.
Olgusia211 witam na forum Trzymam kciuki II krechy
Monia poszalej teraz bo zaraz pewnie fasolka będzie i trzeba będzie przystopować Trzymam kochana za Ciebie kciuki
Gravity chyba gratulacji nie składała? Kochana GRATULACJE
Olgusia211 witam na forum Trzymam kciuki II krechy
Monia poszalej teraz bo zaraz pewnie fasolka będzie i trzeba będzie przystopować Trzymam kochana za Ciebie kciuki
Gravity chyba gratulacji nie składała? Kochana GRATULACJE
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 9 miesiąc temu #601729 przez ferritka
bry;)
nie było mnie bo gości mieliśmy, troszku kwasu się narobiło wśród koleżanek i tak nam jakoś wczoraj zeszło
Sis kochana , nie byłam na ciuchach bo mnie A nie kce zabierać ale przed świętami pojedziemy do ikeji ( Sylwuś może się spotkamy w restauracji na ciasteczku że niby przypadkiem )
Ramoneski to nie widziałam ,ale jak zobaczę to Ci fote walne i pokarze a nóż Ci się spodoba- bo wiem, ze mamy jechać do tego europa centrum też to zrobie rekonesans
Mirellka, ja nie mam od ciśnienia tylko od serca ten miernik. We wtorek go ściągnę i wypytam wszystko dokładnie co i jak to napiszę
co do wyjazdu, to A ma pół rodziny w irlandi i londynie - ale mój stary to nie jest skory do przeprowadzki tam, mówi bardziej o usa, marzy mu się australia. A mi jest w sumie jedno, czy tu czy gdzie indziej, byle wśród dobrych ludzi
nie było mnie bo gości mieliśmy, troszku kwasu się narobiło wśród koleżanek i tak nam jakoś wczoraj zeszło
Sis kochana , nie byłam na ciuchach bo mnie A nie kce zabierać ale przed świętami pojedziemy do ikeji ( Sylwuś może się spotkamy w restauracji na ciasteczku że niby przypadkiem )
Ramoneski to nie widziałam ,ale jak zobaczę to Ci fote walne i pokarze a nóż Ci się spodoba- bo wiem, ze mamy jechać do tego europa centrum też to zrobie rekonesans
Mirellka, ja nie mam od ciśnienia tylko od serca ten miernik. We wtorek go ściągnę i wypytam wszystko dokładnie co i jak to napiszę
co do wyjazdu, to A ma pół rodziny w irlandi i londynie - ale mój stary to nie jest skory do przeprowadzki tam, mówi bardziej o usa, marzy mu się australia. A mi jest w sumie jedno, czy tu czy gdzie indziej, byle wśród dobrych ludzi
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 95
11 lata 9 miesiąc temu #601773 przez studentkaae
witam się niedzielnie
Marta M - a gdzie Twój teścior??- liczyłam, że już go tutaj zobaczę
a ja dzisiaj uziemiona, bo mój D chory jak nie wiem... katar, kaszel, gorączka... a jak w domu chłop chory to gorzej niż wojna... co się unarzeka, ło matko
Sis - no, dzienks - jakbyś jakąś kurtkę ładną gdzieś widziała to daj znaka, może w końcu dotrę do jakiegoś centrum handlowego jeszcze przed świętami.
hmm, przeprowadzka gdziekolwiek - nie wiem, pewnie za mocno bym tęskniła... hmmm, podziwiam tych co poza granicami, ale w sumie racja, szczęście można znaleźć wszędzie
nieważne gdzie - ważne z kim
Marta M - a gdzie Twój teścior??- liczyłam, że już go tutaj zobaczę
a ja dzisiaj uziemiona, bo mój D chory jak nie wiem... katar, kaszel, gorączka... a jak w domu chłop chory to gorzej niż wojna... co się unarzeka, ło matko
Sis - no, dzienks - jakbyś jakąś kurtkę ładną gdzieś widziała to daj znaka, może w końcu dotrę do jakiegoś centrum handlowego jeszcze przed świętami.
hmm, przeprowadzka gdziekolwiek - nie wiem, pewnie za mocno bym tęskniła... hmmm, podziwiam tych co poza granicami, ale w sumie racja, szczęście można znaleźć wszędzie
nieważne gdzie - ważne z kim