- Otrzymane podziękowania: 141
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #601209 przez Gosia 2712
hehe maly jest niezly
w293.wrzuta.pl/film/7dBnf57mbY4/slodkie_dziecko_walczy_ze_snem
w293.wrzuta.pl/film/7dBnf57mbY4/slodkie_dziecko_walczy_ze_snem
Temat został zablokowany.
- Olgusia211
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 9 miesiąc temu #601246 przez Olgusia211
Dziewczyny!
staramy sie z chłopakiem o dziecko ostatnią miesiaczkę miałam 21 lutego a cykl 28-30 dniowy i nadal brak krwawienia .Nie przeczę jestem pełna nadziei. Bo na brzuchu leżec nie mogę jajniki mnie bolą, czasami zawroty głowy mam myślicie ze powinnam zrobić test? czy juz ? bo szczerze chcemy miec takie maleństwo kochane i boje sie rozczarowania
staramy sie z chłopakiem o dziecko ostatnią miesiaczkę miałam 21 lutego a cykl 28-30 dniowy i nadal brak krwawienia .Nie przeczę jestem pełna nadziei. Bo na brzuchu leżec nie mogę jajniki mnie bolą, czasami zawroty głowy mam myślicie ze powinnam zrobić test? czy juz ? bo szczerze chcemy miec takie maleństwo kochane i boje sie rozczarowania
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
11 lata 9 miesiąc temu #601255 przez Mirella
Gravity, chyba Cię jeszcze nie buziakowałam
Olgusia, my Ci nie powiemy czy już, nie możemy Ci obiecać, że się nie rozczarujesz, ale ja bym na Twoim miejscu zatestowała, najgorsza jest niewiedza.
Oglądałam tego chłopca i mi się przypomniało jak kiedyś Duśka usnęła w trakcie karmienia. Jak znajdę to Wam pokażę
Marta, no to kiedy testujesz?
Tak w ogóle jest 23 marca i mróz jak piorun, rozumiecie coś z tego? Ja w tym roku okien na święta nie umyję, wrrrr
Olgusia, my Ci nie powiemy czy już, nie możemy Ci obiecać, że się nie rozczarujesz, ale ja bym na Twoim miejscu zatestowała, najgorsza jest niewiedza.
Oglądałam tego chłopca i mi się przypomniało jak kiedyś Duśka usnęła w trakcie karmienia. Jak znajdę to Wam pokażę
Marta, no to kiedy testujesz?
Tak w ogóle jest 23 marca i mróz jak piorun, rozumiecie coś z tego? Ja w tym roku okien na święta nie umyję, wrrrr
- Olgusia211
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #601264 przez Olgusia211
oj tam okna :d moja znajoma kupiła sobie firanki i jak rzekła okien nie myje bo przez te firanki brudu nie widać
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #601269 przez ferritka
stestuj, stestuj, bo stres urodzie szkodzi
niestety, u mnie też widać jak słonko sie oprze na oknie to masakra nie lubie nie lubie bardzo
eee była któraś w tym dooopnym centrum europa?? bo się zastanawiam czy może lepiej na ciuchy zabrać A a nie za łazienkę się brać, hmmmm
a ja wcinam sobie more-lelelele i mi oko nie będzie skakać i orzeszki a na stole stoi piękny, dorodny ananas
Vifi , najważniejsze aby znaleźli przyczynę i po tych 4-6 miesiącach wsio było ok, wierzę, że tak właśnie będzie
co serwujecie dziś dobrego na obiad??? A zaproponował fasolkę po bretońsku, ale nie mam do niej przekonania
niestety, u mnie też widać jak słonko sie oprze na oknie to masakra nie lubie nie lubie bardzo
eee była któraś w tym dooopnym centrum europa?? bo się zastanawiam czy może lepiej na ciuchy zabrać A a nie za łazienkę się brać, hmmmm
a ja wcinam sobie more-lelelele i mi oko nie będzie skakać i orzeszki a na stole stoi piękny, dorodny ananas
Vifi , najważniejsze aby znaleźli przyczynę i po tych 4-6 miesiącach wsio było ok, wierzę, że tak właśnie będzie
co serwujecie dziś dobrego na obiad??? A zaproponował fasolkę po bretońsku, ale nie mam do niej przekonania
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez ferritka.
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 141
11 lata 9 miesiąc temu #601272 przez Gosia 2712
Olga zrob tes wtedy bedziesz miala pewnosc
Mirelka ja tam umylam wlasnie tylko od srodka okna fieranki zawiesze i to wszystko
Pol roku :O ? Ło matko kochana przekaz vifi zeby byla dzielna na pewno da rade Moze Bog sie zlituje i da jej po tym wszystkom dzidzie i bedzie miala wynagrodzone
Mirelka ja tam umylam wlasnie tylko od srodka okna fieranki zawiesze i to wszystko
Pol roku :O ? Ło matko kochana przekaz vifi zeby byla dzielna na pewno da rade Moze Bog sie zlituje i da jej po tym wszystkom dzidzie i bedzie miala wynagrodzone
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
11 lata 9 miesiąc temu #601303 przez Marta M
Mirella jak do jutra nie przyjdzie to jutro rano strzelę test, ale spodziewam się I bo za bardzo nie ma z czego być...a czasami choć rzadko jednak się spóźnia..
i franca się spóźnia pewnie dlatego też bo chce starania nasze opóźnić...
i franca się spóźnia pewnie dlatego też bo chce starania nasze opóźnić...
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #601304 przez ferritka
kufa, kciałam se program jakiś lekki zapodać ale mi w tv wszystko pozmieniali mam cyfre i teraz jak się połączyli z N to jakiś masark z przytupem. Z całym szacunkiem ale TTv mogli sobie darować po uj mi taki kanał i wszystkie tvny są pierwsze a nie jak całe życie tvp1 i tvp2
Mesy, widzę, że Ty tam walczysz to daj znać co wywalczyłaś, bo nie wiem czy hbo bedę mieć i ile bedę płacić teraz, bo widzę że ceny to amerykańskie dali + vat
Mesy, widzę, że Ty tam walczysz to daj znać co wywalczyłaś, bo nie wiem czy hbo bedę mieć i ile bedę płacić teraz, bo widzę że ceny to amerykańskie dali + vat
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez ferritka.
- Olgusia211
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #601327 przez Olgusia211
no dzieki dziewczyny w takim razie musze test zrobić bo nie ma co czekać ale raczej do rana musze czekac chociaż czytałam ze jak jest dzien spodziewanej miesiaczki to obojetna jest pora
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
11 lata 9 miesiąc temu #601328 przez gosia28
Olgusia witam się. Stestuj i wszystko się wyjaśni.
Vifi niech ten czas minie Ci jak najszybciej.
Okna to ja mam daleko gdzieś. Przynajmniej sąsiedzi nie mają wglądu do domu
Na obiadek dziś ziemniaczki, schabowy, sos z maślaczkami i kapustka kiszona
gosia fajny ten maluch
Marta to czekamy na jutrzejsze testowanie
Vifi niech ten czas minie Ci jak najszybciej.
Okna to ja mam daleko gdzieś. Przynajmniej sąsiedzi nie mają wglądu do domu
Na obiadek dziś ziemniaczki, schabowy, sos z maślaczkami i kapustka kiszona
gosia fajny ten maluch
Marta to czekamy na jutrzejsze testowanie
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
11 lata 9 miesiąc temu #601343 przez MoNiaaa
witam sie weekendowo
u nas sloneczko pieknie swieci ale mroz szczypie...na noc ma byc nawet do _-20
a ja wieczorkiem ide z kulezankami na browca :D dawno nie bylam w knajpie to czas sie odchamic troche Julka oddelegowana do mamy i na pozegnanie mowi mi"baw sie dobrze"pieronica pewnie przeczuwa ze mama idzie w miasto
3mam kciukasy za II
ja mam w planach za jakies max 3 tyg wskoczyc tu z moimi II poki co pracujemy wytrwale owulka chyba jednak sie opozni troche wiec ten tydzien jeszcze pracowity
to milej soboty babeczki
u nas sloneczko pieknie swieci ale mroz szczypie...na noc ma byc nawet do _-20
a ja wieczorkiem ide z kulezankami na browca :D dawno nie bylam w knajpie to czas sie odchamic troche Julka oddelegowana do mamy i na pozegnanie mowi mi"baw sie dobrze"pieronica pewnie przeczuwa ze mama idzie w miasto
3mam kciukasy za II
ja mam w planach za jakies max 3 tyg wskoczyc tu z moimi II poki co pracujemy wytrwale owulka chyba jednak sie opozni troche wiec ten tydzien jeszcze pracowity
to milej soboty babeczki
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
11 lata 9 miesiąc temu #601346 przez mesy
ferritka napisał:
Daj spokój to jest jakaś kpina powiem ci że jeśli nie zrobisz migracji do nc+ to potracą ci się nie które programy z dniem 1-4 kwietnia
kufa, kciałam se program jakiś lekki zapodać ale mi w tv wszystko pozmieniali mam cyfre i teraz jak się połączyli z N to jakiś masark z przytupem. Z całym szacunkiem ale TTv mogli sobie darować po uj mi taki kanał i wszystkie tvny są pierwsze a nie jak całe życie tvp1 i tvp2
Daj spokój to jest jakaś kpina powiem ci że jeśli nie zrobisz migracji do nc+ to potracą ci się nie które programy z dniem 1-4 kwietnia
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
11 lata 9 miesiąc temu #601352 przez gosiak
Kuwa a mnie jakaś grypa żołądkowa dopadła w sumie juz od trzech dni jakoś dziewnie mi, nie wiem czy gorączka przy tym powinna towarzyszyć, ale ja nic nie mam oprócz strasznych zaparć i latania do wc dzis w nocy tak mnie skręcało że masaka, jeszcze mnie tak nie bolało a jeszcze dzis impreza a ja najlepiej została bym w domku
Widze ze chyba wszystkie pomyjemy okna od środka tylko
Dobry ten kabaret, w ogóle lubię wypowiedzi Żyły
Widze ze chyba wszystkie pomyjemy okna od środka tylko
Dobry ten kabaret, w ogóle lubię wypowiedzi Żyły