BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 9 miesiąc temu #600599 przez MoNiaaa
Dave nie wierze ze to ty niezly domek wychodowalas na poczatkju tak pomalutki ci rosl a teraz godny podziwu super!!!! :kiss: :kiss: buziaki dla Matiego :kiss: :kiss:

http

]
Temat został zablokowany.
11 lata 9 miesiąc temu #600621 przez Mała
Witam.
Dave wow, śliczny brzucholek :lol:

Vifi wracaj do zdrowia, silna kobieta to mało powiedziane :kiss:

I juz więcej nie pamiętam.

Ola na antybiotyku, zapalenie gardła, już 2 razy wymiotowała. Kamil kaszle jak gruźlik eh. No to pomarudziłam :dry:
11 lata 9 miesiąc temu #600623 przez Gosia 2712
Dave brzusio sliczny :) wyglaskany :) mam nadzieje ze ja tez sie w koncu takiego doczekam :)

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #600678 przez Gravity
Dave pozazdroscic!!!Sliczny brzuszek:)

macie tu cos do smichu:))
www.facebook.com/photo.php?v=23245612689...66913&type=2&theater

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!
11 lata 9 miesiąc temu #600706 przez anoda89
Emka heheh nie dziękuje za propozycję :woohoo: Zjeb...już dzisiaj jestem tymi porządkami i nie lubię myć okien :)

Gosia dupa z wizytą jak narazie bo ten doktorek na urlopie i mam dzwonić we wtorek :angry: Jak we wtorek nic nie załatwię to szukam na własną rękę.

Dave gratuluję kibelka :laugh: :silly: Willa Matiego całkiem całkiem :kiss: Jakaś Ty szczupła tylko brzuszek masz aż się napatrzeć nie mogę na tą piłeczkę :kiss: :kiss:

Gravity gratulejszyn :kiss:

Ja pierdacze, kalectwo!
11 lata 9 miesiąc temu #600713 przez Dave
Dzięki kobietki, ale już jest co przed sobą nosić :laugh:

Gravi - masakros ta babka!!!

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
11 lata 9 miesiąc temu #600743 przez Gravity
Dziekuje ale ja muszę teraz wytrwać i w koncu najwyższa pora donosic. To 4 ciaza.

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!
11 lata 9 miesiąc temu #600750 przez pani_p
Gravity gratuluję :-) leż teraz i dużo odpoczywaj zeby wszystko było dobrze :-)

Dave ale ty fajnie wygladasz! Tylko piłeczkę masz przed sobą. Oj jak ja bym chciała tak wyglądać :-D oj bardzo, ale pewnie to marzenie :-D
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #600769 przez ferritka
Frog, tyle napisałam i się nie dodało :dry:

kufa Mesy łolkmenem mnie rozwaliłaś , posikałam się ze śmiechu :lol: :lol:

Dave, wyciumciałam Matiego :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: aż mi miernik zapiskał ze szczęścia :lol: :lol: :lol: :lol:

kurde, co miałam pisać??

AAAAA Gravity gratki kochana :kiss: :kiss:

Vifi- przeczytałam o tlenie itd, kurcze która mi przełoży na prosty język co jest z Vifi?
kochana , 3maj się dzielnie i nie daj się, bo nie ma takiej mocy, która Cię pokona :kiss: Mirellka powtórz proszę Vifi, że jestem z nią :kiss: :kiss:
pomodle się o Ciebie :kiss: :kiss: :kiss:

dobry wieczór, tak w ogóle- ale jestem niegrzeczna, bez przywitania :dry:
dzisiaj urwanie głowy miałam a no i kciałam żebyśmy z A podskoczyli do ikeji po te moje dodatki cudne łazienkowe, to mi powiedział, że jestem walnięta :dry: :dry:

A CO TU TAK PRZEBRZYDLE CICHO??? :( :( :( :(
oglądacie mecz? obstawiłam 3-2 dla naszych i już przegrałam :dry: kufa ja to mam szczęście w miłości bo nie bankowo w grach :dry: :dry:

kuuuurka frog teraz to mi pikawka skoczyła :dry: widziałyście www.pudelek.pl/artykul/53688/ryan_goslin..._stream&utm_medium=3 nie ma sprawiedliwości :angry:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #600847 przez Gosia 2712
Ferii wszystkie mecza ogladaja i dlatego tak cicho :P mnie juz zaczyna wkurzac ta ich gra :S chyba chlopaki troche wczoraj pochlali i im sie ruszac nie chce :P

A wiecie ze Blaszczykowski pochodzi z miejscowosci ktora lezy od mojej 6 km :P :D

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

11 lata 9 miesiąc temu #600856 przez ferritka
no tak podejrzewałam, że wszystkie kibicują. Moj A miał 2 bilety dla nas na mecza, ale nie pojechał bo nie kciał beze mnie :blush: :blush:

lubie błaszczykowskiego, w ogóle lubie jak facet ma wadę wymowqy, a kubuś ma fajną :blush: :blush: :blush: :blink:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #600863 przez gosiak
Graviti gratulejszyn, kreski jak marzenie :laugh:

Ferri jak serducho? Wsio oki?

Faktycznie cisza, wszystkie wywiało na balety czy jak? Ja samiuśka dziś, emon ma wyjazd więc mam wieczór i co najlepsze łoże dla siebie...no i kota oczyfiście B) :laugh: oj będę dziś spała jak dziecko :woohoo:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 9 miesiąc temu #600871 przez ferritka
noooo, gosiak, to zaszalejesz B) ja wbrew pozorom czasami marzę o tym żeby spać sama- no z Leośkiem ofkors B) wtedy wędruje w poprzek tak wspak i nikt mnie nie przesuwa :lol: :lol:

serducho bije :lol: raz mnie tak lekuteńko zakłuło -jesli cos poważnego to miernik to pokaże ( tak mi sie wydaje :dry: :blush: ) poza tym, pół dnia spałam, drugie pół odbierałam tel i przyjmowałam gości ze słodkościami :lol: nooo są plusy i minusy pobytu w szpitalu B) B) B)

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #600886 przez gosia28
ja tam sjewodnia małża wyciągnęłam na basen coby się poruszał trochę. No i ciśnienie nieco mu spadło, ale wciąż wysokie 149/91 zobaczym co dalej

ferri uważaj na pikawe, nie czytaj pudelka

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...
11 lata 9 miesiąc temu #600891 przez Mirella
Vifi mówi, że jesteście kochane i wszystkim Wam dziękuje. Rezonans jamy brzusznej w porządku, nic tam nie znaleźli, uufff, teraz czeka na kolejne wyniki
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia