- Otrzymane podziękowania: 32
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
11 lata 9 miesiąc temu #601019 przez Ingrid29
a witam się i ja. Dziś mamy wypad z M i Arturkiem za miacho do mojej babci. Jak tylko nadrabiam Was z czytaniem. Kiepsko teraz z pisaniem. A na dodatek zęby kolejne wyłażą i dziś wstawałam do Artka co godzinę Gravi wielkie gratulacje i oby wszystko było okej. Ferri dobrze, że znów jesteś.
Laseczki miłego dnia Wam życzę, jest słoneczko tylko na termometrze - 15 C
Laseczki miłego dnia Wam życzę, jest słoneczko tylko na termometrze - 15 C
Temat został zablokowany.
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 95
11 lata 9 miesiąc temu #601086 przez studentkaae
cześć Moje Kochane
nadrabiam Was z rana, bo u nas wczoraj net wysiadł, mieli jakąś awarię i dopiero teraz mogę se klikać
jejuuuu - bez neta to jakaś masakra jest, musiałam mecz oglądać przez to... ooo matko, co się też frogów rzucanych przez D nasłuchałam i innych...
nooo, więc tak:
buziaki dla wszystkich co mnie przytulają z powodu @ melduję, że w przyszłym tygodniu idę na lh, fsh i estradiol - może tam coś wyjdzie, a po świętach do gina z wynikami i monitoring.
Gravity - moje gratulacje nie martw się, tylko spokój Ci teraz potrzebny - uwierz, że tym razem wszystko będzie dobrze - udało się zajść, a to już tak wiele, ściskam
Vifi - jak dla mnie jesteś najsilniejszą babeczką na świecie, nic tylko Cię podziwiać i brać z Ciebie przykład życzę dużo zdrówka - karta musi się odwrócić i marzenia o macierzyństwie w końcu się spełnią
Dave - jaki kochaniutki brzusio przyszłej mamy jejuuu, zazdraszczam - superowy jest
Agusia - gilgotanie, kopniaczki... ech, na to czeka każda z nas - dla mnie też to takie niewyobrażalne, cud jakiś
Sis - noo patrz - wystarczyło troszkę nietoperzycę nastraszyć i jaka milusia się zrobiła, hmmm, ciesz się - chociaż pufę masz nową i ręczniki będą, same plusy
a ja mam zamiar dziś zrobić wiosenne porządki w szafkach w kuchni, łazience itp. szkoda tylko, że wiosenne są tylko z nazwy, bo za oknem z 10 cm śniegu
no ile można z tą zimą... ja już nie wyrabiam
miłego dzionka kobietki
nadrabiam Was z rana, bo u nas wczoraj net wysiadł, mieli jakąś awarię i dopiero teraz mogę se klikać
jejuuuu - bez neta to jakaś masakra jest, musiałam mecz oglądać przez to... ooo matko, co się też frogów rzucanych przez D nasłuchałam i innych...
nooo, więc tak:
buziaki dla wszystkich co mnie przytulają z powodu @ melduję, że w przyszłym tygodniu idę na lh, fsh i estradiol - może tam coś wyjdzie, a po świętach do gina z wynikami i monitoring.
Gravity - moje gratulacje nie martw się, tylko spokój Ci teraz potrzebny - uwierz, że tym razem wszystko będzie dobrze - udało się zajść, a to już tak wiele, ściskam
Vifi - jak dla mnie jesteś najsilniejszą babeczką na świecie, nic tylko Cię podziwiać i brać z Ciebie przykład życzę dużo zdrówka - karta musi się odwrócić i marzenia o macierzyństwie w końcu się spełnią
Dave - jaki kochaniutki brzusio przyszłej mamy jejuuu, zazdraszczam - superowy jest
Agusia - gilgotanie, kopniaczki... ech, na to czeka każda z nas - dla mnie też to takie niewyobrażalne, cud jakiś
Sis - noo patrz - wystarczyło troszkę nietoperzycę nastraszyć i jaka milusia się zrobiła, hmmm, ciesz się - chociaż pufę masz nową i ręczniki będą, same plusy
a ja mam zamiar dziś zrobić wiosenne porządki w szafkach w kuchni, łazience itp. szkoda tylko, że wiosenne są tylko z nazwy, bo za oknem z 10 cm śniegu
no ile można z tą zimą... ja już nie wyrabiam
miłego dzionka kobietki
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #601132 przez ferritka
bry:)
ja też powolutku ogarniam przestrzeń na wiosnę i święta...przeleciałam se okno tak tylko w środku i można powiedzieć, że na sucho bo mam noski i łapki odbite, firanki pachnące powieszone zaczyna wyglądac tylko do doooopy strony bo najsampierw okna a odkurzanie dopiero przede mną
Martunia, no no no zakrosowane paluszki mam
Sis, zrobisz wszystkie badania i zobaczysz ,że jak zaskoczysz no to nie kcę Ci tu słó na wiatr rzucać, ale jak nie trafisz dwupaka to może trio
Sis a jak temat od dooopy strony? coś się polepszyło wybacz, że pytam, albo nie zapytam tak : jak tam zdrowie Kochana?
Mirellka, nooo ciocia boska fajnie, że taka obcykana w necie, u mnie to nawet mama maila wysłać nie potrafi- a milion trylionów razy jej pokazywałam
macie ode mnie znak wiosny
ja też powolutku ogarniam przestrzeń na wiosnę i święta...przeleciałam se okno tak tylko w środku i można powiedzieć, że na sucho bo mam noski i łapki odbite, firanki pachnące powieszone zaczyna wyglądac tylko do doooopy strony bo najsampierw okna a odkurzanie dopiero przede mną
Martunia, no no no zakrosowane paluszki mam
Sis, zrobisz wszystkie badania i zobaczysz ,że jak zaskoczysz no to nie kcę Ci tu słó na wiatr rzucać, ale jak nie trafisz dwupaka to może trio
Sis a jak temat od dooopy strony? coś się polepszyło wybacz, że pytam, albo nie zapytam tak : jak tam zdrowie Kochana?
Mirellka, nooo ciocia boska fajnie, że taka obcykana w necie, u mnie to nawet mama maila wysłać nie potrafi- a milion trylionów razy jej pokazywałam
macie ode mnie znak wiosny
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez ferritka.
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 141
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #601154 przez Gosia 2712
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez Gosia 2712.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 9 miesiąc temu #601163 przez ferritka
no ja psiknęłam sobie płynem na zewnątrz i pani wiosna zrobiła mi piękną mrożonkę więc hmmm teraz mam na jednym oknie zamrożony placek, nie spodziewałam się, że tak zimno, bo tak cudnie świeci
Leoś to się właśnie na parapecie wygrzewa ;D
Leoś to się właśnie na parapecie wygrzewa ;D
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 141
11 lata 9 miesiąc temu #601170 przez Gosia 2712
Hehe zawsze jak piszesz Leos to mi sie zaraz moj kolego przypomina na ktorego tak mowilismy
Moj pies to jest tak rozleniwiony ze nawet na dwor nie chce isc bo jest jej za zimno i woli na kanapie spac
Moj pies to jest tak rozleniwiony ze nawet na dwor nie chce isc bo jest jej za zimno i woli na kanapie spac
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
- " Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmi
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
- " Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmi
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa