BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #601792 przez Gravity
Witam
Ja wyspana sniadanko zjadlam i do Was pedze:)
MaratM gdzie Twoj tescior?
Jeszcze raz dziekuje Wszystkim za gratulacje:)teraz 8m trwogi:)ale z wami dam rade.

studentkaae masz cos na pocieszenie,ogladnij:)

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!
Temat został zablokowany.
11 lata 9 miesiąc temu #601843 przez GwenB
Ferritka zdaj relację jak już będziesz w Europa Centrum. Też jestem ciekawa jak to tam wygląda i się wybieram, ale chyba dopiero po Świętach , bo teraz tam pewnie niezłe tłumy, otwarcie było nie tak dawno, dodatkowo jeszcze okres przedświateczny, a ja nie lubię takiego ścisku :/
11 lata 9 miesiąc temu #601858 przez Mirella

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
11 lata 9 miesiąc temu #601863 przez studentkaae

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #601872 przez Gravity
Mirella studentkaae oj dziewczynki współczucia ja niemoge nazekac na Misia.Polozna z ktora jestem na telefonie powiedzila ze w moim przypadku co do dźwigania to max 3kg tego sie trzymamy oboje.Nie przemęczam sie nie spieszę i moj Mis mi pomaga:)

a jak sie wam podoba moj suwaczek?

Mama Anioleczkow [*]

11 lata 9 miesiąc temu #601885 przez Marta M
Witajcie, teścioru nie będzie bo nad ranem mnie zalało...także pierwszy dzień cyklu i celuję na 29 grudnia :woohoo: :woohoo:
11 lata 9 miesiąc temu #601891 przez studentkaae
ooo, kurcze Martusia, szkoda :kiss: ale nic straconego - 29 grudnia to piękna data :) swoją drogą to ja też w podobną będę w tym cyklu celować :)
11 lata 9 miesiąc temu #601905 przez sylwus136
witam :)

Feri no może na małym ciasteczku się spotkamy :) w ogole to już się nie mogę doczekać :) mój M ma dopiero wtorek wolny wiec muszę być cierpliwa ale uwielbiam Ikea :)

Martusia szkoda ale za miesiąc się uda :) trzymam kciuki :kiss:

Gravity piękny suwaczek :)
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #601931 przez Gravity
Marta M to nic straconego nowy cykl nowa szanasa:)glowa do gory!
mnie cos dol brzucha pobolewa:((

Mama Anioleczkow [*]

11 lata 9 miesiąc temu #601950 przez iwonta_kg
GRAVITY serdeczne gratulacje:) trzymaj sie dzielnie:) długa droga przed tobą;) zdrówka życzę! Tobie i malenstwu:)

Ja sobie bylam na koncu świata przez kilka dni... Wyjechałam z mężem odpocząć psychicznie od hałasu samochodów, sąsiadów i problemów... Bylismy na wsi u rodzicow męża. Wichura jak na wichure przystało zasypana śniegiem i ani widu ani słychu nikogo. Głusza zupełna:) ale dzis juz wrocilismy do szarej i głośnej rzeczywistości... Wypoczęci i wyciszeni:)

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
11 lata 9 miesiąc temu #601954 przez iwonta_kg
Gravity masz śliczny suwaczek ale Chcialabym ci cos powiedziec... Nie chce sie wtrącać Broń Boże tylko ten podpis ze aniołek przyjdzie na swiat brzmi troche dziwnie... Niektore z nas są mamami aniołków ktore są w niebie i mamy ich imiona w podpisach albo kiedy się urodziły. A twoje malenstwo napewno przyjdzie szczęśliwie na swiat wiec podpis ze urodzisz aniołka nie jest za bardzo na miejscu... Jeśli jakos cie urazilam to przepraszam i jak chcesz to zostaw ten podpis ale brzmi to dość dziwnie i porównaniu do naszych (niektórych dziewczyn) przeżyć...

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
11 lata 9 miesiąc temu #601961 przez Mirella
Iwonta, co prawda nie wiem dlaczego Gravity tak napisała, nawet tego nie zauważyłam, ale ona też ma Aniołki w niebie, może to o to chodzi że zmieniły termin przyjścia na świat ale wreszcie przyjdą?

Wyjazdu na koniec świata Ci zazdroszczę, ale powrotu do domu, do Twojego miasta jeszcze bardziej.
11 lata 9 miesiąc temu #601963 przez gosia28
Zmęczonam :S
Pozbieraliśmy z P. dobre, a niepotrzebne rzeczy z domu i pojechaliśmy na giełdę. Udało sie cztery stówy wykosić za część tego :side:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...
11 lata 9 miesiąc temu #601969 przez gosiak
O gosia super sprawa z pozbyciem sie niepotrzebnych rzeczy :blink: i kaska przybyla na cos innego ;)

Graviti pikny suwaczek :laugh:

Mesy :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 9 miesiąc temu #601975 przez gosia28
Właśnie wczoraj wpadliśmy na taki genialny pomysł, Ale mamy dziś satysfakcję :lol:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia