- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Asica28
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
11 lata 8 miesiąc temu #616089 przez Asica28
Dziewczyny nie będę testowała, mam jakieś uprzedzenie do testów, zawsze I kreska, to mnie już przytłacza, jestem cierpliwa, bynajmniej się staram, poczekam do środy, ale wydaje mi się że nie jestem w ciąży...I poza tym co mi się wydaje nie wiem co mysleć o tym co czuje, np. teraz boli mnie brzuch jak na okres, dziwnie ciągnie i rozciąga, a ja przecież już niby po...to jakaś masakra dziewczyny...Dlaczego my kobiety jesteśmy tak skomplikowane a nasze sprawy nie są poprostu...proste??
Temat został zablokowany.
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
- " Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmi
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 141
11 lata 8 miesiąc temu #616152 przez Gosia 2712
Hejka
Monisia gratuluje podwojnego szczescia
Gravity duzo sluzu w ciazy to normalne wiec sie nie martw
Monisia gratuluje podwojnego szczescia
Gravity duzo sluzu w ciazy to normalne wiec sie nie martw
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
11 lata 8 miesiąc temu #616158 przez iwonta_kg
MoNiaaa napisał:
Asica dokładnie tak jak Monia napisała
moze sie iwonka nie obrazi jak sie wypowiem na jej temat
u iwonki okazalo sie ze miala krwiaka musiala na poczatku ciazy lezec w szpitalu na lekach ale teraz jest ok krwiak sie wchlonal i siedzi w domku
Asica dokładnie tak jak Monia napisała
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
11 lata 8 miesiąc temu #616160 przez iwonta_kg
monisia100100 napisał:
Ale super!!!!!!!!!!!!!!!!!! bardzo bardzo się cieszę buziaki dla bąbelków
Byłam na pierwszym usg wszystko gin mówi że jest ok. Tylko podczas badania zmartwiłam się bo zawołał mężą i zapytał czy widzi to co on, minę zrobili grobową a okazało się że są dwa pęcherzyki i prawdopodobnie będą bliźniaczki. Więc wygląda na to że szcześcia bedzie podwójnie na kolejna wizytę umówiłam się za dwa tygodnie. Więć czekamy jak się sytuacja rozwinie
Ale super!!!!!!!!!!!!!!!!!! bardzo bardzo się cieszę buziaki dla bąbelków
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
11 lata 8 miesiąc temu #616165 przez MoNiaaa
Anoda ostatnio spoznila mi sie prawie 5 dni dlatego teraz sie troche dystansuje.
najlepsze jest to ze od urodzenia Julki @ mialam regularnie jak w szwajcarskim zegarku zawsze wiedzialam kiedy i o kjakiej porze dnia i zadnych wychylen..a odkad zaczelam staranka to ciagle cos mnei zaskakuje przesuwa sie itp..;/
Gosia z kolezanka masakra!!!!przez 2 godziny sie do mnie nie odezwala ja w sumie nie bylam dluzna i tylko to co musialam jej powiedziec zwiazanego z praca ale jak ktos sie zachowuje jak w podstawowce to jej problem jak woli sie obrazac to trudno ja na sile nie bede ciagla rozmowy albo jej przepraszala bo nie mam za co predzej ona powinna wyjasnic ta sytuacje bo grafik olewala a jak ja musialam wyjsc to wielkie pretensje z kosmosu...
najgorsze ze caly tydzien siedze z nia po 2 godziny i sie psychicznie chyba wykoncze
najlepsze jest to ze od urodzenia Julki @ mialam regularnie jak w szwajcarskim zegarku zawsze wiedzialam kiedy i o kjakiej porze dnia i zadnych wychylen..a odkad zaczelam staranka to ciagle cos mnei zaskakuje przesuwa sie itp..;/
Gosia z kolezanka masakra!!!!przez 2 godziny sie do mnie nie odezwala ja w sumie nie bylam dluzna i tylko to co musialam jej powiedziec zwiazanego z praca ale jak ktos sie zachowuje jak w podstawowce to jej problem jak woli sie obrazac to trudno ja na sile nie bede ciagla rozmowy albo jej przepraszala bo nie mam za co predzej ona powinna wyjasnic ta sytuacje bo grafik olewala a jak ja musialam wyjsc to wielkie pretensje z kosmosu...
najgorsze ze caly tydzien siedze z nia po 2 godziny i sie psychicznie chyba wykoncze
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
11 lata 8 miesiąc temu #616180 przez Mała
Witam.
monisia o ja bliźniaki, gratuluję
Monia trzymam kciuki nadal
Gosia za Ciebie też trzymam kciuki, a za ten teścik to grożę palcem
Gravity dziewczyny mają rację, śluzu w ciąży full to norma
A jaką tabelkę dla mnie wymyślicie, jak ja już w zaplanowanej ciąży to nie będę, tylko w pomyłce bocianowej a chciałabym z Wami w rubryczkach być
monisia o ja bliźniaki, gratuluję
Monia trzymam kciuki nadal
Gosia za Ciebie też trzymam kciuki, a za ten teścik to grożę palcem
Gravity dziewczyny mają rację, śluzu w ciąży full to norma
A jaką tabelkę dla mnie wymyślicie, jak ja już w zaplanowanej ciąży to nie będę, tylko w pomyłce bocianowej a chciałabym z Wami w rubryczkach być
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
11 lata 8 miesiąc temu #616201 przez MoNiaaa
moze rzeczywiscie przesune testowanie na czwartek/piatek..?zobacze jak mnie ciekawosc bedzie zrzerac to sprobuje a najwyzej za kilka dni powtorze
czuje sie spoko i na luzie nie mam spinki wiec sie ciesze:) co mam byc to bedzie
dzis nawet myslalam ze @ przyszla bo i sie tak "mokro" zrobilo ale okazalo sie ze to sluzu mi sie naprodukowalo
czuje sie spoko i na luzie nie mam spinki wiec sie ciesze:) co mam byc to bedzie
dzis nawet myslalam ze @ przyszla bo i sie tak "mokro" zrobilo ale okazalo sie ze to sluzu mi sie naprodukowalo
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
11 lata 8 miesiąc temu #616205 przez pani_p
Monisia ale wieści! Kurczę :-D szaleństwo :-D gratuluje
Gravity dziękuję, że pytasz czuję się dobrze jedynym problemem jest senność i latanie do łazienki w nocy co chwilę dziwne jest to, ze mnie plecy już bolą, chyba mam tzw rwe kulszową jak sobie poczytalam. No w każdym razie narazie jest wszystko ok a jak u Ciebie? Nie stresuj sie tak każdym dziwnym ruchem Twojego organizmu. Jeżeli nie ma krwawienia to wszystko jest ok i tego się trzymajmy
Gosia no teraz wyszła jedna, ale ja dalej trzymam kciuki żeby się to zmieniło
Monia ta Twoja koleżanka to pożal sie Boże... Nie ma co się nią przejmować no i ciekawa jestem jak siew sytuacja rozwinie z @
Gravity dziękuję, że pytasz czuję się dobrze jedynym problemem jest senność i latanie do łazienki w nocy co chwilę dziwne jest to, ze mnie plecy już bolą, chyba mam tzw rwe kulszową jak sobie poczytalam. No w każdym razie narazie jest wszystko ok a jak u Ciebie? Nie stresuj sie tak każdym dziwnym ruchem Twojego organizmu. Jeżeli nie ma krwawienia to wszystko jest ok i tego się trzymajmy
Gosia no teraz wyszła jedna, ale ja dalej trzymam kciuki żeby się to zmieniło
Monia ta Twoja koleżanka to pożal sie Boże... Nie ma co się nią przejmować no i ciekawa jestem jak siew sytuacja rozwinie z @
- sylwus136
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek :** 13.04.2010 :** Kocham nad życie :*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 8 miesiąc temu #616218 przez sylwus136
Monisia jeja jaku super sama gdybym zaszła w kolejną ciążę chciałabym mieć bliżniaki
Gratuluje kochana
Monia współczuję takiej "koleżanki" takie najgorsze. Jak same coś robią to mają innych w d.. ale jak Ty raz coś zrobisz to obraza...Masakra są tacy ludzie
Pani dobrze że u was wszystko dobrze Powiem Ci ze ja mam dziecko 3 letnie a jeszcze latam do łazienki po 2 razy w nocy
Gratuluje kochana
Monia współczuję takiej "koleżanki" takie najgorsze. Jak same coś robią to mają innych w d.. ale jak Ty raz coś zrobisz to obraza...Masakra są tacy ludzie
Pani dobrze że u was wszystko dobrze Powiem Ci ze ja mam dziecko 3 letnie a jeszcze latam do łazienki po 2 razy w nocy