BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 2 miesiąc temu #61150 przez Agusia83
Magda...ja jestem juz w 9 tygodniu...i ostatnio tydzien temu mialam niecale 42tys....teraz powinno byc 2 razy wiecej no i moze troche jeszcze....jak tak bedzie, to bede szczesliwa...
chyba ze strachu az mam mdlosci
Temat został zablokowany.
14 lata 2 miesiąc temu #61151 przez MagdaM
Agus boziu przepraszam... zapomina mi sie bo mam w glowie ze tu staraczki i poczatkowe :blush:
to bedzie ponad 100 tys :)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 2 miesiąc temu #61154 przez Agusia83
no i mam wynik 76667....no i sie zastanawiam czy jest ok...niby miesci sie w granicy 9 tygodnia...to badanie robilam w 8t3d...zakres dla 9 tyg jest 63803 - 151410..
jak myslicie,wszystko ok?
14 lata 2 miesiąc temu #61155 przez Mirella
Agusia?????????????????????
jest 18.32
14 lata 2 miesiąc temu #61156 przez Mirella
No pewnie że ok :lol:
14 lata 2 miesiąc temu #61158 przez Agusia83
niby jest ok, ale w ciagu tygodnia nie powiekszyla sie beta 2 razy....moze teraz jak jest taka wysoka to potrzebuje wiecej czasu?..moze gdybym zrobila badanie 2h pozniej wynik bylby chociaz 4tys wyzszy?
14 lata 2 miesiąc temu #61159 przez gosiak
agusia jak się mieści w granicy 9tyg to się nie masz co martwić:)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 2 miesiąc temu #61160 przez MagdaM
Z tym ze nie ma sie co martwic jak sie miesci w granicach danego tygodnia sie nie zgodze.
Ale z tym, ze nie ma sie co martwic ogolnie to sie zgodze :) Kazda kobita jest indywidualna a rozpietosc beta bardzo duza. Najwazniejsze, ze rosnie i to nie o 1 czy 100 ale wiecej :) tkze spokojnie :)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 2 miesiąc temu #61164 przez Agusia83
dziewczyny, dziekuje Wam, za slowa otuchy...chetnie zadzwonie do lekarki...ale z tego co wiem to ona teraz ma pacjentki, wiec nie chce jej przeszkadzac...moze po 19 zadzownie...ale tak czytam i gdzies znalazlam, ze miedzy 1200a 6000 beta moze wzrastac po 4 dniach a powyzej 6000 duzo wiecej czasu potrzebuje, tak wiec moze faktycznie jest dobrze...
14 lata 2 miesiąc temu #61168 przez gosiak
a ja mam dziś zjeb...dzień sorry za słownictwo ale rozwala mnie wszystko...właśnie bierze mnie gorączka ufufff i jak ja mam jutro jechać na tą bete zrobić jak pewnie z łóżka się nie zwlokę...wszystko się pitoli wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr niech ten dzień się kończy...chyba muszę sobie zrobic meleko z czosnkiem i miodem fuuu nienawidzę na samą myśl czosnku mnie cofa ble

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 2 miesiąc temu #61173 przez Lacrijka
Gosiak, moze to nie chorobowa tempka tylko ciążowa :):):):) Ja tez tak tam od kilku dniu pod wieczór, dostaje wypieków i jestem rozjechana..a jak sobie mierze tempke to no wczoraj miałam 37,8 więc stąd u mnie zapewne wypieki. Wczesniej pytałas kiedy mam dostac @, a wiec chyba w piątek..mówie chyba bo u mnie to roznie przewaznie mam 33dni ale po przedostatnim cyklu który był 47 dni to nie wiem juz nic :):):):)
14 lata 2 miesiąc temu #61174 przez Agusia83
Marta, odezwij sie...jak u lekarza? czego sie dowiedzialas?
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #61176 przez gosiak
nie wiem Lacrijka czuję się jak na grypę głowa mnie boli i czuję że co raz bardziej mnie rozkłada, zobaczymy rano, teraz ciekawe jak rano będzie z temp czy ta mierzona w pochwie będzie wyższa bo gorączka czy normalnie podwyższona przed okresem;/

a Marta to chyba na 21 ma lekarza

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 2 miesiąc temu #61177 przez Lacrijka
Łyknij sobie jakis domowy specyik i napewno rano bedzie lepiej.. Ja juz nie moge sie rana doczekac zeby walnac testa..jak ja przetrwam tą noc ??!! A najgorsze jest to , że właśnie pospałam z 3h i pewnie tak szybko nie zasne.. Spojżałam jeszcze na ten poranny test i moe byc jakis wadliwy bo nawet ta kreska kontrolna jest cieńsza i jasniejsza niz na tym co robiłam wczoraj ...Wiem, wiem jestem chora na banie i doszukuje sie na siłe hahaaa.. I jeszcze lapek mi siadł i musiałam wyjąć stary, a nie umiem na tym juz pisac heehe jak dziwnie :)
14 lata 2 miesiąc temu #61180 przez gosiak
wzięłam rutinoscorbin mam nadzieję że nie zaszkodzi w razie co...bo na samą myśl o czosnyku nie wyrabiam;/ Lacrijka zostaw tą fotkę bo bardzo fajna :)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży