- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- alutka1011
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Maja i Dawid
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #61422 przez alutka1011
Tak Was czasami podczytuję i się cieszę że coraz więcej fasolek i czekam na następne Ja się do Was dopisze za pół roku-rok
Temat został zablokowany.
- Iwonka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Wiara jest moją siłą......
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #61431 przez Iwonka
Hej
Lacryjka a ja myślę że masz fasolkę i koniec:) mi też na początku cienie wychodziły i co i jest:) a bobo może jakiś wadliwy trafiłaś
Gosia dopóki nie ma @ to się nie smutaj bo po łapkach dostaniesz:P ja dalej trzymam kciuki
Marta superowo że wszystko ok Czekamy na fotkę
Mój lekarz też jest dokładny i wszystko pokazuje co i jak i też na ścianie wisi duża plazma i dokładnie widać
Lacryjka a ja myślę że masz fasolkę i koniec:) mi też na początku cienie wychodziły i co i jest:) a bobo może jakiś wadliwy trafiłaś
Gosia dopóki nie ma @ to się nie smutaj bo po łapkach dostaniesz:P ja dalej trzymam kciuki
Marta superowo że wszystko ok Czekamy na fotkę
Mój lekarz też jest dokładny i wszystko pokazuje co i jak i też na ścianie wisi duża plazma i dokładnie widać
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 10 miesiąc temu #61459 przez Marta M
Lacrijka tez nie chce Cie nakrecac, ale wczesniej bylam na innym forum i tam kobietki krytykowaly bobotesty...ze byly w ciazy a bobotest tego nie wykrywal..dlatego ja ich nigdy nie kupowalam...ale dziewczyny z kolei tutaj je chwala, takze sama nie wiem...
Gosiak, to ze tempka spadla o jedna kreske to nic nie znaczy, wlasnie ja tak mialam...spadla do 36,8...a dzidzius byl...Asik pisala tez ze jak nastepuje implantacja to temperatura spada...
Magdus, przepraszam, bo czuje sie troche winna, ze sprawy mojej ciazy przenosze na staraczki..jesli chodzi o mnie obiecuje, ze nie wkleje tu juz zadnego zdjecia..Zdjecie wkleje za godzinke (jak film sie skonczy) na wrzesniowki
Gosiak, to ze tempka spadla o jedna kreske to nic nie znaczy, wlasnie ja tak mialam...spadla do 36,8...a dzidzius byl...Asik pisala tez ze jak nastepuje implantacja to temperatura spada...
Magdus, przepraszam, bo czuje sie troche winna, ze sprawy mojej ciazy przenosze na staraczki..jesli chodzi o mnie obiecuje, ze nie wkleje tu juz zadnego zdjecia..Zdjecie wkleje za godzinke (jak film sie skonczy) na wrzesniowki
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #61464 przez Marta M
A jeszcze co do moich badan to wyniki beda za tydzien...
Mialam ten wymaz z pochwy i cewki moczowej...badanie nieprzyjemne, ale wytrzymalam...gorzej jak wrocilam...siedze na kibelku i becze, bo nie moge sie wysikac...tak strasznie piecze...
Mialam ten wymaz z pochwy i cewki moczowej...badanie nieprzyjemne, ale wytrzymalam...gorzej jak wrocilam...siedze na kibelku i becze, bo nie moge sie wysikac...tak strasznie piecze...
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 10 miesiąc temu #61467 przez gosiak
Ja się za bardzo nakręcam i doszukuję różnych dolegliwości i to jest minus tego wszystkiego lepiej pozostawić wszystko własnemu biegowi, nie ukrywam że jeszcze mam nadzieje puki tej @ nie ma, bym miała prezent urodzinowy dla męża z głowy a tak będę musiała się głowić co mu kupić
Marta biedactwo w końcu przestanie piec i będzie dobrze, kurde ile my kobiety musimy przechodzić, a szczególnie Wy zafasolkowane...
Marta biedactwo w końcu przestanie piec i będzie dobrze, kurde ile my kobiety musimy przechodzić, a szczególnie Wy zafasolkowane...
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
13 lata 10 miesiąc temu #61474 przez Lacrijka
Ja juz odpuszczam na czas nadejścia @..Co ma być to będzie..koniec testów co rano !!!! Jak @ nie przyjdzie przez weekend to zrobie test dopiero w poniedziałek z rana..
A swoją drogą, przed chwilą mierzyłam tempkę bo dostałam takich wypieków na twarzy ze wyglądam jak pomidor...APOGEUM!!!! 37,9
Ide wyluzować troszke i umyje sobie okna bo mam zaległw jeszcze od Świąt a jest na plusiku i słoneczko
MartaM ja tez czytałam podzielone zdania o bobo testach, nawet Mirella zwolenniczka tych testów teraz sie wkurzyła na nie bo miała dwa i dwa dziwne przypadki..Ale jak juz pisałam, nie yśle o tym..bo jak jest fasolka musze byc spokojna
A swoją drogą, przed chwilą mierzyłam tempkę bo dostałam takich wypieków na twarzy ze wyglądam jak pomidor...APOGEUM!!!! 37,9
Ide wyluzować troszke i umyje sobie okna bo mam zaległw jeszcze od Świąt a jest na plusiku i słoneczko
MartaM ja tez czytałam podzielone zdania o bobo testach, nawet Mirella zwolenniczka tych testów teraz sie wkurzyła na nie bo miała dwa i dwa dziwne przypadki..Ale jak juz pisałam, nie yśle o tym..bo jak jest fasolka musze byc spokojna
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 10 miesiąc temu #61478 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Martus wariatko wez sie uspokoj!! Ja nie powiedzialam o kogo chodzi i czy wogole o kogos chodzi Napisalam co czuje... Moze to dlatego ze od kilku dni wszystko do mnie wrocilo...
Strasznie sie ciesze, ze dzidziol rosnie, ze wszystko ok wiec pisz. Ja poprostu musze odpoczac... I zaciskam zeby przestalo piec!!
Strasznie sie ciesze, ze dzidziol rosnie, ze wszystko ok wiec pisz. Ja poprostu musze odpoczac... I zaciskam zeby przestalo piec!!
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #61491 przez gosiak
Lacrijka napisał:
Ja juz odpuszczam na czas nadejścia @..Co ma być to będzie..koniec testów co rano !!!! Jak @ nie przyjdzie przez weekend to zrobie test dopiero w poniedziałek z rana..
Lacrijka ja myślę że to @ odpuściła Ci na 9 miesięcy
ja to już żadnym testom nie wierze moje np zalewa, barwnik różowy się rozmywa i nic nie widać;/
ja jeszcze jutro ostatniego strzele i koniec zabawy z testowaniem.
- kaśku
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #61492 przez kaśku
Rozumiem cię Magda. Z jednej strony to forum dla staraczek a nie mamuś, ale z drugiej wspieramy się tu razem i jak pojawi sie fasolka to się nie pochwalić ?
Poza tym własnie - forum dla staraczek, a ja nawet jeszcze starać się nie mogę
Też czasem myślę, ze ile można o tych śluzach pisać, czytać itd. Ale zaraz myślę, że może niedługo też tak będzie u mnie
jakoś to mimo wszystko dodaje mi sił wiadomo, ze mam wzloty i upadki a dziewczyny w tym TY Magda M na siłe mnie tu trzymałyscie jak juz mialam to wszystko rzucić i się poddac.
Poza tym własnie - forum dla staraczek, a ja nawet jeszcze starać się nie mogę
Też czasem myślę, ze ile można o tych śluzach pisać, czytać itd. Ale zaraz myślę, że może niedługo też tak będzie u mnie
jakoś to mimo wszystko dodaje mi sił wiadomo, ze mam wzloty i upadki a dziewczyny w tym TY Magda M na siłe mnie tu trzymałyscie jak juz mialam to wszystko rzucić i się poddac.
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 10 miesiąc temu #61498 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Marta poszlam zobaczyc... Poryczalam sie... Nie wiedzilam, ze dzieciatko w tym wieku jest juz takie duze...
Kaśku racja i masz nie znikac!!
Nie dobrze mi...
Kaśku racja i masz nie znikac!!
Nie dobrze mi...
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
13 lata 10 miesiąc temu #61536 przez Mirella
Magda, no dobra, rozumiem, możesz sobie iść jak musisz, ale jak mi z gg znikniesz to się nie pozbierasz No!!!
Kiedyś może i rzeczywiście inaczej staraczki wyglądały, ale to chyba dlatego że fasolek było mniej, ostatnio wysyp za wysypem
Marta, to innego lekarza miałam na myśli, w Warszawie jest doktor Gmyrek, zero poczucia czasu, a usg traktuje chyba jak zabawę, to było moje najlepsze usg w ciąży, a masę ich miałam. Warszawiankom polecam
Lacrijka wrzuciłaś sobie zagadkową fotę, no to masz Ale moim zdaniem jest coś na rzeczy u Ciebie A bobo testy rzeczywiście coś ostatnio nie teges.... Wyciągnęłam ten mój stary, znaczy ten Klaudii, i on nawet zewnętrzenie wygląda inaczej, w sensie obudowy okienka i tak dalej, coś "ulepszyli" najwyraźniej. I już mi nawet nie o to chodzi że mi dwóch kreseczek nie pokazał, ale oba były jakieś dziwne, w zasadzie nie dały odpowiedzi, albo nic, albo plama
Gosiak, a Ty nie smutaj, w czwartki nie wolno smutać, no!
Kasku, a Tobie co? znowu znikanie w głowie? No co Was od rana pogło czy co?
Kiedyś może i rzeczywiście inaczej staraczki wyglądały, ale to chyba dlatego że fasolek było mniej, ostatnio wysyp za wysypem
Marta, to innego lekarza miałam na myśli, w Warszawie jest doktor Gmyrek, zero poczucia czasu, a usg traktuje chyba jak zabawę, to było moje najlepsze usg w ciąży, a masę ich miałam. Warszawiankom polecam
Lacrijka wrzuciłaś sobie zagadkową fotę, no to masz Ale moim zdaniem jest coś na rzeczy u Ciebie A bobo testy rzeczywiście coś ostatnio nie teges.... Wyciągnęłam ten mój stary, znaczy ten Klaudii, i on nawet zewnętrzenie wygląda inaczej, w sensie obudowy okienka i tak dalej, coś "ulepszyli" najwyraźniej. I już mi nawet nie o to chodzi że mi dwóch kreseczek nie pokazał, ale oba były jakieś dziwne, w zasadzie nie dały odpowiedzi, albo nic, albo plama
Gosiak, a Ty nie smutaj, w czwartki nie wolno smutać, no!
Kasku, a Tobie co? znowu znikanie w głowie? No co Was od rana pogło czy co?
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #61547 przez angellika1
Lacrijka nie wiem z kąż wzięłam poprzednią nazwę testy ;( ale te które ja robiłam grubo przed @ nazywają sie pink test kupowałam je w super pharm
Mirela w końcu widze mikołajkowa Klaudię
Mirela w końcu widze mikołajkowa Klaudię
- anies_
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej