BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 3 miesiąc temu #813893 przez Marta M
mesy, jusia o jacie :):) To będziecie wrześniówki, ja testowałam 29 grudnia 3 lata temu :):)

ilona jakie łóżko masz na myśli? ;)

Monia oczywiście że się nie gniewam...dziękuję że pomyślałaś o tym :)

Tu macie moje dzieciaczki, musiałam Wam pokazać :)

pokazywarka.pl/mbujdo/

pokazywarka.pl/ui5mb7/

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #813932 przez ilona
Marta cudowne dzieciaki. Podobne do siebie strasznie ;)
A lozko... No tak nie napisalam, ale mialam na mysli to sypialniane Wasze. Bo mamy takie samo :) i baaardzo halasuje.

11 lata 3 miesiąc temu #813933 przez pani_p
Ale wieści na koniec roku! Gratuluję dziewczyny dwóch kreseczek!!! Niech fasolki i groszki sie teraz ładnie rozwijają. Zdrówka Wam życzę :-)

Marta M cudowne są Twoje dzieciaczki! Rozczulajacy jest widok ich obojga razem :-)

11 lata 3 miesiąc temu #813936 przez jusia
Znow Wiki wstala o 3 a ja spac nie moge...

Marta cudne dzieci!! Majeczka szczesliwa :) Hubert słodziutki :*

nooo bede wrzesniowka, 2 lata temu bylam sierpniowka :) a tak wogole zapytalam Wiki czy chcialaby miec dziudziusia w domu i neistety ani dziudziusia ani rodzenstwa... :/ bede musiala nad nią pracowac mocno :)

missy chwal sie fasolką :)

ja do ginka pojde dopiero pod koneic stycznia, poprzednio jak bylam w 5 tyg c to wsumei mnie zbyl, takze odczekam dluzej :) i masz fajny suwaczek :)
testa wrzuce za kilka dni bo to nadal cień i na zdj nie uda sie pokazac, chyba ze M popracuje nad zdjeciem :) gdybym poczekala pare dni cierpliwie to bym miala prezencin urodzinowy ( 3 stycznia :) ) a tak mam noworoczny :)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #813946 przez agnesssa
Mesyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ale się cieszę :lol: :lol: :lol: Aż się poryczałam ze szczęścia :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: A właśnie wczoraj wspominałam jak dwa lata temu zaszłam w ciążę, a teraz Ty również będziesz Wrześniową Mamusią :kiss: :kiss: :kiss: Gratuluję z całego serca i mocno trzymam kciuki za Was ;) :kiss: :kiss: :kiss:

MartaM
Śliczne kochane szkraby :kiss: :kiss: :kiss: Normalnie aż mi się dwójka zamarzyła :blush: :lol:

Gorla Mignęłaś mi ślicznoto :woohoo: Cudowna z Was rodzinka :kiss: :kiss:

Jusi
Gratulacje

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

11 lata 3 miesiąc temu #813951 przez magduska
messy ogromne gratulacjie :lol: :lol: 2013 rok okazal sie szczesliwy :lol: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

MartaM :lol: twoje dzieciaczki sa sliczne,az mi lezka poleciala :kiss: :lol: buziaczki dla Majki i Hubercika :kiss: :kiss: :kiss:

Jusi gratulacjie :lol: super nowina

Dziewczyny Wszystkiego Najlepszego w Nowym 2014 Roku :lol: :lol: :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #813956 przez mesy
Mirella no rozumiem , rozumiem ;) choć nie ukrywam za mną chodzi dziewczynka :P :P

Dzięki dziewczyny :kiss: jeszcze długa droga przed nami no i , żebym w to uwierzyła ;)

Jusia no ja czekam noo :silly:

Szczęśliwego nowego roku :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #813963 przez missyy
Hej Kobietki ;) ;)

mesy spokojnie. Dbaj o siebie i będzie dobrze. Uwierzysz jak zobaczysz malutkiego groszka na usg :cheer: :kiss: :kiss:

Pozwolę sobie wrzucić focie mojej fasolci, bo jeszcze nie miałam okazji. Wczoraj na wizycie ujrzałam serduszko, biło jak dzwon ;) Popłakałam się z emocji, tak się bałam, że go nie zobacze.
Moje 10 mm szczęścia:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Mój Mały Aniołek, 15/08/2013,13 tc[*]
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #813980 przez studentkaae
Martusia - ale masz słodziaki dwa w domu :) tylko pozazdrościć takiej cudnej rodzinki :) niech maluchy rosną zdrowo :kiss: :kiss:

Mesul - powiem Ci, że od wczoraj zaczynam wierzyć na nowo, że każdej może się udać. Twoje dwie kreski to jak miód na moje serducho :) gratki raz jeszcze. hmmm, ja też obstawiam dziewuszkę u Ciebie :)

Jusia - kurczaki i Ty też?? super :) ale fajna końcówka roku, gratulacje i czekamy na fotkę :woohoo:

Missy - śliczne to Twoje szczęście :kiss:

Kochane niech ten 2014 będzie lepszy niż 2013 - dużo Groszków i Fasolek niech nam przyniesie :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #813988 przez Ingrid29
mesy i jusia gratuluje po prostu cudnie :kiss:
missy śliczne te Twoje szczęście i wydaje mi się ,że to dziewczyna będzie :) :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #813989 przez jusia
Missyyyy śliczna fasola :kiss:

Mesy niestety nie udalo sie zrobic zdj, tescik jak wczoraj odrobine ciemniejszy tylko, jade na zakupy :) milego dnia

Dzis mam duzo roboty bo mamy gosci takze

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W 2014 ROKU!!!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #814000 przez missyy
dziękuje ;)
Ingrid obyś miała rację ! :lol: :lol: :lol:

Bym zapomniała, Wszystkiego dobrego w Nowym Roku 2014, niech będzie bogaty i urodzajny w groszki :kiss: :kiss: :kiss: Grudniowe maliny to tylko preludium hihihi. Wierzę, że teraz dopiero zacznie się dobra passa dla Staraczek :cheer: :cheer: :cheer:

Mój Mały Aniołek, 15/08/2013,13 tc[*]

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #814027 przez ferritka
dzień dobryyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!
aaaa tyle się tu działo a ja odcięta od rzeczywistości!!!!!!!!
widziałam że u Monii pozytywnie się zmieniło i Malusia kruszynka już z nami..gratulacje kochana mamusiu, buziak dla Małej ode mnie ;**

Mesyyyyyyyyyyyyyyy w sumie to wlazłam tu bo musiałam, noooo dzisiaj do mnie wieść dotarła bo na neta wlazłam i kurcze świetne wieści na koniec roku, dzisiaj pije Twoje zdrowie kochana, wiedziałam wiedziałam no w kościach czułam :))

kochane moje, nie mam pojęcia co u Was słychać, wracam do życia 06.01 i wtedy nadrobie i bedę znowu na bierząco, bo powiem Wam szczerze, że bez wieści co i jak to jakbym przez rok faktów ie oglądała, taka czarna dziura jest ;***

mam nadzieje, że święta były spokojne,a Sylwester będzie stosunkowo udany i zaowocuje dużą ilością fasolków i groszków ..

eeej a teraz palec pod budkę, która się pisze ze mną na listę lutowych trafień ?? :S :kiss: :kiss:

Martunia , Hubercik cud malina chopak :)) Majunia to dumna starsza siostra teraz, gratulacje mamusiu

Missyyy łoooo całkiem pokaźny już jegomość mieszka w brzuszku :lol: :lol:

Aa do nas dzwonili z kliniki i Kręgiel ma bardzo dobre wyniki tych genetycznych co robiliśmy ;)) 09.01 jedziemy do tych na konsultacje co dalej z nami będzie :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 3 miesiąc temu #814028 przez Marta M
Dziękujemy :) :kiss: :kiss:

ilona śpimy na nim już ponad 3 lata i jeszcze nie zaskrzypiało ;) Ale może je mniej używamy niż Wy :silly: :silly:

missyy już centymetrowy człowieczek mieszka w Twoim brzusiu :)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #814147 przez Mirella
Moje drogie jedyna okazja, Nowy Rok za pasem więc dzielę się swoją magiczną kulą, wygenerujcie sobie przyszłość i pochwalcie się co Wam moja kula powiedziała :lol:

poznajprzyszlosc.1k.pl/

P.S. Jakby nie pasowało to wystarczy odświeżyć i wygenerować jeszcze raz :P

A za czwartym razem zobaczyłam to :lol: :lol: :lol:
Załączniki:

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka