BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

10 lata 10 miesiąc temu #842295 przez gosia28
co fakt to fakt odnośnie badania emka, ale to już w tym momencie musztarda po obiedzie :dry:

Arturo cudny a Dusia jaka panna duża już :cheer: śliczna blondyneczka :)

ja powoli też się zbieram do powrotu w konkretne starania z ginem :P który poprowadzi cykl :laugh: chyba, że te dwie w książy które Duśka tam w kompie widziała to jedna ja B)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #842316 przez ferritka
dlatego nie bedę skromna ale powiem to : fala dla cioci Ferri bo to ja nakręciłam Studentkę na mojego Dr Cuda i co mamy raptem 2 wizytę już są wyniki i wiemy co i jak !!!
też mnie takie naciąganie wkurza...bo stracone są 2 lata przez takiego pożal się Boże fachowca...to powinno być karalne!! bo się Sis Clonowała pamiętacie ile czasu i wiecie jaki takie bezsensowne stymulacje mogą mieć wpływ na organizm!!! i psychikę, bo się nam dziewczynka stresowała a to nie jej wina :kiss: :kiss: :kiss:

Mesy Dr Cud jest też andrologiem nie ma potrzeby szukać ;] 2w1 mamy ;] a urolog to w tej samej klinice DR Pietras ( czy Pietrus) też Kręgla badał ;]
jak Dr Cud zleca badania to nie trzeba potem do urologa robić nowych bo on wszystko ma jasno na białym! i przyjmuje z marszu jak się powie że od Cuda :lol: :lol:

Mirellka, Duśka pokazuje tu ewidentnie : DWA GROSZKI" :S :S :kiss: :lol: noo niechaj każda interpretuje jak kce, ja pod siebie widzę że tak mówi właśnie :lol: :lol: i śliczna pannica niemała już B) eh Mirellka coś mi się zdaje ,ze kawaleria niebawem zastuka Wam do drzwi za tą młodą damą cudną :kiss: :kiss:

Gosia, no bo nie ma na co czekać, spiąć się i działać żeby sobie w twarz potem nie pluć że się zwlekało albo nic nie zrobiło ;] ja wierzę, że się uda w końcu każdej z nas :kiss: :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 10 miesiąc temu #842348 przez studentkaae

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #842359 przez MoNiaaa
2-miesieczna Zuzia :kiss: :kiss:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

http

]

10 lata 10 miesiąc temu #842360 przez mesy
Studentka ja mysle ze nie do konca masz stracone 2 lata... robilas w miedzy czasie badania ,hsg itp... inny lekarz tez by ci to zlecil...ja tez to przechodzilam i chwala mojemu ginowi ze sie wzial za mnie bo jak zdecydowalismy ze podchodzimy do ivf mialam badania porobione

10 lata 10 miesiąc temu #842366 przez ferritka
Kochane Staraczki - niech nasza historia będzie dla Was przestrogą, lekcją, jakby to nie nazwać inaczej - zacznijcie równolegle z Waszymi badaniami również badania partnera. jak widzicie nie zawsze przyczyna leży po stronie kobiety, a wielu lekarzy wciąż tak uważa, bagatelizując sprawę badania facetów - jak widać na moim przykładzie...

no i niech to będzie takim zapalnikiem dla każdej staraczki, która przechodzi przez gehennę obwiniając się za niepowodzenia w staraniach... bo wina nie zawsze jest po naszej stronie...
i najlepsze póki co to nie wiem czy znam osobę której niepowodzenia w zagroszkowaniu leżały po stronie kobiety, więc na prawdę coś jest na rzeczy z tymi naszymi panami :dry:

dzieci czarnobyla- tak nam powiedział Dr cud i urolog przybił mu w tej teorii piątkę... niestety :(

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 10 miesiąc temu #842379 przez Mirella
Bo mój facet to taki spokojny, mogłabym mu nakpać bez obaw :lol: no ale nie powiem, jak trzeba to potrafi pokazać, że jest facetem :lol:

Kurcze, poszłabym temu staremu ginowi studentki nakopać normalnie, taką mam fazę na nakopanie komuś, gdzie on przyjmuje? Miał czarno na białym eMkowe wyniki i olał??? No tak, bo kasy by nie było, pacjentka by odeszła, masakra jakaś, nie no, to nie na moje nerwy.

Ferri, tak nie do końca masz rację, niedługo dzieci będą luksusem dostępnym bogaczom, ivf to jednak na tyle nowatorskie, że jeszcze długo będzie drogie, na czymś trzeba kasę trzepać przecież. Co do tej felerności to masz rację, coraz gorzej jest. Pokolenie naszych mam nijak nie kuma jak można w ciąży tak się trząść nad sobą, my sobie nie umiemy wyobrazić że można się nie trząść ;)

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #842381 przez studentkaae

10 lata 10 miesiąc temu #842385 przez mesy
Studentka zawsze mozecie zlozyc papiery i czekac... moze w miedzy czasie zmieni sie twojemu D a jak nie to trudno , zrezygnujecie , ale miejsce mozecie sobie grzac w razie w ...a noz sie uda na refundacje...

10 lata 10 miesiąc temu #842410 przez ferritka
dokładnie, na liste się wciągnąć i czekać, do tego czasu D się przekona, sam będzie się tematem interesował. A miejsce będziecie mieć, zrezygnować zawsze można tak jak Mesy mówi :lol:
nas też Dr na liste wciągnął. więc Wy się oswajajcie z myślą a ja póki co miejscówke Wam trzymam :S

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 10 miesiąc temu #842412 przez Mała

Co do badań to macie rację.

A o dzieciach Czarnobyla to nam powiedział neurochirurg Kamila :dry:

10 lata 10 miesiąc temu #842438 przez madziaska
Feri, trzymam baaaaaaaaaaaaaaaardzoooo moccccno kciuki :*

Studentka :*:*:*

Dzieciaczki cudne :)

10 lata 10 miesiąc temu #842606 przez ann-sunshine
Studentka :kiss: :kiss: :kiss: dobrze ze sie spotkaliscie z Ferri i Kreglem, rzeczywiste spotkanie moze twojemu pomoc. Daj swojemu czas. Bardzo mocno trzymam za was kciuki.

Duska przesliczna :-)

10 lata 10 miesiąc temu #842648 przez missyy
A ja znów ostatnia :blush: Wrócił ruch na staraczkach B)
Ferri tak bardzo się cieszę :lol: . Aż się głupia poryczałam :blush: powaga :blush: !!!! Zaciskam mocno kciuki za transfer i niech groszki ładnie się rozwijają :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Po cichu liczę na bliźniaki :lol: :lol:

Mój Mały Aniołek, 15/08/2013,13 tc[*]

10 lata 10 miesiąc temu #842723 przez MoNiaaa
sorki ze wczoraj tak sie wcielam tylko z fotami ale ja to wszytsko na szybko ostatnio i pozniej dopiero zobaczylam o czym piszecie wiec dzis na spokojnie musialam przeczytac co i jak.

Feri kochana trzymam kciuki i sie strasznie ciesze :) wszystko na dobrej drodze jupiiii :kiss: :kiss:

Studentka super ze sie spotkalyscie z Feri jednak w realu miec kogos kto przechodzi przez top samo i na dodatek jest przykladem ze w koncu musi sie udac to wazna sprawa :)
napewno teraz jest ciezko ale po rozgoyczeniu i zlosci przyjdzie czas na dzialanie i napewno zakonczy sie sukcesem a masz tu kogos kto ci pomoze przejsc przez ta droge :kiss:

dzieciaki slodkie :) Duzka jaka duza :)
a kubus wow widzialam go chyba jako niemowlaczka :blush:
Arturo to juz wogole nie powiem bo rosnie jak na drozdzach!!

Agusia mowisz ze tak cieko?moze to tylko taki kryzys i jesczze zaswieci u was sloneczko:)3mam kciuki zeby twoj M sie opamietal!!

http

]

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka