- Otrzymane podziękowania: 32
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIE O CIAZE cz.2
STARANIE O CIAZE cz.2
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Arturo cudny a Dusia jaka panna duża już śliczna blondyneczka
ja powoli też się zbieram do powrotu w konkretne starania z ginem który poprowadzi cykl chyba, że te dwie w książy które Duśka tam w kompie widziała to jedna ja
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
też mnie takie naciąganie wkurza...bo stracone są 2 lata przez takiego pożal się Boże fachowca...to powinno być karalne!! bo się Sis Clonowała pamiętacie ile czasu i wiecie jaki takie bezsensowne stymulacje mogą mieć wpływ na organizm!!! i psychikę, bo się nam dziewczynka stresowała a to nie jej wina
Mesy Dr Cud jest też andrologiem nie ma potrzeby szukać ;] 2w1 mamy ;] a urolog to w tej samej klinice DR Pietras ( czy Pietrus) też Kręgla badał ;]
jak Dr Cud zleca badania to nie trzeba potem do urologa robić nowych bo on wszystko ma jasno na białym! i przyjmuje z marszu jak się powie że od Cuda
Mirellka, Duśka pokazuje tu ewidentnie : DWA GROSZKI" noo niechaj każda interpretuje jak kce, ja pod siebie widzę że tak mówi właśnie i śliczna pannica niemała już eh Mirellka coś mi się zdaje ,ze kawaleria niebawem zastuka Wam do drzwi za tą młodą damą cudną
Gosia, no bo nie ma na co czekać, spiąć się i działać żeby sobie w twarz potem nie pluć że się zwlekało albo nic nie zrobiło ;] ja wierzę, że się uda w końcu każdej z nas
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
- Otrzymane podziękowania: 95
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no i niech to będzie takim zapalnikiem dla każdej staraczki, która przechodzi przez gehennę obwiniając się za niepowodzenia w staraniach... bo wina nie zawsze jest po naszej stronie...
i najlepsze póki co to nie wiem czy znam osobę której niepowodzenia w zagroszkowaniu leżały po stronie kobiety, więc na prawdę coś jest na rzeczy z tymi naszymi panami
dzieci czarnobyla- tak nam powiedział Dr cud i urolog przybił mu w tej teorii piątkę... niestety
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
Kurcze, poszłabym temu staremu ginowi studentki nakopać normalnie, taką mam fazę na nakopanie komuś, gdzie on przyjmuje? Miał czarno na białym eMkowe wyniki i olał??? No tak, bo kasy by nie było, pacjentka by odeszła, masakra jakaś, nie no, to nie na moje nerwy.
Ferri, tak nie do końca masz rację, niedługo dzieci będą luksusem dostępnym bogaczom, ivf to jednak na tyle nowatorskie, że jeszcze długo będzie drogie, na czymś trzeba kasę trzepać przecież. Co do tej felerności to masz rację, coraz gorzej jest. Pokolenie naszych mam nijak nie kuma jak można w ciąży tak się trząść nad sobą, my sobie nie umiemy wyobrazić że można się nie trząść
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
- Otrzymane podziękowania: 95
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nas też Dr na liste wciągnął. więc Wy się oswajajcie z myślą a ja póki co miejscówke Wam trzymam
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
Co do badań to macie rację.
A o dzieciach Czarnobyla to nam powiedział neurochirurg Kamila
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
- Otrzymane podziękowania: 34
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Duska przesliczna
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 17
Ferri tak bardzo się cieszę . Aż się głupia poryczałam powaga !!!! Zaciskam mocno kciuki za transfer i niech groszki ładnie się rozwijają Po cichu liczę na bliźniaki
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
Feri kochana trzymam kciuki i sie strasznie ciesze wszystko na dobrej drodze jupiiii
Studentka super ze sie spotkalyscie z Feri jednak w realu miec kogos kto przechodzi przez top samo i na dodatek jest przykladem ze w koncu musi sie udac to wazna sprawa
napewno teraz jest ciezko ale po rozgoyczeniu i zlosci przyjdzie czas na dzialanie i napewno zakonczy sie sukcesem a masz tu kogos kto ci pomoze przejsc przez ta droge
dzieciaki slodkie Duzka jaka duza
a kubus wow widzialam go chyba jako niemowlaczka
Arturo to juz wogole nie powiem bo rosnie jak na drozdzach!!
Agusia mowisz ze tak cieko?moze to tylko taki kryzys i jesczze zaswieci u was sloneczko:)3mam kciuki zeby twoj M sie opamietal!!