BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

10 lata 10 miesiąc temu #842949 przez Mirella
Propos kryzysu u Agusi, widziałyście bodajże wczorajszy wpis na blogu Matki Sanepid? się uśmiałam :lol:

www.matkasanepid.pl/matka-kiedys-oszalej...ze-zludzen-bo-lubie/

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #843149 przez Anabelle
Post zabawy owszem - ale niestety bardzo prawdziwy :)

Co do kryzysu u Agusi, to jeśli Cię to pocieszy, to mój M takich rzeczy porobił po ślubie, że gdyby nie ślub i dziecko to byśmy już swoimi drogami szli. Osobnymi drogami.
Ale ja jako jedyna z mojego rodzeństwa pamiętam jak rodzice chcieli iść i się rozwodzić - więc wiem, że tego swojemu dziecku nie zrobię.
Mąż mężem, ale jest to także ojciec mojego dziecka i nim pozostanie. Póki syn go potrzebuje, to nie zamierzam mu go odbierać. Każdy ma swoje podejście, ale prawda jest taka, że póki się nie znajdziemy na czyimś miejscu, to trudno go zrozumieć :)

Moja rada? Powiedzieć sobie, że mąż to Ci może co najwyżej buty pucować i skupić się na pieknych pociechach :)

Studentka - bardzo mocno trzymam za Was kciuki. Dr Cud na pewno coś zaradzi i będziecie niedługo świętować :)

Feri - ogromne gratulacje :*

Monia - Pięknie córa rośnie :) Leci ten czas jak szalony.

10 lata 10 miesiąc temu #843196 przez gosiak
Bry ;)

Dzieciaki superoskie no ii doczekałam się zdjęcia Duśki, uwielbiam ją :kiss:

Studentka wszystko zostało napisane, ja się tylko podpisuję pod tym wszystkim i za chwilkę wszystko zacznie się układać, zobaczysz :kiss: czyta się Twoje posty jak jeszcze niedawne wpisy od Ferri, a zobacz u niej zaraz groszki będą w brzuszku ;)

Ferri kciukam za jutro :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

10 lata 10 miesiąc temu #843249 przez pani_p
O rany! Ale ze mnie gapa! Takie rzeczy przegapić! Olaboga...

Witajcie dziewczyny :-*

Ferii ogromnie się cieszę, że pięknie się wszystko układa, trzymam mocno kciuki za dalsze kroki :-) no fantastyczne wieści :-)

Studentka dziewczyny juz wszystko napisały. Przykto mi, że musicie przechodzić przez to wszystko, ale mocno wierzę, że będzie dobrze, że przyjdzie lepszy czas :-* życzę Wam ogromu sił i pamiętajcie by być w tych chwilach razem:-*

Augusia kurcze... Oby sytuacja w domu wróciła do normy :-* dzieci masz cudowne :-)

Kogo ja tu jeszcze widziałam? Duska piękna dama, uśmiech cud malina :-) Kubuś taki okraglutki na buzi, przystojniacha :-) Zuzia to wiadomo, ja do Zuzanek mam słabość ;-) hihi widziałam zdj na fb i normalnie z Julką dwie krople wody :-)
Artur to jest kombinator :-D

Obym nikogo nie pominela... ;-)

Ohhh wysyłam Wam dobre fluidy :-*

10 lata 10 miesiąc temu #843265 przez Mirella
Jutro to już dziś właściwie, oj sie będzie działo :lol:

Anabelle, no prawdziwy ten wpis, ale z tak fantastycznym dystansem napisany, że aż miło się czyta.

Mnie się wydaje, że w każdym małżeństwie, czy niemałżeństwie jak dziecko przestaje być małe, a jeszcze nie jest duże, tak właśnie po roku, zaczyna sie robić ciężko. Zacisnąć zęby i przeczekać i tyle, niestety. Przykre jest tylko, że to kobiety czują się bardziej odpowiedzialne za trwałość rodziny.

Ja tu Waszych dzieci nie wychwaliłam publicznie, ale to pewnie dlatego, że Duśka wpadła w taką fazę: nie dziw się głośno, cicho się zdziw, nie ciesz sie głośno, cicho się ciesz :blink: no i mi się przeniosło i już nic nie mówię ;) Ale Wy i tak wiecie, że ciocia Mirella wszystkie staraczkowe dzieci kocha, prawda?

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #843531 przez ferritka
B) szybki raport z akcji ;
bry:) witam się z domku już :
informuje iż mamy dwa zarodki jeden 8 drugi 6 komórkowy już w bazie
a wiecie co okazało się że komórki były niedrzeczne podczas zielonej nocy i z imprezy przyprowadziły..............jeszcze jednego komórka czyli z 8 my 5 ;p
oby to ten zbuk nie był cholercia

póki co nie ma nic, żadnego niczego ale leże se profilaktycznie wykorzystuje okazje że Kręgiel się przejmuje rolą i będzie koło mnie skakał
hehehe powiedziałam że minimum 3 dni leżeć muszę i nic nie robić ;p świnia jestem cnie :lol:

jest ktoś chętny żeby mi ładnie poodkurzać :S plisssssssssssssssssssssssssssssssss"'

aaa zapomniałam :S :S :S :S , test za 12 dni od dzis :blush: :blush:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 10 miesiąc temu #843542 przez anoda89
Ferri czakałam na wieści od Ciebie :) Super wieści, leży i z łóżka dyryguj co i jak należy Ci się a groszki niech się zagnieżdżają :lol: :kiss: Testa kiedy możesz sobie strzelić?? Za jakieś dwa tyg czy dłużej trzeba czekać?

10 lata 10 miesiąc temu #843551 przez gosia28
ferri :kiss: :kiss: :kiss:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 10 miesiąc temu #843554 przez Mirella
Ferri, korzystaj korzystaj, bo wiesz, teraz to się przejmuje, z czasem uzna, że ciąża to norma i już nie będzie Cię tak rozpieszczał ;) I niech Groszki ładnie rosną :kiss:

10 lata 10 miesiąc temu #843564 przez missyy
Ferri Teraz tylko leż i pachnij, żeby groszki się ładnie zadomowiły :P Kręgiel też widzę przejęty, wziął sprawy w swoje ręce B)Na pewno zadba o Ciebie jak o księżniczkę. Więc nie miej wyrzutów, tylko korzystaj ;)
Czekamy z Tobą i odliczamy :kiss: :kiss:

Mój Mały Aniołek, 15/08/2013,13 tc[*]

10 lata 10 miesiąc temu #843569 przez gosiak
Ferri no to odliczamy i kciuków nie puszczamy :lol: leż i pachnij niech groszki ładnie się "wgryzą" :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

10 lata 10 miesiąc temu #843585 przez Asik
Ferriiiiiiiiiiiiii :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: odliczamy z Szymkiem :0 a Ty leż , pachnij i rozkoszuj się błogim lenistwem :) a groszki tak jak Gosiak napisała :) niech się wgryzają :) :)

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D

10 lata 10 miesiąc temu #843594 przez pani_p
Ferii wspaniale! lez, odpoczywaj a groszki niech zdrowo rosną :-* jestem.z Wami myślami :-)

10 lata 10 miesiąc temu #843671 przez studentkaae
Sis - Groszki Małe Dwa już w domciu :) cudnie! teraz odpoczywaj, wizualizuj je sobie i niczym się teraz nie przejmuj, Kręgiel radę da z odkurzaniem też jak trza będzie ;)

Najważniejsze teraz są te dwa, maleńkie, nowe życia, które się w Tobie rozwijają.. :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: odliczam dni do testu razem z Tobą :)

10 lata 10 miesiąc temu #843739 przez madziaska
Feri, trzymam kciuki ! :kiss:

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka