BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 1 tydzień temu #861624 przez Mirella
Meli, mój Mario duuuży, bo ja sobie zapisuję grę, i zawsze jest duży :)

Marysia, lewa noga boli? Hmmm, a jajeczkowanie z którego jajnika miałaś? Bo to by wiele wyjaśniło :lol:

Widzę, że Ferri dała linka, ja też mam w zakładkach :lol:

Ja w ciąży jadłam wszystko bo nie wiedziałam że nie wolno :P Podejrzewam, że sery pleśniowe rąbałam jak maszyna bo uwielbiam, dopiero jak tu na forum przyszłam to się dowiedziałam że nie wolno :blush:

Bujanka i Minia, Was jeszcze nie witałam chyba? Bo jakiś napływ świeżej krwi i się gubię ;) Rozgośćcie się, tylko pamiętajcie, że my jesteśmy uzależniające, żeby nie było, że nikt nie ostrzegł :P

Meli, chyba Cię nie lubię za ten tort, wiecie jak za mną słodycze łażą???? Opędzić się nie mogę normalnie ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 tydzień temu #861625 przez vika
meli Tort wygląda świetnie.....a DOMINIK naprawdę jak jakis przedszkolak....czym Ty go karmisz :unsure: :unsure: :lol:
ingrid Arturek też śliczny chłopczyk :) zabawa na placu hmmm juz się nie mogę doczekać kiedy z moją będę tak śmigac :lol:
no ja się dziś nie dam nabrac na smakołyki od rana jem tego oto smakolyka....mój debiut a jaki pyszny :P Asik dzięki :kiss:

11 lata 1 tydzień temu #861627 przez Ingrid29
marysia no Arturo ma spust. Czasem to tyle wtrążoli, że że nie wiem gdzie się to mieści ;)

11 lata 1 tydzień temu #861639 przez Mirella
nie lubię Was za te truskawki, wrrrr

11 lata 1 tydzień temu #861645 przez marysiamarysia
Mirela gdybym wiedziała , że mnie noga rozboli , zwróciłabym większą uwagę na jajniki , a tak tylko noga mi pozostała :laugh:
No nic.... zobaczymy kto ma rację :P za dwa tygodnie może..... :blink:

11 lata 1 tydzień temu #861647 przez Mirella
Marysia, to Ty się starasz i nie zwracasz uwagi na jajniki??? No co z Ciebie za staraczka???

spać mi się chce i mam dobrą książkę, kto chce Duśkę na trzy godziny?

11 lata 1 tydzień temu #861653 przez marysiamarysia
haha ja to wszystko na ,,odwal się robię ,, a tak poważnie to jak zacznę się obserwować zbyt dokładnie to wszystko zacznie mnie boleć ;P
Zbyt dobrze siebie znam ;)
No ale nogę zauważyłam ;PPP

11 lata 1 tydzień temu #861656 przez marysiamarysia
ooo i masz - teraz zakłuło w prawym jajniku ;)
takie obserwacje to nie dla mnie ;)))

11 lata 1 tydzień temu #861663 przez Mirella
Marysia ja to tak sobie gadam, ale sama to muszę męża pytać kiedy była ostatnia @ :blush: w ogóle na nic nie zwracam uwagi.

acha, w sobotę był 22, to weźcie zapamiętajcie, bo za dwa tygodnie mam gina, a gin zapyta, ja już do tej pory nie będe pamiętała, to się Was zapytam, oki :lol:

11 lata 1 tydzień temu - 11 lata 1 tydzień temu #861667 przez meli1990
ja nie wiem zkad taki Dominik wysoki jak on tak mało je. mleka już od dawna nie pije ani kaszek co najwyżej jogurty. mam nadzieje ze to wystarczy żeby miał mocne kości. a co do torta to sorry że wam smaka zrobiłam. juz straciłam rachube komu miałam jeszcze napisać

Ingrid29 a ile twój synek ma wzrostu i waży bo mój ma ok 91 cm pewnie i 14 kg. jutro się dowiem dokładnie na bilansie

marysia też mi sie wydaje że się pośpieszyłam z tym test. pożyjemy zobaczymy. jutro się spytam w przychodni czy mozna zrobić u nich bede i ile kosztuje

11 lata 1 tydzień temu #861684 przez gosia28
Marysia Marysia :lol: :lol: :lol:
mnie się zdaje, że nie ważne jak wysoki jest skok- jak jest i się utrzymuje co najmniej 3 dni można założyć, że już po owu.

Pani :kiss: :kiss: :kiss:

ferr poka później Loenka :cheer:

bujanka zaciskam, żeby się udało :kiss:
a może zrób od razu betkę? Będzie najpewniejsza, a w końcu u Ciebie faktycznie należy szybko się orientować kiedy ciąża?

eeeehh staraczki wracają do życia :lol: :lol: :lol:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 1 tydzień temu #861721 przez Gosia 2712
Witam :)

Ale sie usmialam z Was :P :P :D

Meli sliczny synus :)

Ingrid Twojego szkraba to ja na fb podgladam :P :D i napatrzec sie nie moge :D

Mirella sama ostatnio mialam ochote w mario pograc ale takie na grze tv :D :P hehe nawet myslalam zeby sobie taka gre kupic na te stare dyskietki :P :D :D hmmm a u mnie moze cos powrozysz? co mi tam siedzi w brzuszku? Bo jakos w ogole przeczucia nie mam :S

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

11 lata 1 tydzień temu #861725 przez studentkaae
o jacie, ale stron znów mam do nadrobienia :) ale fajowsko się zrobiło, jak dawniej... się dzieje... :) i faktycznie popluć monitor ze śmiechu można nie raz ;)

nowe twarze staraczkowe witam - rozgośćcie się tutaj u nas :) w kupie raźniej jak to mówią :) trzymam kciuki za wasze 2 kreseczki - niech się szybko pojawią :)

Mirellka - no, jestem, na stałe, ja wciąż na stałe, jak nie ciałem to chociaż duchem, ale zawsze będę tutaj :) a co - myślałaś, że wyautowałam się na zawsze :ohmy: :unsure: nieeee - przecież mówiłam, że jakiś czas mnie nie będzie, bo muszę ogarnąć sprawy zdrowotne z tatą itp.

Gosia28 - co u mnie? no właśnie skoro jedne tematy opanowane (tata po operacji, chyba w tym temacie już najgorsze za nami, chociaż dawno tak bardzo się nie bałam.... ale szkoda opowiadać, nic dobrego, kupa stresu, nerwów... ech :( )
no to teraz wracam do normalności powoli, czas niedługo powtórzyć badania, posiew itd. tylko, że emek nadal taki dobity... :( i sama nie wiem jak to dalej będzie, ale walczę, tak trzeba.

11 lata 1 tydzień temu #861740 przez Mirella
Gosia, u Ciebie to chłopak na moje zezowate oko :)

Wiecie co Mariomaniaczki moje? Pogrzebalam w ustawieniach, coś tam poprzestawialam, i teraz to ja tak skaczę że sama siebie dogonić nie mogę :lol: Już widzę ten dzisiejszy obiad i to pranie :blush:

11 lata 1 tydzień temu - 11 lata 1 tydzień temu #861746 przez vika
DZIEWCZYNY TO JA TEŻ SIĘ POCHWALE SWOIMI KSIĘŻNICZKAMI A CO .....

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka