BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

10 lata 8 miesiąc temu #861190 przez ilona
Emilka faktycznie jest troche do czytania, ale jakbys to machnela wieczorkami to uwierz mi na slowo. Bylabys pewna ze kazda Cie tu rozumie i cieszymy sie jak glupie z kazdej nowej kolezanki i nowej ciazy.
Jakby Ci zalezalo zeby sie wpasowac to bys czytala czytala czytala a pozniej bys sie czula jak w domu ;)

Mirella.cala micha salatki owocowej czeka :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #861192 przez Mirella
Pani, teraz to już bliżej jak dalej, a za tydzień czas przestawimy to i dzień będzie dłuższy :)

Nerwa i doła? Hmm, przyzwyczajaj się, norma przy dziecku ;) W sumie i tak jakoś późno Cię dopadło, ja pierwszy zgryz i rozgoryczenie zaliczyłam jak Duśka miała ze dwa miesiące. A i teraz czasem łapie, ale teraz to już łatwiej wytrzymać. Ot, blaski i cienie macierzyństwa :) Ale nie smutaj, wiosna idzie :lol:

To umie ktoś skakać w Mario? Ile będę przechodziła tę planszę??? :blush:

Ilonka, już pędzęęęęę!!!!!!!

10 lata 8 miesiąc temu #861194 przez mesy
O zgrozoo :lol:
Ja nie czytalam nigdy regulaminu :blush: bedzie kara ? :lol:

Ja tam nie mam nic do nowego watku bo ani mnie on ziebi ani .... ale Emilka nie sprobowalas sie tu nawet odezwac dlatego reakcja byla taka
A nie inna ;) tak jak mirella napisala ...ten watek czeka na nowe staraczki ... moze zas wroci do zycia tak jak kiedys ;) przeczttala bys staraczki bys wiedziala co i jak ;)

10 lata 8 miesiąc temu #861195 przez ilona
Pani hellol :laugh:

Pokaz nam Zuzke lepiej. Wychwalimy slicznotke to Ci sie od razu polepszy :)

z Mario nie pomoge nie gralam z 15 lat :S

10 lata 8 miesiąc temu #861198 przez Marta M
Uff gorąco, poczytałam i widzę że nie tylko na Ukraninie gorąco, ale nie wypowiem się bo kurka rurka rzadko tu wchodzę. Jedno powiem że czytanie nas od 1ej strony jest mega wciągające :):) Polecam, hihi..i co ja mogę jeszcze rzec w tym temacie kiedy Mirella mnie rozśmieszyła..Ale powiem Ci że ja też miałam ostatnio takie ożywienie i doszłam do królewny na zamku, hihihi

10 lata 8 miesiąc temu #861199 przez ferritka
Vika, statystyki B) B) ..no kochana jak ja tu zaczynałam to było 100na 100 bez kitu B) B)
potem Mirellka zaczęła z Duśką siły nadprzyrodzone dzielić i od tego czasu jest tak 97% /100 trafnych :lol: :lol: dlatego tak naciskamy jak sie krechy pojawiają na wróżbę :lol: :lol: aa nawet Lacrze co tu z nami była wywrózyła dwie cinki na raz :lol: :lol:

tylko coś mi sie wydaje, że jak mi wróżyłaś to miałaś zaparowaną kule bo wszyscy groszki mają a ja dżewczynkę ooo :silly: :silly:

w mario nie grałam ,ale popytałabym w prince of persję ale nie tą nową wersję tylko tą starą na commodore taką jeszcze :lol: :lol: :lol:

Pani, bo u nas w okolicach coś z ciśnieniem chyba nie ten teges jest :S

boszee wejś już ze mnie zejdź dziewczyno, nie wiem co mają moje zmagania i przeżycia z tym że Ty powieliłaś wątek? i tym sie różnimy, że Ty oceniasz mnie, a ja słowem złym o Tobie nie powiedziałam.
boś się na mnie uparła dziewczyno jak mucha na cukierek :S żeby nie powiedzieć na kupe :cheer:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #861202 przez pani_p
Mirella toś mnie pocieszyła :P
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

W ogóle to ja tak z
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
wlazłam ani nie pochwaliłam tych cudownych brzusiów co się nam pokazały, dzieciaczków tych w brzuszkach i już hasających po świcie. Przepraszam i proszę o wybaczenie :blush:

Ależ bym pograła w takie Mario :blush: bym się chociaż na chwilę do dzieciństwa cofnęła :D hehe

No i jak Zuzanka została do tablicy wywołana to ja się chętnie pochwalę, a co :-D juz cztery miesiące za nami :-)

Załączniki:

10 lata 8 miesiąc temu #861207 przez ilona
Mirella a na czym Ty tłuczesz w to Mario? Bo ja to bym zagrala na pegazusie :laugh:
Wiem wiem teraz sa ps3 ps4 i inne cuda wianki ale to nie to samo. :blush:

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #861211 przez Mirella
Pani pokaż to mężowi wrolimamy.pl/instrukcja-obslugi-kobiety/ najlepiej wszystkie pokażcie :lol:

Teraz to i tak nic, nastaw się duchowo, bo najgorzej to się robi jak dziecko zaczyna chodzić, nie wiem na czym to polega, ale na tyle co tu siedzę to widzę, że największe kryzysy w związkach się pojawiają jak dzieciaczki mają trochę ponad rok ;) Też to przerabiałam ;)

aaaaleee, potem to jest już tylko lepiej :lol:

i nie będę cukrzyć, wiesz, że ja zawsze prawdę mówię :blink:

Ilonka, ja na kompie tłukę, ale ja mam linuxową wersję, to chyba trochę do starych gier podobna ;)

o takie coś mam

dokładnie tej planszy przejść nie mogę, tutaj tak prosto wygląda, a ja się męczę i męczę ;)

aaaaa, Zuzinkaaaaaa :kiss: :kiss :kiss:

10 lata 8 miesiąc temu #861212 przez meli1990
Mirella cały czas trzymaj "Z" i "X", odbija sie wtedy wysoko i gdy jest juz na gorze to puść "x" a gdy już ląduje - będzie w połowie to naciskaj "x" wtedy sie będzie wysoko odbijał i gdy leci wysoko to naciśnij strzałkę w bok i powinno być dobrze - chyba tak skakać wyżej

10 lata 8 miesiąc temu #861216 przez Mirella
Meli, muszę to przetrawić na moje klawisze bo ja nie gram zetem i iksem, ale dzięki wielkie za pomoc!!!!! :kiss:

10 lata 8 miesiąc temu #861218 przez pani_p
Mirella normalnie kocham Cię za ten tekst :-D dzięki ;-) od razu mi lepiej.

Idę w takim układzie w kimono bo pewnie o 12 lub 1 pierwsza pobudka ;-)

Dobranoc ;-)

10 lata 8 miesiąc temu #861219 przez ilona
No i wszystko jasne Mirella. Grasz na kompie. A jakbys miala tego pada czy jak to sie zwie to mi zawsze pomagalo wychylanie na boki :laugh: Wiesz o co chodzi?

E widze Meli tu juz poinformowała jak nalezy. :P

Pani no Zuza cudna :kiss:
Wpadajcie czesciej bo ja sie musze sie dziewczynskimi fluidami zarazić :laugh:

10 lata 8 miesiąc temu #861221 przez Mirella
Pani, niestety nie ja to napisałam :( ale tekst boski, pokazuję każdemu facetowi :P

Ilonka, no ja tez powoli myślę co by się w joystick zaopatrzyć ;/ mówisz pada? pady tanie, przemyślę :lol:

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #861222 przez ferritka
właśnie miałam pisać o dżojstiku B)

Pani Zuzkę to ja śledzę na fb i podziwiam lalunie niezmiernie :lol: :lol:

Ilonka, jesteś pewna, że gotowa jesteś na hardcore z córą?? :lol: bo Mała wciąz powtarza, że jak młodsza jest Dżewczynka toż to szatan wcielony i chłopczyca z przytupem B) B) B)
nooo ale w sumie Wiki grzeczny młodzieniec to niechaj teraz bedzie cinka :lol: :lol:

hmmm kto odpadł z projekt runway? bo mi uciekło :S

Kuba Maly Kregielek <3

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka