BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

10 lata 7 miesiąc temu #882189 przez ann-sunshine
Dzień dobry,

jakie słońce :cheer:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #882190 przez MoNiaaa
o jejciu!!! dave a wiesz cos wiecej??
Gosia trzymaj sie dzielnie ty i malutka kruszynka :kiss: :kiss: :kiss:

studentka mi sie u ciebie dziewuszka widzi:)

a ja u siebie na watku nie moge fotek dodawac to wam troche pozasmiecam :P

Edit: tu tez juz nie wchodzi :(

http

]

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #882199 przez studentkaae
no tak własnie coś mi się wydawało, że z Wrześniowek Gosia była. o kurcze, niech się obie dzielnie trzymają Dziewczynki. trzymam kciuki.

Moniaaa - dziewczynka mówisz tez? :) o jejuu, jak daleko jeszcze to takich wieści u mnie, narazie to drżę, żeby w ogóle zarodek był z pikawką...

10 lata 7 miesiąc temu #882208 przez MoNiaaa
wiem studentka i nie pociesze cie ale ten stres do konca ciazy towarzyszy u mnie jak kopniaki czulam to troche lepiej bylo ale pozniej inne problemu sie znalazly ale wszystko dobrze sie skonczylo :) u ciebie tez tak bedzie kochana. wierzylam ze w koncu zobacze twojego dzidziola :kiss:

http

]

10 lata 7 miesiąc temu #882325 przez ferritka
bry;/

nie podchodzić dzisiaj do mnie bo gryze;/
cała noc nie spałam, tak mnie od południa bańka bolała, że myslałam, że umieram..w nocy było najgorzej;/ rodzice koło stawu mieszkają a tam te żaby porąbane się w nocy drą na całe swoje zielone paszcze co sprawiało, że jeszcze bardziej mi banka pulsowała :pinch:
no i jak już z rana bolała nadal a jak jechałam do przychodni krwi upuścić to mi się aż słabo robiło to po powrocie z marszu do apteczki i dwa ibuprofeny gichłam.... potem się pokapowałam, że to raczej kiepski pomysł;/ liczę teraz że dwie tabletunie uratują moją głowe a maluszka ominą szerokim łukiem ;///

Sis, ja zawsze i wszędzie widzę gwizdki więc no Grosz jak nic będzie :whistle: :whistle:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 7 miesiąc temu #882344 przez MoNiaaa
ja juz moge foty dawac wiec daje moje dziewczynki :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

http

]
Załączniki:
Podziękowania: bidol

10 lata 7 miesiąc temu #882365 przez Ada2424
Moniaa piękne kobitki rosną :)

[/url] [/url]

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #882373 przez anoda89
Hej.

Ferri dzisiaj chyba tak pogoda wpływa na ciężarna bo ja jestem nie do życia, zero siły i chęci do pracy. Najchętniej bym się położyła i leżała cały dzień. Jeszcze mnie w krzyżu łupie :angry:

Studentka trzeba wierzyć że będzie dobrze :) Strach o dzieciątko zawsze będzie tak jak Monia napisała, jak dziecko kopie to jest ok a jak ma leniwy dzień do panika że coś jest nie tak.

Gosię długo podtrzymywali żeby mała trochę podrosła i tak wytrzymała sporo. Mała da sobie radę, silna dziewczynka i wszystkie będziemy trzymać kciuki za to żeby szybko urosła i była zdrowa.

Monia śliczne masz dziewczynki, rosną jak na drożdżach, po Zuzi widać jak podrosła i taka pyzulka z niej :) :kiss:

10 lata 7 miesiąc temu #882378 przez owieczka1804
Cześć dziewczyny widzę żadna nie chce mi odpisac. Wiec zapytań może inaczej dziś miałam glupoi sen. Czy któraś zwas wierzy? Macie jakieś dobre strony na które można wejść i sprawdzić?

10 lata 7 miesiąc temu #882384 przez ferritka

owieczka1804 napisał: Cześć dziewczyny. Dawno tu nie zagladalam. A wiec ostatnio przez jakiś czas bralam cło w święta wielkanocne zapomnialam wziasc bo wyjechalam poza miasto. Wiec jeden cykl z clo mam do tylu. I ostatnia miesiaczke mialm 14.04.2014 r do tej pory niemal. Test wyszedł mi negatywnie, ogólnie nie mam żadnych objawów co by wskazywało na ciąże. Czy idąc do lekarza zobaczylby ciąże o ile takowa była by? Bardzo proszę was dziewczyny o odpowiedz. Z gory bardzo wielkie dzieki. Pozdrawiam.

a po co główkować, skoro test wyszedł negatywny ale wciąz masz wątpliwości to idź na bete. Zresztą jak pójdziesz do Dr teraz to on się ciebie zapyta czy beta jest. jeśli nie to cię na nią skieruje. 14.04 to byłby 4/5 tydzień. pęcherzyk może być a nie musi. najlepiej idź zrób bete, nie trzeba być na czczo, idziesz po 2 h masz odpowiedź i nie tracisz czasu na wizyte i 100zł przy okazji.
nota bene, dziwie się, że troszke po macoszemu podeszłaś do kuracji z clo. wybacz dosadnośc, ale za miastem nie mogłaś wziąc tabletki? a monitoring był ?? kuracja clo to poważna sprawa, można sobie nim narobić więcej szkód niż pozytku i trzeba z nim ostrożnie.
a co do snów to ja się nie znam :blush:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 7 miesiąc temu #882397 przez emilia1410
Hey jestem tu nowa staram sie 2 miesiac od odstawienia.
Monia sliczne dzieci

10 lata 7 miesiąc temu #882405 przez ferritka
monia, ja niunie podziwiam na fb namiętnie <3 a Julci uroda to jest fenomenalna!!!!

aa bo się po*rałam z tym ibupromem i zadzwoniłam do Dr Cuda... powiedział, że najbardziej niebezpieczny jest w I i III trym i że te moje 2 tabletki to żeby byly już ostatnimi i mi nie zaszkodza..UFFF!!!!! bo się chciałam już powoli na płukanie zoładka wybrać :S

Anoda, no ja dzisiaj gryze, fatalny mam dzień, jakbym z byka spadła a ten byk by na mnie usiadł :blink:

Gdzie jest Mała ??????
emilia, po odstawieniu? Clo, antykoncepcyjnych?? :huh:
ja zawsze zawsze zawsze bedę namawiać na to żeby partnerzy byli badani równolegle, bo ZNAMY takie przypadki, ze to się nam wmawiało, że coś nie hallo a wina nie po naszej stronie była.... tak więc jakby coś to połowice marsz na badania armii..

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 7 miesiąc temu #882406 przez bidol
dziekuje dziewuszki za ciepłe słowa - kochane jesteście

trzymam za was kciuki mocno -

monia - piękne dziewczynki - a zuzi widzę że taka ciemna cera została :) bo to juz chyba nie zółtaczka ?

studentka - jeszcze raz gratulacje !!!

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #882408 przez emilia1410
po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnycg
co to jest clo?

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #882412 przez Ingrid29
witam nowe staraczki :)
monia lale obie cudne. a Zuzieńka to chyba lubi sobie pojeść ;)

a tu macie mojego już dwulatka :kiss:

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka