BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

10 lata 7 miesiąc temu #881817 przez MoNiaaa
bidol masakra!!!mialam podobna sytuacje na pasach ale sama bylam di teraz sie boje jak przechodze:(

http

]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #881818 przez meli1990
Studenka wielkie gratulacje

emka witaj w klubie można tak powiedzieć :)

Ja w tym cyklu się jeszcze nie doczekałam owulacji i nadal czekam. Dzisiaj mam 21 dc, wczoraj test negatywny. ciekawe czy wogóle sie owulacja pokaże. ciesze sie ze forum wreszcie wróciło. mi tez się nie do końca podoba
Podziękowania: studentkaae

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #881829 przez agnesssa
Emka Już bym bardzo chciała, ale na razie nie zaczęliśmy starań, wzięłam się trochę za moją nadwagę, jak tylko się coś ruszy na tyle, że nie będę się bała że kolana mi padną od noszenia brzucha to bierzemy się ostro do roboty :silly: Po za tym czekam w kolejce :P Jak się Gosiaczek i Ty doczekacie to zacznę starania ;) ;)

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #881851 przez Anabelle
Studentka no to pozamiataliście ;D
Takich rewelacji czytając o poniedziałkowej wizycie to w życiu się nie spodziewałam ;D
Szok Szok Szok Szok!!! :D
Gratuluje

Agnesa ja też nudząc się czekaniem na okres starań troche sie poodchudzałam i schudłam 2,5 kg :)

Wracamy do gry ze staraniami końcem czerwca :D

10 lata 7 miesiąc temu #881855 przez madziaska
Studentka gratulacje !!!!!!!!!!!!!! :-) Jejku, jak się cieszę :-D

10 lata 7 miesiąc temu #881860 przez monika1984lodz
STUDENTKA!!!! ogromne gratulacje :D jak zdęćie zobaczyłam to mi szczena opadła :D Rośnijcie zdrowo :*

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #881874 przez Mirella
No to studentka z hukiem wróciła na nowe forum, lubię takie powroty :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Łapaj buziale kochana :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Panu administratorowi dziękuję za powiększenie czcionki ;) :kiss:

Zeżarło mi avatara to sobie nowy zrobię, widać tak musi być.

Bidolku, ciarrrryyyy mnie przeszły, dreszcza mam i w ogóle i w szczególe, przytulam moooocno :kiss: :kiss: :kiss:

Poczytałam trochę do tylu na szybko i jeszcze dwie rzeczy muszę dopisać: po pierwsze Emka, no kto ma dać radę jak nie Ty???? po drugie Ferri, z tymi ruchami to nie panikuj, ja takie porządne to chyba dopiero w 22 albo 24 tygodniu poczułam. Jeszcze masz czas :lol:

A w ogóle to czemu mi sie suwaczek nie wyświetla? :(

10 lata 7 miesiąc temu #881877 przez pani_p
Bidol o ja pitole.... Bogu niech będą dzięki, że udało Ci się odciągnąć wózek. Nie wyobrażam sobie nawet jak musiałaś się bać. Masakra...

10 lata 7 miesiąc temu #881901 przez ann-sunshine
Bidol !!!! Jak to trzeba miec oczy dookola glowy! Dobrze ze nic wam sie nie stalo.

Agnessa nie ma na co czekac tylko sie starac.

Mirella nowy avatarek niczego sobie :-) mnie tez zjadlo :-/
Podziękowania: Mirella

10 lata 7 miesiąc temu #881902 przez vika
Studentka Gratuluję z całego serca :kiss: :kiss: :kiss:
Bidol współczuje przeżyć ....moja też mnie ostatnio nieżle nastraszyła.....pfffff nie życzę nikomu takich przeżyć z dzieciakiem :(
No dziewczynki myślcie sobie co chcecie ja mam teraz 5 ciąże z tym,że za mną dwa poronienia ....ruchy poprzedniej już ciąży wyczuwałam w 13-14 tyg co potwierdzało USG czułam już w poczekalni i na USG dzieć nie dawał się pomierzyć ...teraz to samo z tym ,że mam już 16 tydz i nawet mąż wyczuwa ruchy które jak leżę na plecach potrafią być nawet widoczne ...hmmmm nawet starsza córa widziala ...więc nie każda czuje ruchy dopiero w 18 tyg czy chcecie wierzyć czy nie :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #881903 przez owieczka1804
Cześć dziewczyny. Dawno tu nie zagladalam. A wiec ostatnio przez jakiś czas bralam cło w święta wielkanocne zapomnialam wziasc bo wyjechalam poza miasto. Wiec jeden cykl z clo mam do tylu. I ostatnia miesiaczke mialm 14.04.2014 r do tej pory niemal. Test wyszedł mi negatywnie, ogólnie nie mam żadnych objawów co by wskazywało na ciąże. Czy idąc do lekarza zobaczylby ciąże o ile takowa była by? Bardzo proszę was dziewczyny o odpowiedz. Z gory bardzo wielkie dzieki. Pozdrawiam.

10 lata 7 miesiąc temu #881933 przez Mirella

ann-sunshine napisał: Bidol !!!! Jak to trzeba miec oczy dookola glowy! Dobrze ze nic wam sie nie stalo.

Agnessa nie ma na co czekac tylko sie starac.

Mirella nowy avatarek niczego sobie :-) mnie tez zjadlo :-/

Ann, avatarek podprowadziłam z bloga, żebym się bardziej jednoznacznie kojarzyła ;) stara fota tak naprawdę

10 lata 7 miesiąc temu #881946 przez Mała
Studentka jejku no zaskoczyłaś mnie totalnie, ale się cieszę :) :) :) gratuluję Kochana :kiss: :kiss: :kiss: Rośnijcie zdrowo i w spokoju :kiss:

10 lata 7 miesiąc temu #881948 przez gosiak
Nie do wiary Mirella pokazała się w avatarku :woohoo: :laugh:

Bidolku :kiss: ale miałaś przeżycia :( dobrze że wsio się dobrze skończyło i Kamcia cała i zdrowa :kiss:

Studentka cały dzień o Tobie myślę :silly: jednak jeszcze jest sprawiedliwość na tym świecie :kiss: i warto czekać i mieć nadzieję :kiss: :kiss:

Emka no to ja zaciskam co by szybko fasolka sie pojawila :kiss:

Też u Was tak gorąco?? :blush: :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #881976 przez studentkaae

gosiak napisał: Studentka cały dzień o Tobie myślę :silly: jednak jeszcze jest sprawiedliwość na tym świecie :kiss: i warto czekać i mieć nadzieję :kiss: :kiss: :

Gosiaku warto czekać, ten dłużący się czas, trud i łzy zostaną każdej staraczce wynagrodzone... na pewno, ja w to wierzę i mój przypadek jest tego chyba najlepszym przykładem :) dla takich chwil po prostu warto żyć... bezcenne :) Ty też się doczekasz - czterolistna przyniesie Ci to szczęście :kiss:

Mirellka - ale mi nie odmówisz - powróżysz prawda?? co z tych dwóch kresek widać? przetrzyj kulę nio :P

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka