BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #955202 przez ViFi

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 2 miesiąc temu #955207 przez Mirella
Vifi ponoć picie kawy w pierwszych tygodniach może wywołać poronienie, nie wiem ile w tym prawdy, ja na początku z bólem serca przerzucałam się na bezkofeinową.

10 lata 2 miesiąc temu #955214 przez ViFi

Mirella napisał: Vifi ponoć picie kawy w pierwszych tygodniach może wywołać poronienie, nie wiem ile w tym prawdy, ja na początku z bólem serca przerzucałam się na bezkofeinową.

Właśnie wyczytał to mój eM i pije inke

ViFi

10 lata 2 miesiąc temu #955216 przez lena20
studentkaae no ja samoistnie poronilam,tzn nie mialam zadnego zabiegu ale ponac jak bylam u lekarza to pow zebym odczekala 3 miesiace i zebym brala kwas foliowy i wgl,troche sie boje bo juz bym chciala miec itp....

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #955221 przez Mała
Witam
Vifi ja nie wiem,jak z tą kawą , ja nie mogłam bleeee Kiedy testujesz?

Gosiak :lol: :kiss:

Studentka no już pora na synusia :)

Ja się pytam gdzie jest zima i śnieg? Moje dzieci mnie zamęczą kiedy bałwana robimy i kiedy na sanki :unsure:

10 lata 2 miesiąc temu #955223 przez ViFi

Mała napisał: Witam
Vifi ja nie wiem,jak z tą kawą , ja nie mogłam bleeee Kiedy testujesz?=======6dni jeszcze

Gosiak :lol: :kiss:

Studentka no już pora na synusia :)

Ja się pytam gdzie jest zima i śnieg? Moje dzieci mnie zamęczą kiedy bałwana robimy i kiedy na sanki :unsure:

ViFi

10 lata 2 miesiąc temu #955224 przez mesy
Ja piłam kawę a wręcz mi gin kazał, bi ja w ciąży miałam ciśnienie umarlaka....wieczorami bywało nawet 80/40....to byla masakra :blink: Wiec piłam cala ciążę kawę :)

Gosiak :kiss:

10 lata 2 miesiąc temu #955237 przez ViFi

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

ViFi

10 lata 2 miesiąc temu #955263 przez Mała

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #955272 przez gosiak
Vifi moze sie zagniezdza?? trzymam kciuki by to bylo wgryzanie sie fasolki/fasolek :kiss:

mesy to faktycznie mialas niezle cisnienie...a bez ciazy jakie masz? tez z tych nizszych?

Vifi jakie leki dowiem sie dopiero na usg;)

studentka, a no uklada sie wsio powoli, mam nadzieje ze kazdej z nas bedzie dane doswiadczyc tego co zaraz Ciebie kochana czeka, Igorka zaraz bedziemy witac, a jeszcze nie tak dawno bylaś staraczka tracaca nadzieje...a dzis popatrz:) :kiss:

Mala dawaj do mnie z dzieckami;) jeszcze jest na tyle sniegu co by balwana ulepic;)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

10 lata 2 miesiąc temu #955279 przez studentkaae
Vifi spokojnie Kochana, to faktycznie moze byc zagniezdzenie, nie bojaj :kiss: :kiss:

Mała a no pora, a jakze :)

Mesy dawaj mi to niskie cisnienie, przyda mi sie teraz. Kurcze, ja po tabletkach mam 140/80 i to sukces.

Gosiaku masz racje, jeszcze nie tak dawno, bo przeciez rowno rok temu siegnelam staraczkowego dna, totalna zalamka, beznadzieja a dzis... ech, bo cuda sie zdarzaja... naprawde :-) to hasło bedzie mi juz towarzyszyc do konca zycia :-) i kazdej bede to mowic, ze tak wlasnie jest :-)

10 lata 2 miesiąc temu #955293 przez lena20
dziewczyny waga nie ma wplywu na zajscie w ciaze??

10 lata 2 miesiąc temu #955303 przez Anabelle
vifi rany, tak strasznie trzymam kciuki <3

lena wiadomo - najlepiej jest mieć wage w normie. Niedowaga jak i nadwaga teoretycznie nie sprzyjają, ale ile to kobiet w ciąży jest chudzinami, a ile tłuścioszkami? :P Mnóstwo ;) Sprawa indywidualna.

10 lata 2 miesiąc temu #955313 przez Gosia 2712
Gosiaku swietne wiesci :) Jakos te 6tyg wytrzymam najwazniejsze zeby cos sie wyjasnilo...

Vifi ja tez cala ciaze pilam kawe bo tak jak Mesy mialam niskie cisnienie i lekarz mi kazal :) a te rozowe uplawy tez mialam w ciazy z Amelka i myslalam ze @ dostaje a tu sie okazalo ze to malenstwo sie zagniezdza :D Wiec wydaje mi sie ze za pare dni nam tu dwie kreseczki pokarzesz :D :P

Lena20 witaj :) mi po poronieniu lekarz kazal odczekac 6 miesiecy a moja kolezanka tez byla po zabiegu i nawet nie wiedziala ze zaszla w ciaze zaraz miesiac po zabiegu i ma teraz zdrowego synka wiec mi sie wydaje ze nie ma reguly...

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #955314 przez mesy
Gosiaka no ja z tych mniejszych ciśnień :P
Dlatego pewnie w ciąży miałam tez takie poniżej normy hehe

Studentkaa no mogę ci troche oddać , ale ty mi oddajesz troche więcej niż ja ci oddaje , bo zostanę bez ciśnienia hsha

Vifi póki nie zrobilas bety to nie wszystko stracone.....glowa do góry......choc ja plamiłam w 3 dpt .... Ale różne rzeczy sie zdarzają:) mysle , ze max do 9 dtp to takie realne zagnieżdżanie..choc nigdy nic nie wiadomo :) a. , ze zapytam to ile dniowe zarodki miałaś podane ?

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka