- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIE O CIAZE cz.2
STARANIE O CIAZE cz.2
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy, no dziś do mnie z Gdańska dzwonili, mamy się stawić 06 lipca do szpitala na 5 dniową hospitalizację. Na miejscu dostanę materac do spania, muszę mieć swoją pościel. Także szybciutko - bo Pani kardiolog w kolejkę zapisywała mnie 16 czerwca. Oj nie będę spać przez najbliższe 2 tygodnie
Duśka śliczna panienka i już do szkoły idzie - o matko jak ten czas zapitala
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
Asiu łap buziaki dla Ciebie Pana Taty i Szymonita<3 dzielny z niego zuch ))
Ingrid, łap tulasy dla Arturka,bedzie dobrze zobaczysz, my też jesteśmy z Wami i mocno Krosujemy fingersy :**
Jaaaaa...nawet missyy i studentka przyszły )) aaa i Inso:)) hehe musze tu Mesy sciagnac:)) a wiecie jaki Pat to już kawaler<3
Bella Leo Twój jest boski tez chlop jak malowany )))
O kimś zapomniałam?? Aaa myślę że Pani się nie obrazi jak Wam odniosę ze będzie syn:)) yyy czy była już z wieści ami tu???
Nanana widzicie Mirella po straszył ze wątek umiera i się zlecialy stare staraczek jak śrubki do magnesu
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
ferri, jaka nastolatka, toć Duśka sześć lat ma dopiero
Ja tam lubię jak byłe staraczki tu zaglądają i pokazują dzieci, Ferri, a Prezes gdzie?
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 141
No wlasnie Ferri gdzie prezes??
Sevilla a jak tam u Ciebie? Moze tez bys sie pochwalila swoim kawalerem Wspolczuje tej dziewczynie... teraz mlodzi ludzie coraz czesciej choruja
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a Ty masz jakies przeczucie? jak u Ciebie?
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
Gosia, hmm...... wiesz, że za wkręcanie jest armata?
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202
Hurrrra wczoraj ustawa o in vitro została przegłosowana juhu mam tylko nadzieję że pisiory z ciemnogrodu nie wygrają wyborow bo zostanie tylko zapier....e do częstochowy na kolanach i modlenie się o dziecko
Mirella Duśka na jednym i na drugim foto piękna, tak poważnie wygląda
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
fakt ; mało postów - mało się dzieje. ale wątek wciąż istnieje! :-D miłe to
sprostuje ploty: syn ma ślub dopiero w przyszłym roku ale sala wynajęta, chata wspólna i najważniejsze! nadzieja na wnuka blisko, coraz bliżej! reszta się nie liczy... Z niektórymi z foruma mam kontakt lepszy lub bylejakszy na fb - ale zawsze jakiś - co znaczy, że czas i okoliczności były mocno ważne
tradycyjnie i MoCno, szczerze życzę wszystkim staraczkom II kresek na teście
to chyba najbardziej wzruszający moment aż do rozwiązania.No i śmiem twierdzić, że drugi taki w życiu obraz nie ucieszy.
żyłam z Wami prawie 3 lata,z najważniejszymi nadziejami - takich rzeczy się nie zapomina bo "starania" to nie byle jaki czas - nadzieja to największa wartość., bo choćby niespełniona daje niewytłumaczalną siłę! Ktoś tak to mądrze wymyślił żeby było pięknie i mocno... nie lubię określenia instynkt ku spełnieniu, wolę "magia".Często rozmyślam nad tamtym czasem i zastanawiam się czy ta niewidzialna moc przestała działać i odeszłam od Was czy może ta moc dała mi mądrość i siłę żeby się z tym pogodzić. Pogodzić z niespełnieniem. Nie poddawajcie się dziewczyny. póki biologia - zwykła matematyka daje szanse, póty jest o co walczyć. W moim przypadku była to sytuacja złożona: nieubłagalna biologia i rezygnacja na rzecz innych priorytetów pod tytułem: DZIDZIUSIA - zamienie na WNUSIA. Tchórzostwo czy rozsądek? . Nie mnie oceniać. Bo pewnie jakbym sie uparła(leczenie plus kaska iV itp) dzisiaj orałam bym nosem w bałaganie i ze zmęczenia zastanawiałą sie nad swoją decyzją czy napewno bóg mnie obdarzył np bliźniętami czy w momencie zapłodnienia OPUŚCIŁ ...Ale co by nie powiedzieć to choć INNA - nadzieja nie umarła. Co u mnie? Jestem kobietą szczęśliwą, wierzącą w takie spełnienie do jakiego dorosłam na tym etapie życia.
Całuję mocno, ściskam kciuki, przesyłam całą moc szczerych dobrych życzeń wszystkim oczekującym na macierzyństwo. Nie ma nic piękniejszego w życiu kobiety co by się równało z tym stanem, bez względu na okoliczności przyrody i wiek potomstwa Matka to najpiękniejsza, najcieplejsza i najważniejsza rola kobiety od momentu poczęcia i trwa tak długo, póki żyje ktoś, kto ma prawo mówić do Ciebie Mamo.
Ps.
dawajcie więcej zdjęć dwukrechowych testów!!!!!! bo będą nudy...
bo nudy...
wybaczcie że nie pozdrowię personalnie każdej ze znajomych. uwierzcie że wszytkie "imiona" pamietam i kojarzę z Waszymi życiami po dziś dzień
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
Ej u nas kumulacja....ida górne jedynki i dolne dwójki!! Jakiś los wymyślił zeby!! Całe życie z nimi ujowo, człowiek się namęczyć na boli i naboi a i tak wszyscy skończymy z plastikowymi siekaczami i klami ;/
Do tego przypomniało mi się ze nam oko nie zmyte ale boję się ruszyć żeby Prezesa nie ibudzic...Taaak wiem, wciąż z nim spie..ale z racji tego iż kregiel mi do posiadania dzieci już nie jest potrzebny to od dawna nasze pożycie jest zaszyte a ja czuję że po szyciu poporodowymi zrobili ze mnie 100% dziewice i tak zostanie do drugiego rozwiązania )
Gosiak ustawa przeszła ale już jakiś czub się wymadrzal w tvn24 ze jak dojdą do władzy pisiory to zrobią z tym inwitrem porządek ://
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mirlla hehe dawaj ta armate Bo chyba sama sie wlasnie wkrecam
Gosiaku ja tez mam nadzieje ze test jest nie zepsuty Co do in vitro to wlasnie juz jakis sie wypowiadal i juz im cos nie pasuje
@nulka pieknie to napisalas Najwazniejsze ze jestes szczesliwa a moze Bog obdarzy Cie juz nie dlugo wnukami trzymam kciuki
Ferri Prezes to maly przystojniak i elegancik wspolczuje zabkowania