- Otrzymane podziękowania: 68
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIE O CIAZE cz.2
STARANIE O CIAZE cz.2
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
Mam nadzieję, że faktycznie przyniosłyście mi szczęście i to będzie 9 miesięcy Jutro idę na bete więc może się odrobinę uspokoję
Ja za wszystkie czekające na II kreski trzymam mocno kciuki
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 68
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 141
Natkka ogromnie gratuluje
Heh no znowu sie cicho zrobilo gdzie was wywialo wszystkie?
Kurde koniec czerwca a ja mam zapalenie oskrzeli i w lozku leze brzuch mnie zaczyna pobolewac chyba @ sie zbliza
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Inso Cudowne masz dziewczyny, cud miód malina
Natkka Ogromne gratulacje
Sevilla A trójkami też mogą chodzić więc zaciskam z całych sił i za Twoje dwie kreseczki
Anoda Gosiak Lekarka powiedziała, że na razie nie widać płci, więc nadal jest szansa na dziewczynkę Generalnie marzy nam się córka do pary, ale oboje z mężem mamy przeczucie, że będzie chłopak
Gosia Dużo zdrówka dla Ciebie No i zaciskam kciuki za brak @
Mała Ekstra torcik, Sto lat dla synka
Gosiak Z całego serca Ci życzę, żeby się udało przy kolejnej próbie
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
- Otrzymane podziękowania: 95
ale pamiętam o Was i myślę... ale mój synuś nie daje mi posiedzieć na necie za dużo i stąd mnie tutaj brak.
Gosiaku, Gosiu - trzymam za Was kciukasy bezustannie i czekam na dobre wieści.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
obiecuje wpaść i Was doczytać, zeby znów być na bieżąco...
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 17
Anodka o ja Ciee.... czas leci jak bicza strzelił...:P:P:P A dopiero co pewnie wspominasz jaki był dopiero malutki, a tu taki przystojniaka wyrósł Mai w sierpniu roczek stuknie i też na nią tak patrze i nei wierzę że to JUŻ dopiero co lalam z brzucholkiem i czekałam na nią )
Mała 8 latek, wooww, duży chłopak. Dzieciaki normalnie rosną w oczach. :DD Ale mega torcik, mniaammmm. Ja praktycznie zaraz muszę dla Majencji zamawiać pierwszy torcik urodzinowy, ale jestem happyyy;D debiut
Ferrii Kubuś to faktycznie od najmłodszych ma predyspozycję na Prezesa. Wie co dobre chłopak. ;D A jaką stylówę mu mama robi ;D Nie opędzisz się od dziewczyn ;D ;D ;D heheh Selekcje bedziecie robić
Jest i studentkae Buziole Kochane :**
Gosia i Gosiak Zaciskam moooocno za Was kciuki, by się udało. Jesteście mega silne i zasługujecie, na ten "mały cud". Bądźcie dobrej myśli, , z resztą same wiecie, że to najgorsze co może być. Gosiaczku zajmij się remontem i jakoś zleci :***
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- kazia4859
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Dziewczynki u mnie już tydzień po wizycie u doktorka. Potwierdził ciążę... w 5tyg 0d byl jeden pęcherzyk o wielkości 4,6mm. Jednak nie wyklucza jeszcze ciąży bliźniaczej. Okaże się dopiero na kolejnej wizycie, która będzie 4 lipca. Czekam z niecierpliwością na ta wizytę, chciałabym już zobaczyć serduszko/a. Plamienia ustały. Jednak nadal zapobiegawczo biorę dupahostan. ech. mam nadzieje, że będzie wszystko ok. Dziś już jest dopiero 6tyd.0d
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
- Otrzymane podziękowania: 11
No i stara brygada się uaktywniła
Studentka jacie boski Iguś, Misyy Maja cud dziewczyna.
Ciężko teraz pewnie każdej która ma dzieci i pracę, żeby znaleźć czas na pisanie- tak jak i mi. Skoro stara gwardia się pojawiała, to w trakcie pracy do Was piszę
Pozdrawiamy wszystkie ciocie i trzymamy kciuki za nowe fasolki i groszki, co by szybko się pojawiały
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
Gosia ja też z końcem czerwca mam dostać @ i mam nadzieję, że nie przyjdzie. Brzuchol też wieczorami boli, jak na @ i do tego mam okropne gazy i wzdęcia - to może od tego. Pogoda też u mnie jakaś depresyjna, że najchętniej walnęłabym się spać i obudziła w terminie @
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
Missyy ale słodkości wyrosła Ci panna Wojtek to kawał chłopa Łapa jak u rzeźnika, stopa jebutna
- misia88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lili - 24.04.2012
- Otrzymane podziękowania: 14
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 141
Sevilla ja @ mam dostac w sobote lub niedziele zobaczymy co to bedzie hehe no ja dzisiaj pol dnia przespalam ale to przez chorobe fakt pogoda barowa co chwile pada to zaciskam kciukasy zeby do mnie i do Ciebie @ nie przyszla
Missy ale masz juz pannice slodka jest
Ingrid
Kazia dobrze ze plamienia ustaly i jest wszystko ok to trzymam kciuki zeby gdzies tam sie druga mala fasoleczka pokazala oj zawsze marzylam o blizniakach
Studentka Igorek jaki juz duzy oj poczekaj jak bedziesz pannice odganiac od niego
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
- Otrzymane podziękowania: 13
Wszystkim , którzy trzymali kciuki za Szymka dziękuję Już po operacji wszystko ok ufff ... bo stresowałam się dość mocno .. zmykam do niego zmienić tatę bo czuwamy przy nim na zmianę na sali pooperacyjnej
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
- Otrzymane podziękowania: 11
Asik super! Zdrówka dla Szymka i szybkiego powrotu do domku
- misia88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lili - 24.04.2012
- Otrzymane podziękowania: 14