- Otrzymane podziękowania: 202
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIE O CIAZE cz.2
STARANIE O CIAZE cz.2
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
A takie piżamy to chyba w H&M kiedyś były, ale dla dorosłych jakoś smiesznie one wyglądają
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 141
Gosiaku dziekuje :* antybiotyk juz wzielam i wyganiam te zarazki, no mam nadzieje, ze pojda w
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Co do imienia to od mojej pierwszej ciazy ustalilismy, ze synus bedzie Piotrus, a ze byly same coreczki to imie zostalo no i dalej nam sie podoba wiec zostaje
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
- Otrzymane podziękowania: 11
Gosiak obiecany smok
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Ingrid pisałyśmy w jednym czasie...aaaa smok mi się też podoba, ale w tego to na bank nie wejde bo ma stopy uwielbiam uśmiech Arturka
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
No chyba, że moje chłopaki to takie przytulasy?
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gosiaku jak znajde taka pizame to dam Ci znac hehe chyba Arturek nie obrazi sie ze mamy takie same I Kacperek i Olus sa ladne U nas zostal Piotrus, bo jest wlasnie takim normalnym imieniem, niby tez daja teraz tak na imie ale nie jest tak popularne jak np Jas ...
Bella ja bardzo sie ciesze z tej niespodzianki bo tlumacze sobie to tak, ze z dziewczynkami nie wychodzilo to z chlopczykiem bedzie teraz dobrze hehe oj zastanawiam sie kto bedzie bardziej wytulony: ja przez niego, czy on przeze mnie pokazalabys chlopakow
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje skarby dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 13
Gosia Bardzo się ciesze, ze wszystko oki Wierze, ze dotrwacie w dwupaku do końca ciąży. Trzymam za to kciuki.Piotruś to tez śliczne imię
Ingrid Sliczny synuś Ale macie fajne pidzamki, gdzie je można dostać? W H&M? Bo mój Olus jest na etapie smoków i różnych stworkow
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Gosiu może faktycznie coś w tym jest że dziewczynek nie możesz donosić, a z chłopcem się uda bo uda, wsio jest oki i tego się trzymamy, a kochać i tulaskować się będziecie przeogromniaście, już się nie mogę doczekać jak zobaczę Twoje dziecie zdrowe i tak wyczekane
Hehe Madeline ruchliwe? Superaśnie lubię takich, a jak uparty by był, to bym się nie zdziwiła bo hmmm miał by po kim
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gosiaku kurcze nie wiem... Na poprzedniej wizycie rozmawialam z tamta p dr i pytalam sie czy to mozliwe, ze moj organizm nie toleruje plci zenskiej, ze takie cos slyszalam i czy to mozliwe jest, to mi powiedziala, ze jest cos takiego, ze tylko dana plec dziedziczy choroby (chyba Ingrid o tym kiedys pisala), ze np chlopcy sa zdrowi, a kazda po kolei corka bedzie chora... tylko ze u nas jest tak ,ze Amelka byla zdrowa, ona po prostu za wczesnie sie urodzila... Teraz mialam sie gina mojego o to dopytac, ale jak zwykle zapomnialam bo mnie zagadal o pesserze itp... U mojego kolegi tak jest, ze ma dwoch zdrowych synkow, a coreczke ma chora i lekarze im powiedzieli, ze kazdy chlopak bedzie zdrowy, a dziewczyni wlasnie beda chore... Tylko, ze oni mieli badania robione pod tym kontem, ale nie dopytywalam sie dokladnie jakie...
Ja tu z forum nie znikne dopóki Twojego malenstwa nie zobacze a jak dotrwam do konca i dojde do siebie to codziennie bede wam wrzucac fotke Piotrusia hehe az w koncu bedziecie nas miec dosyc hehe
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gosia zgadza się pisałam o nietolerancji płci - dzieciątko nie musi być chore, tylko organizm matki odrzuca jedną płeć (przedwczesny poród lub poronienia).
Dlatego też sądzę, że teraz Ci się uda i będziesz mieć pięknego dużego synka
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
Widać na starą gwardię moja moc działa a na nową już gorzej
Arturo ma super piżamki, muszę Duśce takie cudo kupić miała kiedyś takiego kota, ale to malutka była i takie bardziej śpiochowate były. W ogóle takie piżamy dla dorosłych są w Primarku...
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje skarby dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 13
Mam pytanko. Dziś mam 9 dc i dziś zaczęłam mieć dużo śluzu i powoli zaczyna być ciągnący. Ostatnie 2 cykle miałam 28 dni. Na opakowaniu testów owu pisało ze zaczynać testy od 11 dc czyli wypada e piątek. I moje pytanie brzmi skoro zaczyna mi się taki śluz to testy zacząć od dziś żeby nie przegapić owu jakby szybciej się pojawiła. Czy poczekać. A kupiłam tylko jedno opakowanie a w nim jest 5 testow. Jak myślicie? Wczoraj mieliśmy tulaski, nie dlatego że liczyliśmy dni plodne tyłki nam się tak zachciało , lepiej dzisiaj tez się poprzytulac czy poczekać do piatku? Wiem, wiem nic z zegarkiem w reku, ale staramy się wycelowac w dni plodne
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Madeline nie rób testow skoro masz tylko 5, a jak śluz jest to sobie działajcie co dwa dni zaoszczędzisz testow a jak 11 dc okaże się ze np jestes po owu to przynajmniej będziesz spokojna że wczesniej działaliście;)