BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 4 miesiąc temu #726540 przez iwonta_kg
Misyy strasznie mi przykro ;( wspolczuje ci bardzo :(

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #726599 przez MoNiaaa
missy :( :kiss:

http

]

11 lata 4 miesiąc temu #726625 przez Mirella
tyle aniołków już tu żegnaliśmy, a jak przychodzi co do czego to nie wiadomo co powiedzieć, żeby głupio nie zabrzmiało :( Missy przytulam mocno, i jak chcesz popłakać to moje lewe ramię jest dla Ciebie :kiss: :kiss: :kiss:
I nie odchodź od nas, dalej wiadomo co, cel jest jeden, dzieci nie odchodzą, zmieniają tylko termin przyjścia na świat

11 lata 4 miesiąc temu #726635 przez DoMI*
nie niewyszłam ze szpitala jestem dalej ten krwiak powoli strsznie zchodzi,bo plamie na kolor kawy z mlekiem... i nie wyouszcza mnie tak szybko. dzis w nocy bolał mnie brzuch i wiedziałam ze bede plamic..
powiedzcie miała ktoras z was krwiaka?musi on plamic,wiem ze moze sie wchłonac czy jest mozliwe ze mi akurat leci z niego...
nie wiem kiedy wyjde czasem łapie doła juz

Missy przykro mi bardzo ....

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 4 miesiąc temu #726666 przez Gravity
Witam Kochane
Czytam i lezki mamw oczach Missy sciskam mocno!!!!!!!!!! :( :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Iwont juz pora na Ciebie i dzien zobaczymy Waszego Synka ,tak czas szybko zlecial :kiss: :kiss: :kiss: a mi sie ciagnie :dry: :dry:

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!

11 lata 4 miesiąc temu #726751 przez iwonta_kg
DoMI* napisał:

nie niewyszłam ze szpitala jestem dalej ten krwiak powoli strsznie zchodzi,bo plamie na kolor kawy z mlekiem... i nie wyouszcza mnie tak szybko. dzis w nocy bolał mnie brzuch i wiedziałam ze bede plamic..
powiedzcie miała ktoras z was krwiaka?musi on plamic,wiem ze moze sie wchłonac czy jest mozliwe ze mi akurat leci z niego...
nie wiem kiedy wyjde czasem łapie doła juz.

Domi ja mialam krwiaka na poczatku ciazy i lezalam miesiac w szpitalu. Dobrze ze krwawisz bo wiadomo ze organizm sie oczyszcza a krwiak prawdopodobnie wchłania. Nie doluj sie bo tym go nie przegonisz. Musisz spokojnie czekac az przestanie leciec. U mnie bylo tak ze pięć dni nie leci to wracam do domu. Wiec spokojnie. Krwiaki czesto sie zdarzają. Dziewczyna ktora ze mna lezala miala dwa krwiaki. Jeden dobrze nie zniknal a pojawil sie drugi w innym miejscu. A dzisiaj ma sliczna zdrową córeczkę:-)

11 lata 4 miesiąc temu #726763 przez DoMI*
iwonta
ja juz miesiac leze.. a krwiaka mam 2 chyba tygodnie.
staram sie wytrzymac...dla synka

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 4 miesiąc temu #726767 przez iwonta_kg
dasz radę Domi napewno!!! masz często robione usg?? ja miałam co 5 dni i za każdym razem dostawałam śliczne zdjecie synka z usg i to mnie podbudowywało!! teraz ten słodki ciężar mnie maltretuje od środka kopniakami :) wytrzymasz kochana spokojnie :)

11 lata 4 miesiąc temu #726770 przez DoMI*
nie niedostaje zdiec...ostatnie mam z 13 tyg c.
mi raz na tydzien a ostatnio zrobili w poniedzialek a pozniej w piatek
nie wiem teraz kiedy bedzie. jak zwykle nic nie powiedza..ah...zazdraszcze ci iwonta juz za niedługo ujzysz swe malenstwo. ja chce juz syczen

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #726777 przez studentkaae
Missy :kiss: :kiss: :kiss: strasznie mi przykro... wiem co czujesz. przytulam mocno :kiss:

Gosiak - ojj, mam to samo Kochana :kiss:

Domi - jeszcze troszkę i będzie styczeń, dla Maluszka wytrzymasz wszystko. dasz radę :kiss:

Patrizia - masz rację, praca pozwoli może szybciej zapomnieć o tej niesprawiedliwości, głowa będzie zmęczona, ale może innymi myślami. będzie dobrze!

Mirella - filmik super - ale będzie mieć Duśka pamiątkę jak dorośnie :) będzie swoim dzieciom pokazywać jaka to mamusia za młodu była zwinna :)

Iwonka - cooo? tylko kilka dni i już?? kiedy to przeleciało??? :)

11 lata 4 miesiąc temu #726785 przez iwonta_kg
Studentko a no kilka dni... stresuje się strasznie ale staram się nie denerwować za bardzo żeby nie wywołać skurczów...

11 lata 4 miesiąc temu #726789 przez studentkaae
iwonta_kg napisał:

Studentko a no kilka dni... stresuje się strasznie ale staram się nie denerwować za bardzo żeby nie wywołać skurczów...

Iwonka to ostatnia prosta... odpoczywaj teraz na maxa, bo już za 8 dni możliwe, że tego odpoczynku i snu będzie mniej, albo dużo mniej, więc wykorzystuj te ostatnie dni i ciesz się... już niedługo zobaczysz swojego upragnionego Synka :) oczywiście ciotki liczą na fotki Małego - obowiązkowo :)

11 lata 4 miesiąc temu #726796 przez iwonta_kg
oczywiście fotka będzie dodana jak tylko będzie możliwość :) a odpoczywać nie mam jak bo cierpię na bezsenność od jakiegoś czasu :dry: śpię po 3-4 godz w nocy. już wiem dlaczego Dave tak maltretowała forum w środku nocy pod koniec ciąży heh ja też tak mam teraz :dry:

11 lata 4 miesiąc temu #726798 przez studentkaae
ojoj, to współczuję, bezsenność jest okropna. taa, Dave coś o tym wie.

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #726818 przez agnesssa
Gosiak :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Missy
:( Bardzo mi przykro :kiss: :kiss: Wiem, jak bardzo to boli :dry: Przytulam mocno :kiss: :kiss:

Mirella
Duśka genialna :D

Arturek przesłodki :kiss: :kiss: :kiss:

Ja mam poduchę mothercare w kształcie C i uważam, że jest genialna, próbowałam ze zwykłymi poduchami spać między nogami, ale jak dostałam tą w prezencie to się okazało, że można przespać noc :silly: Na bolące plecy też daje radę, śpię z nią do tej pory :silly:

Iwonta
Mam nadzieję, że uda Ci się w końcu wyspać :kiss: :kiss:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka