- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIE O CIAZE cz.2
STARANIE O CIAZE cz.2
- Elmirka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- anuuuusia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
Patrizia a to Twoja firma ogłasza upadłość czy jak?
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
Mirellka - noo jestem, jestem - a co myślałaś, że nie wrócę?
Annusiaaa - wiesz co ja mam nadzieję, że raczej laserowo, ale to się okaże na konsultacji jak się na jesień wybiorę.
Moniaaa - druga dziewczynka będzie? to fajnie, pewnie druga taka ślicznotka jak Julka będzie
Gosia - tak, to androstendion jest - tak sądzę po tych gina bazgrołach. łoo matko - hormony męskie?? jeszcze tego mi brakło ale zrobię, zrobię wszystko co mi każe.
Mesy to trzymam mocno kciuki, żeby już w środę maluszek był w Tobie i rósł sobie zdrowo a powiedz mi czy jak ktoś już raz był w ciąży, ale zakończyło się poronieniem to nie ma szans na to dofinansowanie z nfz, no nie?
jejuuu, ale aż sama się emocjonuje tym jak sobie pomyślę jakie Tobie teraz muszą towarzyszyć emocje i w ogóle
Insomnia - czy mi się zdaje czy dawno fotki Małej nie widziałyśmy?
a u mnie dzisiaj ziiimnooo, pada... ale zmiana po takich 2 tygodniowych upałach.
Nie mam pojecia musiala bys poczytac
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Gorluś Majeczka jest prześliczna jak malowana lala A Oliwcia jaka panienka już śliczna
Mesy Ajjjjjj ale mocno zaciskam kciuki Tak z calutkich sił i Maksiul też zaciska
Gosiak Ciągle zaciskam kciuki za Ciebie
Inso No zakochałam się w mojej synowej Śliczna królewna, i jaka słodziutka, dzisiaj Maks już śpi ale jutro to mu pokażę jaką ma cudną narzeczoną
Lacra Ślczniutkie są Twoje dziewczynki
MagdaM Emilka śliczniutka
No i dalej nie pamiętam bo padam na pyszczek ale buziakuje wszystkie staraczki i mocno zaciskam kciuki za Was wszytskie
Aaaa a wczoraj jak wracaliśmy z plażowania mijałam ze 3 gniazda bocianowe i w każdym było po trzy bociany a na koniec jeden w polu łazikował i to dla Was
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
- Otrzymane podziękowania: 17
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
anusia nie moja firma nie zglasza upadlosci wrecz przeciwnie sie szybk rozwija ale szef stwierdzil ze mamy za duzo kasy i na czyms musi zaoszczedzic i padlo na pracownikach :/
agnesssa aaa ja tez zapomnialam Wam mowic ze u mnie przez dzialke przelecialo stado bocianow a jeden sobie wyladowal calkiem niedaleko nas wiec to moze jakis dbry znak
Insomnia piekne zdjecia mamusia i coreczka wygladaja przepieknie
AA ja wlasnie ide odebrac wyniki z wymazow z gardla mam nadzieje ze chociaz tam nic nie wychodowali, pozniej kawka u kolezanki spotkanie z kamieniarzem i gosciem ktory ma przyjsc ogladac nasze autko ktore chcemy sprzedac wiec wtorek mam zaplanowany
Pozdrowinka :*
- marzena25
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
na wizycie prywatnej nie dostaniesz skierowania na bezpłatne badania.
toxo igg oraz igm będę kosztować ok. 20 zł za każdy, tarczyca podobnie
nie wiem co Ci tam gin jeszcze zlecił ale każdy inny hormona jak prolaktyna, progesteron, ft3, ft4 będą kosztować podobnie- oczywiście kwestia laboratorium.
na moje oko na początek wystarczy cytologia, progesteron (7 dni po owulacji), prolaktyna i tsh.
A nie możesz iść do gina na nfz i poprosić o badania? Na początku ciąży też jest mnóstwo drogich badań więc jak Ci zależy na oszczędności to spróbuj poszukać jakiegoś lekarza z państwówki przynajmniej na ten początek
Patrizia jak wynik?
Inso ale masz gwaizdeczkę, ślicznie wyglądacie
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202
Piekne dzieciaczi wszystkie
Studentka ja cosik takiego znalazłam:
Sytuacje wykluczające pary ze względów medycznych to:
a) brak możliwości pobrania komórek rozrodczych od jednego z partnerów,
b) potencjalne ryzyko braku prawidłowej odpowiedzi na stymulację jajeczkowania: (hormon folikulotropowy – FSH powyżej 15 mU/mL w 2-3 dniu cyklu lub hormonu antymüllerowski AMH poniżej 0,5 ng/mL),
c) nieprawidłowa odpowiedź na wcześniejsze stymulacje jajeczkowania, czego wyrazem był brak pozyskania komórek jajowych w 2 cyklach stymulacji,
d) nawracające utraty ciąż w tym samym związku,
"Nawracające utraty ciąż"..a Ty masz za sobą jedną a nie kilka, więc podpytaj gdzie trzeba, bo być może masz szanse
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzień dobry wieczór
Gorluś Majeczka jest prześliczna jak malowana lala A Oliwcia jaka panienka już śliczna
Mesy Ajjjjjj ale mocno zaciskam kciuki Tak z calutkich sił i Maksiul też zaciska
Gosiak Ciągle zaciskam kciuki za Ciebie
Inso No zakochałam się w mojej synowej Śliczna królewna, i jaka słodziutka, dzisiaj Maks już śpi ale jutro to mu pokażę jaką ma cudną narzeczoną
Lacra Ślczniutkie są Twoje dziewczynki
MagdaM Emilka śliczniutka
No i dalej nie pamiętam bo padam na pyszczek ale buziakuje wszystkie staraczki i mocno zaciskam kciuki za Was wszytskie
Aaaa a wczoraj jak wracaliśmy z plażowania mijałam ze 3 gniazda bocianowe i w każdym było po trzy bociany a na koniec jeden w polu łazikował i to dla Was
Fajnie bo bociany ode mnie z miasta chyba się obraziły i poleciały do domu bo chawira stoi pusta od kliku dni hehhehe
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
- Otrzymane podziękowania: 95
Patrizia - i jak ten wynik z wymazu?
Gosiak - hmmm, no to musze podpytać w takim razie, chociaż narazie i tak ten temat mnie nie dotyczy... emek nie chce
Mesy - od jutra trzymamy kciuki tak? o której te emocje sie rozpoczynają?
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mesy - od jutra trzymamy kciuki tak? o której te emocje sie rozpoczynają?
Tak jutro o 8-10 mam być w klinice a o 8-45 transfer ..... ile mamy maluszków nie wiem bo mi przez tel nie chcieli powiedzieć powiedzieli , że jutro przed transferem się wszystkiego dowiemy
Dla mnie może być jeden ale mega mega silny który już z nami zostanie
Ależ mam emocje no nie do opisania pewnie mi opadną jak już wrócimy do domu z maluszkiem wtedy niech się dzieje wola nieba