- Otrzymane podziękowania: 143
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIE O CIAZE cz.2
STARANIE O CIAZE cz.2
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
- Otrzymane podziękowania: 95
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
Iwonta wspaniały Twój synuś, buziakuję mocno
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
- " Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmi
Iwonta Synus przesliczny i odbicie tatusia:)) nie powiem ale jak pierwszy raz go zobaczylam lezki polecialy z Twojego szczescia
Ja dzis kolejny dzien krokiety jadlam a na jutro wlasnie zrobilam pierogi z miesem.
Ale padam na "ryj" od 7:30-15 w pracy pozniej w domu obiadek kapiel,i te pierogi na jutro w koncu usiadlam:((pomylam podlogi przepierdalam i nie mam siel az mi sie plakac chce a moj nawet nie zapytal czy mi w czyms pomodz:((zapierniczam jak glupi osiol on pracuje godzine dluzej bo do 16 i siada po kapieli padniety a ja na pelnych obrotach i w dodatku w ciazy:(nie kuma tego ze ja padnieta:(a jutro ciagnie mnie na impreze a ja w niedziele i sobote pracuje:((ehh chyba pojde pobeczec
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
nati, koniecznie powtórz test i to nie wcześniej niż za 2-3 dni. Chyba wiem o czym pisałaś, ale ledwo cokolwiek widać jak się długo wpatrzy. Nie nakręcam bo równie dobrze, może to być fabryczna kreska. Tak, że na dwoje babka wróżyła, życzę żeby kreski nabrały mocy
a po jakim czasie odczytałaś wynik?
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
- " Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmi
ciaza to przeziebienie:(
- anuuuusia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
missyy tulę mocno
nati.olsztyn trzymam kciuki za mocną, malinową krechę
studentkaae ja polecam Guajazyl, syrop
Gravity postaw nieco chłopa do pionu, bo tak nie powinno być gosia28 ma rację - może spróbuj powiedzieć, że trzeba zrobić to i to, może on tego nie wie...
Ja wzięłam dziś mojego chrześniaka na spacer do parku i tak super czułam się z wózkiem... A tu wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią, że to nierozsądne się teraz starać o dziecko
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
Gravi - olać facetów, oni to jakieś mutanty czasem. Na imprę nie idź jak nie masz ochoty, odpocznij wtedy, zrób coś dla siebie. I Kochana nie szalej tak. Jak nie ogarniesz wszystkiego na raz to sie nic nie stanie. Powolutku tez się zrobi.
Anuuusia - jakie nierozsądne co Ty tu wygadujesz Ja Ci mówię - luz blus i bzykanko - i dobrze będzie
No a ja poćwiczyłam, dzieciaki śpią to czas na chwilkę dla siebie. Szkoda, że nie mam jakiegoś Karmi pod ręką. Relaksuję się przed weekendem, w niedzielę chrzciny więc będzie pracowicie. A u mnie to jak u Gravi - wszystko na mojej głowie.
Dziołszki, pisałyście tu o fajnych książkach. Zapodajcie jakieś tytuły to sobie zachomikuję. Bo się przyznam, że dopiero szarego przerobiłam, bo niby kiedy czytać. I tak mi się smutno zrobiło jak się skończyło. Więc muszę coś fajnego znaleźć, co mi umila dodatkowo chwile podczas karmienia Młodego, bo sobie wtedy czytam
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
Probuje czytac zeby byc na bierzaco ale jakos nic nie pamietam u mnie do du...py jutro pogrzeb mojego dziadziusia i musialam jezdzic i zalatwiac wszystko z mezem bo obiecalismy mojej babci ze sie tym zajmiemy boze jaki ten rok jest dla mnie ciezki i niesprawiedliwy czy kiedys w koncu zacznie sie cos dobrego dziac sorki ze smuce postaram sie nadrobic Wasze posty w przyszlym tyg
papa :*
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 33
- anuuuusia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
Dave no trochę nierozsądne... Od 1 września jestem bezrobotna, pracy na celowniku na razie nie widać (może coś się uda w jakiejś szkole językowej, ale to na umowę zlecenie), gdzieś tam w tle zabieramy się powoli za budowę domu (a w sumie to za załatwianie tych wszystkich zezwoleń), na co wiadomo trzeba worek pieniędzy Mężowi psuje się auto, myśli nad kupnem nowego. Mieszkamy w domu z moimi rodzicami i dziadkami (taki dom wielopokoleniowy) i nowy lokator mógłby być nieco kłopotliwy dla nich... Ehh życie