- Otrzymane podziękowania: 43
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIE O CIAZE cz.2
STARANIE O CIAZE cz.2
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
dobranoc
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 17
Ja dziś rany ptaszek o 7 wstałam. Chyba czuje na sobie oddech tesciowej. Nawet dzisiaj Dave wyprzedzilam heheh
Wczoraj późnym wieczorem wróciliśmy z Auchan, wózek pełen żarcia, a dziś zapierdzielanko i do garów.
Byle przyjechali i zara odjechali.
Lacra, jak miło Super, że wszystko w porządku, a Cinusie urosły Rozrabiaki.
Wcinaj tabletki dla cięzarnych i karmiących. Po porodzie włosy i paznokcię po spadku hormonow są w opłakanym stanie.
Messyy Tulę. życie jest strasznie niesprawiedliwe.
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Lacra - cinki boskie Jakie czarnulki
Missyy - dużo siły, cierpliwości
Moja teściowa 3 dni po moim poronieniu mi sie na głowę zwaliła, a ja miała wtedy mega kryzys. I z tekstem, że ona przecież też to przeżyła i to nic. Tak, tylko że ona 30 lat temu a ja teraz. No Qrwa ja pie&%^&$%%lę!!!!!!
Więc Kochana buziakuję i oby jak najszybciej se pojechali.
Feri - to będzie super tortowa niespodzianka. Takie niekonwencjonalny torcik, a raczej torciki Super.
A Ty się weź za siebie, bo się groszek nie zagnieździ między ośćmi Musi mieć mięciutko, trochę tłuszczyku a nie szkielet.
No i leć po buty do sukienki
Dawaj fote szczypiorku i foto tatooo
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
Lacra ale rosna Twoje krolewny sliczne dziewczynki :
A ja wczoraj lyklam ostatnia tabletke teraz tylko musze miesiac odczekac i kontrola mam nadzieje ze juz tego cholerstwa nie mam i moge zapodac szczepionke pieknie u mnie slonko swieci az chce sie wstac z lozka
feri super pmysl z tymi torcikami jeszcze sie niegdzie z takimi nie spotkalam
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
missyyy no to cho do mnie, powiedz że masz ważny wyjazd i niestety podczas wizyty będziesz nieobecna a mi pomożesz przy oknach ooo i kawy w towarzystwie bym się napiła
torcik torcikiem, ale ja dostaje stresa już że nie zdążymy, że coś nie wypali, że butów nie dostane buuuuuuuu
nic cisne te okna kończyć i reszte bo Stary wróci a ja w proszku i powie mi że bez sensu był mój wcześniejszy powrót
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 24
Emka dobrze, że tacie udało się wyjść z tak ciężkiej sytuacji. Zdrówka dla niego:)
Monia no jak dla mnie to taka smuklejsza się zrobiłaś na buzi, no jakoś inaczej mi wyglądasz
Ferri widzisz, żeś pani krawcowej roboty narobiła:P
Gosiak gratuluję zostania ciocią Rzeczywiście szkoda, że kruszynka tak daleko od Was.
Iwonta gdzieś czytałam, że jakaś młoda mama mówiła, że własnie po serze żółtym jej dziecko źle się czuło. Nam położna mówiła, że brokuł można jeść więc nie wiem czy on jest przyczyną. Tzn na pierwszy miesiąc radziła żeby rzeczywiście dietkę wprowadzić, gotowane i lekkie a później powoli jeść to co nam nie szkodzi i obserwować. Ogólnie to pewnie trudna sprawa żeby odgadnąć co mu nie pasuje.
Oj Missy sił i cierpliwości na weekend Ci życzę
Ferri nie mam pojęcia co Ci poradzić na włosy. Nie miałam nigdy takiego problemu to też się nie interesowałam.
Lacrijka no witaj Super, że już tak się wszystko ładnie układa u Was Dziewczynki są śliczne i normalnie wspaniałe
Monia słodka pipi z Julki Cieszy się, że chodzi do przedszkola? Jak znosi ten czas rozstania?
Ferri
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kurka musisz później pokazać zdj tego tortu, strasznie jestem ciekawa jak wyjdzie
Mesy
A my we wtorek podpisujemy akt notarialny i jestem podjarana, że za tydz będę na nowym mieszkankuu!! jupi
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Iwonta - żółty ser bym na razie odpuściła. A może ogranicz trochę produkty białkowe?
Młody śpiocha, Maja na podwórku, słonko świeci Fajny dzień.
Ferii - a Ty nie panikuj wszystko będzie dobrze Ale buciorów to już szukaj
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 17
kawę? kochana mam coś lepszego Malibu, chętna? Heh
dziś rano kupiłam! ale sobie dam w czuba
makabra
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
Lacra, Cinusie piękniusie, a zmienily się że szok, już zapomnialam, że małe dzieci się tak szybko zmieniają ale ten czas zapitala, żebyś wiedziała, za chwilę do szkoły poślesz. Duśka ostatni rok ze mna w domu siedzi.
Monia śliczną masz przedszkolankę, aż miło popatrzeć ale ja jakoś się nie przemogłam i moją zostawiłam w domu, jeszcze sie zdąży nachorować a Ty wyglądasz bosko zazdraszczam, a co mi tam
Mesy, niestety przy nieudanych starankach problemy małżeńskie są w standardzie, ale jak się uda to wszystko przechodzi jak ręką odjął Dużo siły Wam życzę, oby nie była potrzebna
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
Ferri najpierw kochana to zajrzyj do gina i niech Ci cykl wyreguluje i sprawdzi czy wszystko gra Zdjęcie poka, pochwal się nową figurą i coś sobie namazała na ciele
Dziewczyny kiedyś to chyba ludzie tak emocjonalnie nie podchodzili do poronień bo i nie było USG a to trochę inaczej jak widzisz że mały człowieczek rozwija się w Tobie i jak szybko się zmienia.
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
Olę mi rozkłada i zapałki w oczach dziś noszę
Ferri Dave ma rację, że między ośćmi to fasolka nie da rady, a włosy to pewnie od tego schudnięcia, powitaminizuj się trochę kobieto. Uda się wszystko, już się nie mogę fotek doczekać
Iwonta z nabiałem to też uważaj, bo ja z Olą od 3 tyg miałam armagedon, najgorsza kolka sie nie równa z tym co przeszliśmy z powodu skazy białkowej. Teraz zaczyna powoli wychodzić z tego
Anoda czekamy na wieści
Missy nie zazdroszczę weekendu, ja ze swoją tez ostatnio na bakier, a nigdy tak nie było i źle mi z tym okrutnie
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
okazalo sie ze malutka ma torbielke w mozgu jestem przerazona dostalam skierowanie do krakowa ale dzwonie od 3 godz i nie moge sie dodzwonic moze ktos z was zna prywatnie gina ktory by mi wykonal szczegolowe4 badania i okreslil czy to cos groznego?? prosze bardzo o pomoc!!!
- Dipidi
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
- anuuuusia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0