- Otrzymane podziękowania: 17
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIE O CIAZE cz.2
STARANIE O CIAZE cz.2
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
to była moja pierwsza ciąża, w zwiazku z tym wiadomo jak to traktują lekarze. Bardziej dopatrują się winy chorej tarczycy, albo poprostu przypadku losu.
Lekarka prowadząca ciążę powiedziała,że mogę zrobic chocby dla siebie badania odnośnie tego zespołu i p/c tarczycowych. Ale dopiero 3 po poronieniu a nie jak najszybciej.
Skolei lekarka ze szpitala, mądra babka nawiasem mówiąc, stwierdzila, że w moim przypadku jest bezzasadne, a sam zespół antyfosfolipidowy to tylko jakiś odsetek przypadkow.
Trudna decyzja
a póki co próbuje jakoś zająć sobie głowę, byle tylko przetrwać te 3 miesiące czekania. Teraz sobie wymyśliłam ogródek. Jak M wróci z pracy to go zagonie i posadzimy nowe roślinki polecam ozdobne trawy, rozplenica japońska i trawa pampasowa. Jakby któraś byla zainteresowana. Rosną jak głupie podobaja mi sie i sadze kolejne. Sobie eMek trochę pokopie, a w nagrodę na kolację canelloni z mielonym w sosie pomidorowym rozpusta
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
- Otrzymane podziękowania: 95
Missy tulam mocno Kochana, Dave ma rację, takie rzeczy nie powinny się zdarzyć, a jednak się zdarzają coraz częściej, przykre to
Patrizia - jeszcze troszkę się podleczysz i zaczniesz staranka. mam nadzieję, że szybko uda Ci się zafasolkować.
noo, mi też ta para się nie podoba, ani Szary ani Anastazja... bleee. ale filmu i tak sie doczekać nie mogę.
byłam dziś u gina. sprawdził czy pęcherzyk pęknął jak miał, tak, jak zawsze pęka to tym razem i też. dał mi skierowanie na hsg, więc jeśli @ przyjdzie (oby nie) to lecę do szpitala umówić się na badanie...
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
film jak zwykle będzie tylko fragmentem książki
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
- " Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmi
Ja Kochane po pracy kapieli i siedze jestm zmeczona (piersi mi sie na brzuchu spieraja i mnie to wk..i mi ciezko oddychac:(
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
emka super ze wrocilas zastanawialams ie co u ciebie
duzo zdrowka dla taty
moj niestety nie mial tyle szczescia zmarl 2 tyg przed slubem swojej chrzesnicy:(
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Monia pięknie wyglądasz i wcale nie jak wieloryb
Szymek super chłopak
Ferri 11,5 kg pewnie jak chodzący kościotrup wyglądasz Wrzuć zdjęcia i pochwal się nową figurą
Studentka mi się wcale nie podobają aktorzy wybrani bo Szarego, tak jak Dave mówi mało ognia i seksu w nich Jak ich zobaczyłam to powiedziałam że nie będę oglądać
Missyy
Emka zdrowia dla taty życzę
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
od czego zacząć, aaa wiem...
missyyy Kochana
Agnilla - Ty weź ja i zapomniec , noooo jakbyś mnie nie znała, wpadnę do Was się przywitać, ale najsampierw musiałam się tu odgruzować
Emka- mój Leoncjo też z myszowego gwałtu jest i nie mam myszów nic a nic czekam na foty nowego rezydenta jak już znajdziesz kociaczka mrrrrrrrrrrrrrrrrrr
moniaaaa...noooo cholerka, fakt jak mamuśka z czasopisma, brzusio pierwsza klasa z plusem i przytupem
byłam na przymiarce, kiecka cała do zrobienia na nowo, pani miała nietęgą minę jak mnie szpilkowała i do tego zapomniała że ja bez trena kciałam i nie na zamek tylko na sznurówkę i se dorobiła roboty, ale nie popuszczę ma być bez i kropka.
potem pojechaliśmy ze Starym po buty i .....kupiliśmy gangol Stary mój wygląda jak Gosling ino tak z 20 kg więcej, ale to nicccccc piękny jest w tym gangolu i to najważniejsze
tylko ja wciąz tych cholernych butów nie mam kufa szpile od ziemi do sufita a ja nie potrafię w takich nawet stać
Gosia, Gosia, a jak Ty się czujesz wszystko oki doki kochana
Mirellka ,dobrze mówisz para jakby z parodii wyciągnięta a pewnie tych najlepszych fragmentów z książki nie pokażą.....ale może przynajmniej "czerwony pokój" fajnie zrobią to se podpatrzę na sypialnie może Starego namówię
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
Miałam ćwiczyć i co .... dupa blada nie kcemi się I jak tu zadek do porzadku doprowadzić
acha, Młody miałczy....lecę..
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
- Otrzymane podziękowania: 34
Pilam herbatę koperkowa, tak zapobiegawczo, zeby mala kolek nie miala i okazalo sie, ze od tej herbaty brzuch ja bolal.
A co TY wogole jesz??? Moze tak bedzie latwiej
Aaaa i nadal sciagasz pokarm???? Brodawki nie wygoily sie???
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja jadłam wszystko co niesmażone i lekkostrawne, w zasadzie teraz sie podobnie odżywiam. Dużo gotowanego na parze, owoce wyselekcjonowane, nabiału sporo. A zapobiegawczo żeby Duska kolek nie miała piłam siemię lniane, no i nie miała. Nie wiem czy pomogło czy taka duśkowa uroda.
Ferri Ty weź te dziewuchy z testów owu tutaj zaproś, w końcu to też staraczki, będzie weselej
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.