BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 4 miesiąc temu #736613 przez anuuuusia
ferritka witaj :) Ja z tych nowszych staraczek jestem :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #736617 przez Mirella
No po tym co mi dziś się nie udało, to się pociecha należała, witaj Ferriii, nareszcie, gdzieś się szlajała tyle czasu??????????? u mnie @ się kończy, więc teściora nie pokażę :( i pewnie żę mamy nowe kuleżanki, co mamy nie mieć?

Kacperka Iwonty widziałaś?

kurcze, na smsa, nie odpisałam Iwonce, frog! Podprowadziłam Ci tego froga, nawet Duśka już froguje :lol:

fajnie że jesteś wreszcie :kiss:

11 lata 4 miesiąc temu #736619 przez MoNiaaa
feri kope lat :)
fajnie ze wrocilas:)

ja musze sie pochwalic ze mam w domu juz prawdziwego przedszkolaka Julka ma juz pierwszy dzien za soba i super sobie poradzila :)

u mnie powoli do przodu w piatek mam wizyte jutro koncze 21 tydzien ciazy :ohmy:
fotki brzuszka wlkeje jak znajde czas bo ostatnio przesiaduje duzo u mamy bo ciezko dochodzi do siebie po smierci taty :(

no i u mnie szykuje sie corcia Zuzia jak u pani :silly:

Iwonka nie moge sie napatrzec na Kacperka!!!boski jest! wierze ze lezka sie w oku zakreci ale kacperek przyniosl ci troszke Krystianka na ziemie i masz ich obu przy sobie :kiss: :kiss:

http

]

11 lata 4 miesiąc temu #736621 przez Patrizia
ferritka Witaj ja tez z tych nowszych :) ale musze Ci powiedziec ze dziewczyny Cie tu wspominaly i doczekac sie Ciebie nie mogly bo taka smieszka z Ciebie ponoc ;)

Ksawerek(*)

11 lata 4 miesiąc temu #736622 przez Elmirka85
Ferri tak się cieszę że wróciłaś :laugh: :laugh:
tęskniłyśmy tu za Tobą bardzo

Studentka jakoś mi zleciało, trochę na necie, kawka u mamy :laugh:

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #736624 przez ferritka
aj, no pracowałam na waciki i inne cuda wianki ale już nie pójdę se bo bo no bo tu mi najlepiej :lol:

my to mamy pakta z Gosiakiem i Studentką że we wrześniu startuje nasza taśma i jak w fabryce jedna po drugiej będziemy testami pokazywać malinowymi że heja :lol:

moje groszki wiszą w powietrzu - a raczej siedzą na koncu jajka i już gotowe są na wielkie przybycie, a że lada chwilka będą "po Bożemu" to nie ma zmiłuj, zajade Starego a co mi tam, w końcu po sezonie wyposzczony aż schudł mi biedaczysko :dry:

AAAAA to Iwonka ma już Kacperka???? no to gdzie ja byłam, matko i córko!!!!
Iwonka Gratki od cioci i buziakuje Malucha :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
no to wieść nie lada cudna na przywitanie :lol: :lol: :lol: :lol:

Monia kochanieńka, jak to 21 już!!! FROG toż Ty za półmetkiem już ,a jak wyjeżdżałam to dopiero fasolinka była malusia!!!! nooooo brawo kochana brawo :kiss:
Julcia toż już pannica niemała , zuch dziewczynka :kiss: :kiss:

no to oficjalnie się witam moje nowe koleżanki :kiss: :kiss: no taka śmieszka nieśmieszka ale jeża potrafię wyciągnąć na opamiętanie B) słyszałyście o moim jeżu, prawdaa :S :S

aaa w piątek zrobię tu bibę na zakończenie lata, bedą żaboty, żorżety i duuuuuuuuuuuuuuuuuuzo syropku, piszecie się?? jak za dawnych czasów?? :S

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 4 miesiąc temu #736628 przez anoda89
Ferri :lol: :lol: :lol: Nareszcie wróciłaś wariatko nasza :silly: :woohoo:
Kiedy panieński robimy?? Oj będzie bibka na forum :laugh:

11 lata 4 miesiąc temu #736630 przez ferritka
Anbodka :kiss: :kiss: :kiss: ano, bedzie się działo, wygenerujemy tu znowu taski ruch że forum padnie i się nie podniesie szybko aaa coooo ;) :lol: :lol: :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 4 miesiąc temu #736633 przez Mirella
No ba, tu od miesiąca o niczym się nie mówi tylko o Twoim panieńskim, toć my się doczekąć nie możemy!!!!

aaa, gnome się instaluje, nie pytajcie co to ale trzymajta kciukasy, bom tak narozrabiała w komputerze że myślałam, że już go nie odzyskam ;) Ferri, wiem że to Twoja zasługa, wróciłaś i wszystko na miejsce wraca :lol: no kochana, to u Ciebie co rok prorok będzie, bo ja Cię stąd nie wypuszczę, a po forum za Tobą ganiać też nie dam rady, choćbyś nie wiem ile miała groszków to na staraczkach czekasz ze mną na emeryturę :P

11 lata 4 miesiąc temu #736638 przez anoda89
U mnie już gąsior z winem czeka i Stary bimbru na robił aaaaaa i browarek też swój jest więc można balować :woohoo: :woohoo:

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #736642 przez pani_p
Aaaaa!!!! Ferri! No witaj nareszcie :kiss: dosłownie kilka stron wcześniej możesz moją niunie podejrzec;-) jak narazie ustalone, ze to cora będzie:-) hihi wszystko dobrze idzie, rosniemy, u mnie w środę już 32 tydz i 8my miesiąc!

Monia ooo! Będziemy miały małe Zuzki :-) super :-)

A ja na bibke tez się wpraszam i se normalnie karmi zapodam :P

11 lata 4 miesiąc temu #736653 przez ferritka
ano Mirellka, ja z Grochami to bedę na staraczkach urzędować, bo gdzie mi bedzie tak dobrze jak nie tu ?? :lol: a poza tym to nie wiem czy na innych watkach syrop dozwolony i inne takie nasze tu uciechy :S

aaa no panieńskie będzie będzie a pewnie z pompą i cudami na kiju, przecież cały sezon na to czekałam B) B) B) B) Anodka, widzę, że nie próżnowałaś jak mnie tu nie było B) B)
no to ja zagrychę szykuję i jakiś grubszy poczęstunek nie ma lipy :lol: :lol: :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 4 miesiąc temu #736683 przez madziaska
Feri, witaj ! :D
Dobrze,że wrocilas ,bo tu Ostatnio troszkę smutno ;)

11 lata 4 miesiąc temu #736708 przez Mała
Witam
Pani ale śliczna ta Twoja Zuzka :blush: :kiss:

Monia 21 tc :cheer: matko jak ten czas zapitala. Julcia dzielny przedszkolaku. Mój Kamil też się w końcu doczekał przedszkola, uznał, że wakacje są za długie, jaki on był dzisiaj szcęśliwy :lol:

Aaaaaa Feri witaj kochana :lol: i już nigdzie nie wybywaj

11 lata 4 miesiąc temu #736712 przez Dave
Feri, feri,feri,feri,feri - mordeczko Ty moja :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

nareszcie jesteś :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Co u Mateusza, ano chłopina od wczoraj już nie jest poganinem, ale członkiem wspólnoty chrześcijańskiej :cheer: :cheer: B) B) Poza tym chłop jak dąb :lol: Pokażę go Wam, ale foty pstrykał szwagier i może do bożenarodzenia doczekamy się ze dwóch zdjęć :huh: :huh: :huh:

No a jego siostrzyczka to mała księżniczka :side:

Wrzucę Ci tu potem jakieś foty, cobyś się napatrzyła :side: :side:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka