BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 3 miesiąc temu #743063 przez Mirella
Ale ten czas zapitala, sto latek dla Olusi :kiss: :kiss: :kiss:

Ferri, buty boskie, ale skracać obcas? ;) jakoś tego nie widzę...

Majówka, no brat to brat, ale będziesz miała jazdę za trzy lata :lol: Gratuluję :kiss:

missy, ślicznotka z Ciebie :lol:

na mesy się nie załapałam, pech :(

ja brałam ślub w maju, w niebieskiej kiecce i w sandałkach, palce miały odkryte i pięty też :P

wybaczcie że nie odpiszę wszystkim, ale otumaniona jeszcze jestem po wizycie u chirurga szczękowego, wymęczył mnie niesamowicie, jeszcze to czuję ;) przeczytałam co napisałyście i już nie pamiętam połowy :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #743071 przez gosia28
Mirella oj najgorsze co wspominam z wizyt dentystycznych to spotkanie z chirurgiem twarzowo-szękowym :S

Mała sto latek dla Olusi (jaka już duża pannica) i udanego urlopu :) :kiss:

pani pani, prezenterka będziesz piękna i taka pozytywna zapowiedź dla Młodej Pary :)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 3 miesiąc temu #743073 przez Mirella
A weźcie mnie oświećcie czemu Ferii pod kościół zaprasza a nie do kościoła? Bo w kościele to by pani fotek napstrykała i zaraz nam pokazała wszystko :lol:

11 lata 3 miesiąc temu #743074 przez Majowka
Mirella, dzieki!
A co bedzie za 3lata? O co chodzi? :laugh:

11 lata 3 miesiąc temu #743108 przez Gravity
Witam z rana ja standard nie wyspana:)

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #743134 przez missyy
Gravity, nie martw się ja też niewyspana,
ale... oczy na zapałki i do roboty :P :S

Mój Mały Aniołek, 15/08/2013,13 tc[*]

11 lata 3 miesiąc temu #743144 przez ferritka
aaaj no zapraszam pod i do :lol: :lol:
obcasa muszę skrócić bo w takim to ja nawet bym siedzieć nie umiała :dry: a były to jedyne buty, które mi podpasowały więc noo wyjścia nie było :dry:

kufa, wczoraj miałam malinowe pole na teście owu, jak nigdy od razu się pokazało i w nocy było chyba bum trach bo tak mnie zakuło w boczku, że się aż obudziłam :ohmy: cóż mi po tym jak do czasu aż kręgiel wróci to mi te moje Groszki uschną :dry: :dry: :dry:
w ogóle od 3 dni boli mnie baniaczek :dry: wczoraj wieczorem to myślałam że mi oko wyskoczy taki ból, wstaje rano i co...bolą plecy i wciąz głowa :dry:

co to wam miałam??? Mirellka, mam nadzieję, że dzisiaj już nie cierpisz, jak ja byłam na usuwaniu 8 to dostałam ketonalu cały słoik, bo tak mnie napinkalało po :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 3 miesiąc temu #743191 przez pani_p
Dzień dobry:-)

U mnie leniwy dzień się zapowiada. Mąż do pracy pognał a ja roboty w domu nie mam bo sensu nie ma jak może w sobote wyprowadzka, miałam mieć kartony i pakować rzeczy a tu dupa bo kto miał załatwić to zawalił... No i będę zbijac baki. Koło 19 idę na usg to dam Wam znać jak bombel urósł i czy Zuzka Zuzką pozostaje;-) hehe

Ferri kurka rurka ty może jakie napięcie przed slubne przezywasz? Się wykonczysz jak codziennie będziesz z bolemw głowy wstawać :(

Mirella oj, nie zazdroszczę. Mam nadzieję, że dzisiaj już się lepiej czujesz:-)

Buziole:-*

11 lata 3 miesiąc temu #743219 przez mesy
ferritka napisał:

aaaj no zapraszam pod i do :lol: :lol:
obcasa muszę skrócić bo w takim to ja nawet bym siedzieć nie umiała :dry: a były to jedyne buty, które mi podpasowały więc noo wyjścia nie było :dry:

kufa, wczoraj miałam malinowe pole na teście owu, jak nigdy od razu się pokazało i w nocy było chyba bum trach bo tak mnie zakuło w boczku, że się aż obudziłam :ohmy: cóż mi po tym jak do czasu aż kręgiel wróci to mi te moje Groszki uschną :dry: :dry: :dry:
w ogóle od 3 dni boli mnie baniaczek :dry: wczoraj wieczorem to myślałam że mi oko wyskoczy taki ból, wstaje rano i co...bolą plecy i wciąz głowa :dry:

co to wam miałam??? Mirellka, mam nadzieję, że dzisiaj już nie cierpisz, jak ja byłam na usuwaniu 8 to dostałam ketonalu cały słoik, bo tak mnie napinkalało po :dry:

Ponoć jak głowa boli to dupa rośnie :silly: :silly: :silly:

11 lata 3 miesiąc temu #743240 przez anoda89
Dzień dobry. Oj pitole ale pogoda tylko aż mi blee i głowa napitala ale ta ciśnieniowo, kawę wypije i przejdzie.

Mesy a mi mama mówiła zawsze że jak głowa boli to dupie lżej :laugh:

Majówka gratuluje :kiss:

Tak w ogóle to jak nazłość @ nie przychodzi a ja tak na nią czekam :dry:

11 lata 3 miesiąc temu #743249 przez ferritka
brrrr...jeszcze mnie stary zagrzał i się śmiertelnie pokłóciliśmy. niech nie wraca wcale i mam wszystko w nosie :angry: :angry:

Anodka, hmmm no sama widzisz że @ to franca jest, jak jej się nie chce to przyłazi nieproszona a jak ma przyjśc to cisza :dry:

Mesy, no chyba mi moją zacną Dżejlo niebawem rozsadzi jak tak dalej bedzie mnie głowa pękać :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #743250 przez emka
Hejka!

Mesy Ty
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Pięknaś :)I dobre z tą głową :) Tylko tak Feri nie strasz bo Chodakowską będzie prześcigać! :blink:

PaniP To weźkaj od nas fasoli i grochu i sypnij na ta parę! NIech kiełkuje! :)

Co to jaj jeszcze chciałąm, czytałam od tylca i teraz mi się wszystko pomieszało...

Acha Mirelka :kiss: współczucia! Ja mam taką 8 co mi się wyrzyna i chowa, sadysta mówi, ze już długo z nią nie pociągnę, ale póki nie boli nie ruszam :P

AAA no i jestem w szoku, że Majeczka w drugiej ciąży, chyba przeoczyłam conieco przez wakacje!

Gosia28 :blink: Co u Ciebie?

Ferii A buty to najlepsza są "wygodne" bo i tak za bardzo ich pod kieca nie widać :

Czy dwa szczęścia to za wiele...?

11 lata 3 miesiąc temu #743252 przez Mirella
Dzień dobry deszczowo :( Niestety w nocy zeżarłam następny ketonal, a myślałam, że już dobrze będzie, guzik, wcale nie jest, dalej będę zdychać ;) Ale mam zapas ketonalu bo wyżebrałam receptę od dentysty także spoko, jakoś dam radę, ino w domu nic nie zrobię całkiem jak Pani, bo widzę, że to moje dziąsło nie lubi jak ja się za dużo ruszam ;)

Gravity, bym powiedziała odeśpisz jak się brzdąc urodzi, no ale róznie to może być :lol: ale zyczę Ci tego, to jest jak najbardziej możliwe, ja spałam całkiem nieźle jak się Duśka urodziła.

Ferri, Ty do środy miałaś sama być, a dziś chyba czwartek, czy mnie się zdaje?

11 lata 3 miesiąc temu #743260 przez ferritka
bidulko :kiss: :kiss:

a dobrze myslałaś, a ja wciąz sama bo szacowny kręgiel może bedzie w nastepnym tygodniu- a i dobrze bo jakbym go miała teraz pod ręką bym go udusiła i pocięła i posoliła, tak mi zagrał na nerwach. dzisiaj go nie lubię :dry: :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 3 miesiąc temu #743267 przez gosiak
Witam ;)

Anoda ja też czekam na @ bo cholera pewnie na weekend przyjdnie a ja śpioszam poza domem-nie lubię :angry: i wiecie co prawie zawsze tak mi wypada że jak do nietopery jadę to z ciotką :angry: dwie france na raz to stanowczo za dużo, co prawda teraz jadę do córy nietopery na ur ale bez nietopery się nie obejdzie :dry:

Też mnie czeka chirurg szczękowy, raz kiedyś to przechodziłam i teraz odwlekam :S

Coś jeszcze chciałam....ale zjadłam :huh:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka