BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 3 miesiąc temu #744031 przez missyy
anoda zazdroszczę, bo ją masz :P Sama też zapomnialam co to ból brzucha i @. Od stycznia prawie nie miesiączkowałam, tylko jakieś tam plamienia, jedna normalna miesiączka, potem fasolka moja ukochana i tez juz ile czasu zlecialo. ale czekam aż wszystko się wkońcu ureguluje :( inaczej nici ze starań

Mój Mały Aniołek, 15/08/2013,13 tc[*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #744032 przez anuuuusia
ferri no ba B)

Oczywiście nie jestem jego 13-nastą (chociaż kto to wie :P ), ale jak czasem coś powie, to klękajcie narody :S

11 lata 3 miesiąc temu #744041 przez anoda89
Anuuusia no uroczy ten Twój mężuś bardzo :laugh:

Missyy wiem wiem że cieszyć się trzeba z tego bo jest i można działać a ja też się swoje naczekałam. Twoja @ też zawita i będziesz nam chwalić się II kreskami :) Kiedy masz teraz wizytę?

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #744056 przez mesy
Forumowe dzieciaczki słodkie :kiss: :) :) :) :)

Ferri ja ci mówię ty masz stres przed ślubem :P ja się z moim też kłóciłam przed i chodziłam wnerwiona i tak jak Mirella napisała do póki nie powiedziałam TAK to też miałam wątpliwości :P nie dygotaj po TAK potem wszystko z górki leci ;)

anoda89 a jednak przyszła do ciebie franca :angry: :angry:
weź się ze mną zamień oddaj mi swoją a za kilka dni przyjdzie do ciebie moja :P chciałabym mieć ją już za sobą i w ogóle te 3 miesiące na antykach też bym chciała mieć za sobą :dry:

Gosiaka a mi wyszedł termin na 28 maja hahaa ale by było no ale pomarzyć można :P

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #744064 przez ferritka
ja Mesy, wszyscy mi to mówią, że to stres :dry:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

kufa, szlak mnie trafi z tym deszczem normalnie :angry: do zimy okien nie umyję :dry: ulewa u mnie na całego :unsure: a jak mi na ślubie bedzie tak padać to kiecka po uda bedzie mokra i już widzę włosy me pięknie poszarpane,eeehhhh
za to but ma dzisiaj przyjśc bo mi kuriery napisały na mailu :dry: też się boję co to bedzie :S

która potrafi tapetować?? :S bo mam jeden pokój taki z doooopy jeża , który był dotychczas biurem i tak sobie pomyślałam, że bym go jakąś fajną tapetą ebła, tylko nigdy nie tapetowałam hmmm

dajcie mnie tego kalendarza, też se sprawdzę co by było gdyby było :Sps a mam kalbi i se sprawdziłam ...02.06.2014 przewidywany termin poczęcia od 6do 12.09 to jo bank ni ma w ciązy bo Starego nie było w te dni. I po zawodach :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 3 miesiąc temu #744070 przez gosiak
Ferri masz

www.ciazowy.pl/kalkulator,termin-porodu.html

Ale byśmy rozniosły majówki hahah :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 3 miesiąc temu #744075 przez ferritka
tu mi wyszło 3.06 tak czy siak to nie maj :dry: obym tylko kurka rurka do przyszłego maja tj 2015 nie musiała czekać :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 3 miesiąc temu #744090 przez missyy
anoda89 napisał:

Anuuusia no uroczy ten Twój mężuś bardzo :laugh:

Missyy wiem wiem że cieszyć się trzeba z tego bo jest i można działać a ja też się swoje naczekałam. Twoja @ też zawita i będziesz nam chwalić się II kreskami :) Kiedy masz teraz wizytę?

u ginka dopiero moge się zjawić jak dostanę @ i jak dostanę zielone światło na starania od mojego endo. Więc najwcześniej, październik, listopad. Nie daj Boże dłużej :(

Mój Mały Aniołek, 15/08/2013,13 tc[*]

11 lata 3 miesiąc temu #744091 przez Mirella
usiadła mi gówniara na kolanach, ja forum przewijam, a ona: groooszek???? ale kurcze nie wiem u której tego groszka zobaczyła, chyba chodziło o gosiakowego brokuła :blink:
edit: dogadałyśmy się, ale ona się upiera że to nie brokuł tylko groszek, Gosiak jesteś pewna że @ przylezie?

i co to ja miałam więcej?? aaa, ingridowy Arturek taaaaaki duży już????

a poza tym to ketonal na mnie przestaje działać, normalnie na autopilocie zasuwam, kurcze, ile boli po usuwaniu korzeni???

11 lata 3 miesiąc temu #744093 przez ferritka
B) Gosiak nooo sama widzisz, jak już Duska widzi u Ciebie groszka musi być coś na rzeczy...a wiesz ,że to krew z krwi naszej Czarownicy, więc bój się B) B) B) B)

Mirellka, nie wiem jak po korzeniu, wiem jak po 8ce...tydzień byłam spuchnięta, ale mi ketonal pomagał :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 3 miesiąc temu #744094 przez studentkaae
hello :)

u mnie też pogoda z d... :(

wszystkie forumowe dzieciaki śliczne - każde jedno, bez wyjątku :) ciocia całuje :kiss:

co ja to chciałam... hmm...

tym, do których @ przyszła i chciały, żeby przyszła gratuluję, te co oczekują, bo chcą, żeby przyszła to już niech cholera przyjdzie, a reszcie życzę, żeby absolutnie się nie pojawiała... no. zrozumiałyście coś z mojego wywodu? :silly:

Mirellka - no Duśka to mała mądralińska jest, w szkole będzie nauczycieli uczyć i ustawiać pewnie :silly: :woohoo:

Ferri - noo, to dzisiaj już but z błyskiem założysz to od razu humor Ci się poprawi (mam nadzieję). tak, to stres i napięcie przedślubne, kazda tak miała. ja miesiąc przed ślubem chciałam się z moim rozejść, tak mnie denerwował :cheer: a po ślubie mi przeszło.. dziwne nie? B)

Gosiak - nietopera i @ - oł noł!! :ohmy: taki duet nie jest wskazany!

a dla towarzystwa se też obliczyłam, żebym rodziła w dzień matki... taaa. ale w którym roku to się stanie...

11 lata 3 miesiąc temu #744100 przez gosiak
Mirella napisał:

usiadła mi gówniara na kolanach, ja forum przewijam, a ona: groooszek???? ale kurcze nie wiem u której tego groszka zobaczyła, chyba chodziło o gosiakowego brokuła :blink:
edit: dogadałyśmy się, ale ona się upiera że to nie brokuł tylko groszek, Gosiak jesteś pewna że @ przylezie?

i co to ja miałam więcej?? aaa, ingridowy Arturek taaaaaki duży już????

a poza tym to ketonal na mnie przestaje działać, normalnie na autopilocie zasuwam, kurcze, ile boli po usuwaniu korzeni???

No jak ja bym kciała żeby Dusia miała racje i żeby brokuł był groszkiem :dry:

Ale czuje po kościach że brokuł zostanie brokułem :( no to się wie, po 3 latach starań już na wylot znam siebie :dry:

Studentka fajna data fajna :side:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 3 miesiąc temu #744117 przez anoda89
Mesy hehe wybacz ale moja @ 2 dzień jest i działa mi tak na nerwy i nic mi się nie chce przez nią a żeby się lenić wymówki nie mam.

Kurka miała chałkę zagnieść bo teściowa chciała ale jakoś weny brak chyba powiem że zapomniała i zrobię jutro na niedzielne śniadanko będzie jak znalazł.

Ferri tak sobie pomyślałam o Tobie ;) :laugh:
zabawnekartki.pl/kartka/wieszcodenerwujekobiety

Missyy będzie dobrze tylko nie trzeba się nastawiać na konkretną datę.

11 lata 3 miesiąc temu #744120 przez ferritka
B) Anodka, no trafiłaś kochanieńka w dyszkę :lol: :lol:

ee pomóżcie mi z bukietem :dry: bo nie mam weny wiem tylko że kcem biały/ekri :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 3 miesiąc temu #744129 przez anoda89
Ferri nikt tak nie zrozumie kobiety jak kobieta :silly: :laugh:

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka