BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #744602 przez missyy
Hej kobitki ;)

melduje, że @ powoli się rozkręca, trochę jakaś dziwna, ale raczej to jest to :blush:

p.s.
pożeram no-spę, już zapomniałam jak diabelstwo uprzykrza żywot :S

Ide zrobić jakieś ciasto na osłodę :D 3-bit :woohoo: mniamii

Miłego dnia :kiss:

Mój Mały Aniołek, 15/08/2013,13 tc[*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #744605 przez anoda89
Dobry.

Mirella no wiem wiem że Ty wiesz ;) :) Sama jak byłam w ciąży to mogłam godzinami o tym gadać więc rozumiem obie strony. a tego zmęczenia zazdroszczę. Chciałabym stwierdzić że jestem zmęczona ale szczęśliwa. My kobiety ciężkie życie mamy :blink:

Pani jak już się urządzicie to wrzuć zdjęcie :lol:

Missyy no i jest wredna @ :lol: :lol:

Ilona fajnie że się odezwałaś, buziaki :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #744620 przez Mirella
Ferri, nie wiem jak to jest na windowsie, u mnie na linuxie jak drukarka focha to ją usuwam z systemu i dodaję jeszcze raz i jest git. Wbij sobie model tej drukarki w google i sprawdź czy masz najnowsze sterowniki, bo może nie masz? i w ogóle pewnie ktoś miał podobny problem i opisał jak sobie z nim poradził, i oddychaj noskiem :blink:

Anoda, no punkt widzenia zależy od punktu siedzenia tak to jest, my kobiety mamy ciężkie życie, to akurat prawda, bo ciągle jakieś hormony nami rządzą, a facetami nie i oni nas nie rozumieją i do kitu to jest ;)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #744682 przez Marta M
Ja tylko wpadłam przekazać Wam pozdrowienia od Huberta z Chorwacji :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Dopiero w słońcu widać mi rozstępy, eh....ale co tam, jest tak pieknie jak w niebie :)

Czy wczoraj gosia28 nie miała testować?? Chyba jej nie było...

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #744692 przez studentkaae
hejka :)

Martusia - jejjuu, napatrzeć się nie mogę na ten filmik, ale Hubert (śliczne imię wybraliście) daje czadu tam w brzusiu, hahah, sportowcem chyba jakimś będzie :) chorwacja... ooo, ale Wam dobrze, tam jest tak pięknie. zazdraszczam i życzę nieza[pomnianych wakacji :kiss: :kiss:

Ilonka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Pani - gratuluję mieszkanka, a fotki oczywiście obowiązkowo :)

a ja też dzisiaj na babską nie poszłam, ściemniłam, że nie mogę... bo same mamusie tam będą :( nie mam siły ostatnio ma takie gadki i juz. także rozumiem Was całkowicie.

11 lata 3 miesiąc temu #744693 przez marzena25
hey dziewczyny mam takie pytanie jeśli mąż bierze antybiotyk to jest jakieś przeciwwskazanie do zachodzenia w ciąże, ostatnio coś go zaczęło pobolewać nic poważnego ale jednak tak się zastanawiam czy to może mieć jakoś wpływ na plemniki nasienie ?

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]

11 lata 3 miesiąc temu #744706 przez anuuuusia
Marta M wow :ohmy: Hubert pięknie tańczy u Ciebie w brzuszku :kiss:

Mieliśmy iść z mężem do znajomych (bezdzietnych póki co :P ), ale rura im pękła i zalało pół domu :dry: I sobotni wieczór w domu, a tak się wyrwać chciałam :dry: Mężu mnie meczem katuje :angry:

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #744727 przez ferritka
Martunia!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Hubercik ślicznie się wierci :lol: :lol: ależ to musi być niesamowite uczucie :blush: :blush: wypoczywajcie i łapcie słonko Kochani :kiss: :kiss: :kiss:

Sis :kiss: :kiss:

Pani, koniecznie fociostory z nowego gniazdka nam tu wrzuć :kiss: :kiss:

co to miałam, aaaa frog ależ zimnica, chyba najwyższy czas zainwestować w węgiel i ciepłe gacie :dry:

anuuuuusia, a ja czytam ,że CI pekła rura i zachodzę w głowe czy to aby nie nowy kod ,że @ przylazła :S :S łoj, mam nadzieje, że nie narobiła dużych szkód :angry: :angry:

Marzena, hmmmm nie wiem jak to jest podczas kuracji antybiotykowej, ale ja bym mimo wszystko nie próżnowała, jeśli się uda to czad, a jeśli nie to masz przynajmniej na co zwalić dlaczego nie wyszło :lol:

aa zaniosłam buty do pana szewca, spojrzał, podotykał i rzekł " o nie utwardzone" :dry: skróci mi obcasy tylko o 2 centy, a kciałam 3 ;/ i nie wiem czy bedę umiała w nich chodzić...coś czuje, że jestem bez butów, oł noł :angry: :angry:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 3 miesiąc temu #744736 przez anoda89
Mirella dokładnie jest tak jak mówisz, baby mają przekichane ;)

Marta takich tańców to ja nie widziałam jeszcze :lol: Ładne imię bardzo mi się podoba :)

Ferri na zmianę sobie kup jakieś wygodne a te to tylko na początek żeby były a później zmienisz.

11 lata 3 miesiąc temu #744745 przez ferritka
Anodka, mam cichobiegi już przygotowane B)

coś mnie psikanie bierze, oby to nie był zwiastun kataru :angry:

zabrałam się za winietki i ...zrobiłam 4 i ....zamówiłam jednak na allegrosie :blush: chyba te zamówione są lata świetlne lepsze od tych 4 co poczyniłam :blush: :blush:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 3 miesiąc temu #744780 przez zoi
Wow,ale wakacjowe widoki, zazdraszczam na fulla ;)!

Jak ja nie mam czasu... i pomyśleć, że z dzieckiem by było jeszcze gorzej;P

Buziaki dla Was wszystkich!

11 lata 3 miesiąc temu #744801 przez Mirella
Zoi, musiałam na Twój profil wejść, żeby zobaczyć ktoś Ty :lol:

z dzieckiem nie jest gorzej, to źle powiedziane, ale dziecko to pochłaniacz czasu, studnia bez dna, ile byś tego czasu nie dała i tak chce więcej :)

11 lata 3 miesiąc temu #744822 przez anuuuusia
ferritka heh :blink:

No skoro dawniej się mówiło, że ciocia przyjeżdża czerwonych autobusem, to teraz może rura pękać :lol: Ogarnęli się jakoś znajomi, na szczęście.

11 lata 3 miesiąc temu #744828 przez Mirella
i bym zapomniała, Martusia, Hubercik bosko szaleje, kurcze jak mi się tęskni ;) a tego jak mi Duśka nogę na plecy zarzuciła to nigdy nie zapomnę, no wiem wiem, powtarzam się, ale to takie niesamowite było, normalnie wyprostowała nogę i do pleców mi sięgnęła :lol:

no z tą rurą to dałyście czadu :lol:

a ja dalej na ketonalu, ciekawe kiedy żołądek focha strzeli, bo nie powinnam go brać, ale jak nie biorę to wyję z bólu :(

11 lata 3 miesiąc temu #744832 przez zoi
A no tak, bo ja przecież na testach piszę, a tu tylko czytam i w tym pospiechu mi się wątki pomyliły :laugh:
W takim razie witam się też tu, już prawie Was nadrobiłam od początku 2 części, ;)

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka