BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 3 miesiąc temu #744422 przez Mirella
Ferri, o kotach mówisz? Moja kocica w kwietniu 13 lat skończyła :lol: i jest najcudowniejszym kotem na świecie :lol:

a z tym szamotem to ja serio, kuchnię trza lepić, zima idzie, a wujek Google co strona to inną odpowiedź daje ;) no dobra, nie wiecie to mam inne pytanie: prała któraś namiot w pralce? bo się z męzem pożarłam czy można, ja chcę go do pralki, a on mi nie pozwala ;) I niby jak ja mam takie płachty ręcznie prac???

Anoda, no przecie ja wiem :kiss: tylko to jakoś tak jest, sama widzę po znajomych, że jak mają dzieci to ciężko na inny temat pogadać i ja się normalnie jak wyrodna matka czuję czasem ;) kocham Duśkę, no ale bez przesady, są też inne tematy na świecie. A jak się ktoś o dziecko długo nie starał to nie wie co przeżywają staraczki, to trzeba przejść, inaczej nawet nie da rady sobie wyobrazić ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #744427 przez ferritka
ja w pralce wszystko piorę :blush: śpiwór wypralam i zyje, żałuje że mam bęben maly bo bym dywan wcisła :blush: :blush:

a Leonek przestał ze mną sypiać ;/ spi po drugiej stronie wyrka :angry: zauważyłam dzisiaj że w ogóle nie tyla pościeli więc to w niej jest problem. nie lubi niebieskiej czy co :unsure:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 3 miesiąc temu #744431 przez Mirella
A może zapach mu nie pasuje? Nie wyprałaś czasem w czymś nowym? albo go drapie, albo za śliska? moja kocica jak do łóżka przychodzi to znaczy że zima idzie, to ja się wcale nie cieszę ;) chociaż lubię jak mi mruczy do ucha :lol:

11 lata 3 miesiąc temu #744437 przez Patrizia
a ja mam dwie kotki i obie spia na mojej poduszce czasem to mi miejsca brakuje ;) a jedna to takie wibrato robi ze mnie ostatnio szlak trafia i zapodalam sobie nawet stopery jak sie klade i cisza taka ze raz dwa i usypiam :)

Ksawerek(*)

11 lata 3 miesiąc temu #744440 przez gosiak
A mój kot to właśnie bąka walną i się paczy z byka...że niby to nie on czy jak?? :silly:

No a namiot to w pralce czemu nie, ino bez tych stelazy buahahaha taki żarcik :blush:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 3 miesiąc temu #744448 przez pani_p
Ferri padlam z tego odbijania w butach:-P nie mów tego głośno bo Ci będą zaglądać :-P

Mirella no nieciekawie masz z tym zębem. Się nacierpisz bidulo :kiss: nie mam pojęcia jak sie ten cały szamot rozrabia :S

A ja ni mom kota i se ze mnom nie pogadacie :-( mogę tylko słuchać jakie Wasze są fajne;-)

Melduje sie z nowego mieszkanka :-D dostaliśmy dziś klucze i zabralismy pościel i se tu dzisiaj śpimy;-) a rzeczy jutro znosić będziemy. Wiem, ze to już nudny temat to cale przedsiewziecie z lokum, ale wybaczcie mi to, że się tak podniecam:-)

Branoc :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #744450 przez Mirella
Pani, jak dasz fotki nowego lokum to wybaczymy :blink:

a ja kiedyś miałam siedem kotów :blush:

11 lata 3 miesiąc temu #744452 przez gosiak
Mirella wow szczęśliwa 7 :lol:

Pani gratuluję, i życzę żeby Wam się dobrze mieszkało :laugh: dawaj fotki :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 3 miesiąc temu #744473 przez Gravity
Witam z rana ja standard nie wyspana:)

Standard nie wyspana i w dodatku z bolaca glowa ,wciskam sniadanie w siebie:( echch Masakra kawy nie pijam i zasnac nie moge nogami mi lamie wieczorem,a malo tego chyba mam jaks infekcje bo mnie krocze swedzi wrr nie wiem czym sie posmaraowac czym moge:(

Mirella obys mial racje jak narzie o spaniu moge pomazyc:(((

Majoweczka Gratuluje z calego serca!!

anoda89 ruszy ruszy bo to juz pora:)

Mała śliczne masz dzieciaczki :lol: :lol:

pani_p to super wiesci:)))Zuzia zdrowo rosnie a to najwazniejsze a jak Ty sie czujesz Kochana?

Ja usg mam 25 doiero a w poniedzilek wizyte u poloznej...

Dave Twoj krolewicz rosnie jak na drozdzach!!!!

Agusia super dzieciaki masz no i Ty fajna babeczka :kiss: :kiss:

Ingrid29 a Twoj to juz kawaler do wziecia:)))) :kiss:

ferritka dobrze bedzie!! :woohoo: :woohoo: a pantofelki sliczniutkie!!

gosiak nie sluchaj szwagierki tylko luz bluz i bzyanko :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!

11 lata 3 miesiąc temu #744489 przez gosiak
No i się pięknie weekend zaczyna :( @ w pełni :angry:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 3 miesiąc temu #744490 przez ilona
Dzien dobry :)

Ferri witaj babolcu :kiss:

Mirella no nie odzywam sie bo tak jak Inso Wam tu kiedys napisala zalatana jestem ze az bardzo.
Zaraz musze wychodzic z domu do roboty. Frog jak mi sie nie chce.
Mam mase oboziazkow, teraz jeszcze sobie wzielam dodatkowe zajecie na glowe.
Wiktor mi sie cos pochorowal i mialczy jak stado kotow :dry:

A co do Twoich poszewek to smialo, przerobki i naprawy krawieckie to moje drugie imie ;)

Dziewczyny czytam Was ale najzwyczajniej w swiecie nie mam czasu pisac. A czytam zazwyczaj na tel. bo laptop mi zdechl. Dysk mi poszedl i nie ma czasu nareperowac :dry: a z tego tel. to takie niewygody. :blush:

Jescze ta badziewiasta pogoda. Ech...

Wszystkie dzieci forumowe boskie, nie chce wymieniac z imienia bo jeszcze ktores pomine i bedzie smutno, ale buziakuje kazdego szkraba.

Mesy, Gosiak, Studentka, Ferri przyjdzie i na Was czas. Wierze i trzymam kciuki za reszte oczywiscie tez.
Mirella ja juz kiedys pisalam na forum o tym. Najbardziej bym chciala wsiasc w samochod SAMA pojechac albo w gory albo nad morze spedzic tam 8 godzin albo na plazy albo na jakiejs gorze i odpoczac nic nie robiac. Tylko lezec i rozkoszowac sie chwila.
Takie tam nierealne marzenie :woohoo:

Do nastepnego :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #744519 przez anuuuusia
ferritka śliczne butki :) mój kocur uwielbia kartonowe pudła ;)

pani_p Twoja podnieta jest całkowicie uzasadniona :woohoo:

Przytulam wszystkie i każdą z osobna :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #744529 przez Mirella
Ilonka weź mnie nad morze, ja bardzo chętnie, mogę w drugim końcu plaży siedzieć :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #744541 przez mesy
gosiak napisał:

No i się pięknie weekend zaczyna :( @ w pełni :angry:

Gosiak ja czekam na swoją , ale jak nie przyjdzie w week to jakieś święto będzie :P

Ilona jadę z tobą nad morze ! Pakuj się wezmę Cię po drodze :lol:

Ferri nerwusie jak tam dzisiaj ? poluźniłaś zaworki czy dalej spięcie ? :S

11 lata 3 miesiąc temu #744594 przez ferritka
bry ;}

Ilonka :kiss: :kiss:

Gosiak, a to franca :angry: :angry:

Mesy, a weź mnie lepiej zastrzel :dry: wczoraj z wieczora uknułam zacny plan, że z ranca podjadę do rodziców i zajmę głowę i dłonie rekodziełem i se bachne winietki na stół i gorzałkę...już po drodzę krew mnie zalała, bo same objazdy w związku z tym dzisiejszym koncertem Roda Stułarda :dry: jezdzić się po mieście nie da...

a jak zasiadłam u rodziców przy kompie i kciałam drukować to....jakiś błąd drukarki i ani ich ani mój komp jej nie chce zczytać :dry: :dry: :dry: FROG FROG FROG!!!!!!

Kuba Maly Kregielek <3

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka