BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 3 miesiąc temu #743805 przez Patrizia
Dave ale Mateo to te oczka niebieskie ma przesliczne :)

Agusia fajne dzieciaki masz a Artek na pierwszym zdjeciu bombowy :)

Śliczne te wszystkie bobaski az sie doczekac nie moge kiedy to bede mogla zaczac starania juz bym chcialam ale nie moge :( musze uzbroic sie w cierpliwosc

Dobranoc dziewczyny :) ja musze isc spac bo jutro znowu mnie moja banda wyciaga na grzyby :D

Ksawerek(*)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #743807 przez Mirella
Ferri, Duśka hakerować to zaczęła jak miała koło roku, podchodziła mi do klawiatury i łapała byle jak, i zawsze mi jakieś okna wyskakiwały albo inne cuda robiła. Takich skrótów klawiaturowych to nawet ja nie znam :P Raz mi wysłała pól posta na forum na kurniku, a tam nie było edycji, musiałam do admina pisać żeby usunął. Kurcze, blade, jak można z klawiatury posta wysłać to do dziś nie wiem.... i nie tam że sobie tabulatorem najechała i enternęłą, jednym gestem to zrobiła kilkoma klawiszami na raz ;)

A co do ślubu to norma, ja przed ołtarzem stałam i jeszcze mówiłam, że nie chcę i wychodzę :P no ale jakoś się ten ślub odbył :blink:

Oblukałam już Mateo na fb, no boski młodzieniec :lol: a Arturo mu dzielnie kroku dotrzymuje :lol: a Emisia to się taka duuuuża wydaje przy bracie, a przecież to kruszynka jeszcze :lol: :lol: :lol:

11 lata 3 miesiąc temu #743809 przez ferritka
Agusia, Twoja Panna ma urodziny dzień przede mną B) B) boskie rodzeństwo, Artek jaki już duży, dave Mateo też poważny chłop już, kurcze kiedy oni Wam tak urosli jak przecież dopiero co się urodzili :cheer: :cheer: :cheer: :cheer:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 3 miesiąc temu #743810 przez Dave
Mirella - bo ja jak wrzucam foty to hurtowo lecę, żaby o nikim nie zapomnieć :lol:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 3 miesiąc temu #743816 przez Mirella
Ferri, no ja jeszcze nie widziałam faceta, który bez mrugnięcia okiem się do winy przyznaje, zawsze odwracają kota ogonem :blink:

11 lata 3 miesiąc temu #743843 przez pani_p
Dzień dobry:-)

Dave ale Mateo szybko rośnie! Jaki juz wzrok ma świadomy! (przynajmniej tak to wyglada ;) )

Agusia rzeczywiście Artur to oczka jak wegielki ma :-) czy Maja to wstydzioszek? Na tym ostatnim zdj tak wygląda hehe. Ty ślicznie wygladasz! Rodzinka jak z obrazka:-)

Ciekawa jestem czy dobrze przewidujesz, ze kruszyna będzie :unsure: ja bym nie narzekała bo jakoś wyjść musi a wtedy chyba zawsze łatwiej ;-) no, ale narazie niech sobie rośnie jeszcze ;-)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #743860 przez missyy
Anoda, zazdroszczę @ :P, to teraz raz, dwa , i do dzieła :lol:

Ferri, weź walerianę :P bo Ci znów pikawa osłabnie :kiss:

Pani, super,że wszystko ok. A próbowałaś stosować Bio-oil albo olejek na brzuch marki Tołpa- seria dla ciężarnych?

Dave, ahh ten Mateo, Książę mały :P, można go chrupać :kiss:

Agusia Arturo jaki już duży :kiss:

A ja dziś pięknie zaczęłam dzień, wstałam wcześnie bo koszmary miałam, łapy mi się trzęsły przez to, jak malowałam się to zbiłam podkład :angry: :angry: :angry:
ja pier..... pięknie PIĄTEK 13-TEGO :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:
Strach do fryzjera iść, bo z fioletowymi włosami wyjde :S :S

Mój Mały Aniołek, 15/08/2013,13 tc[*]

11 lata 3 miesiąc temu #743910 przez pani_p
Missy stosowalam olejek z babydream dla ciężarnych i teraz ziajke se kupiłam na rostepy. I tak siedzę i dumam bo odkąd odstawilam ten olejek to mi wyszły te rostepy i czy to dlatego czy po prostu teraz wzrosła intensywność wzrostu dziecka i brzucha i skóra nie nadąża. Dalej się będę smarowac i modlić by sie nie rozchulalo.

No Tobie dzień się zbyt dobrze nie zapowiada. Kurka. Oby dalszy ciąg był duuuzo lepszy:-)

Ja narazie pozytywnie i niech tak zostanie;-) zaraz na zakupy zmykam a pozniej siostra przyjeżdża i pomoże mi się pakować :-) Buziole:-)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #743920 przez Ingrid29
Cześć laseczki! w końcu mam trochę czasu - Arturo wyzdrowiał i chodzi do żłobka od 2 dni. Czytałam Was na bieżąco, ale mało co pamiętam. Na pewno przegapiłam fotę tatuża Ferri -buuu :(
Missy i Mesy super grzywki :)

Mateo i Arturo boscy i jak szybko rosną :)

Jak zawsze wszystkie dzieciaki piękne.

Będę miała teraz w tygodniu czas dla Was - przynajmniej do 13 i po 21.

a tak urósł mój Arturo:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
z tatą i z mamą :)

Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu #743978 przez anuuuusia
pani_p super, rośnie kolejna mała dama :)

Mirella masz mądre dziecię po prostu :)

Dave te oczyyyyyyy :cheer: :cheer: :cheer:

Agusia83 cudne dzieciaczki :)

Ingrid29 Arturek rośnie jak na drożdżach :)

Wczoraj miałam okropne bóle brzucha :dry: Zdychałam wieczorem :dry:
A dziś OvuFriend pokazał mi, że jakbym była w ciąży, to termin porodu przypadłby na 26 maja. No data piękna, nie powiem ;)

11 lata 3 miesiąc temu #743980 przez ferritka
Arturo to zawsze od ucha do ucha uśmiechnięty :lol: :lol: Fajowska z Was rodzinka ;* :kiss: :kiss:

a ja znowu mam gorszy dzień, znowu pada, po jakiego uja ja od tygodnia z oknami walczę, ramy szoruje, poleruje jak już mam je znowu zaciapkane :angry: :angry:

już mi się od rana nic nie chce, rece opadają, wszystko nie tak idzie :angry: :angry:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 3 miesiąc temu #743992 przez anoda89
Dzień dobry. Bry ale zimno jest, ja chce lato!

Ej dziewczyny nie waży miesiąc ważne aby bejbik się pojawił a jak już się pojawi to nawet grudzień będzie pięknym miesiącem.

Mirellka no Duśka z tego co piszesz mądrala rośnie :laugh: Jak pójdzie do szkoły to nie da sobie w kasze dmuchac ;) :laugh:

Pani wydaje mi się że bardziej chodzi tu o geny nie wiem czy smarowanie coś pomaga, jak masz skłonność do rozstępów to można się smarować co chwila a i tak pręgi wyjdą :dry: Ja się na rozstępy już przygotowałam bo mam na tyłku więc pewnie mnie nie ominie.

Patrizia zauważyłam raz że mnie przeinaczasz :woohoo: :woohoo:

Dave jaki słodziak, napatrzeć się nie mogę i z Mają podobni są do siebie strasznie. Widać że rodzeństwo :kiss:

Aguś pikne dzieciaki i do Ciebie podobne :kiss:

Missyy nie ma czego bo brzuch napitala i w nocy spać nie dał. Zapomniałam już jak @ wygląda bo na tabsach to taki okres jak nie okres nawet brzuch nie bolał to mi dzisiaj przypomniała @ że potrafi być nieprzyjemna.

Ingrid Twój Arturro wymiata, widać że wesoły chłopak :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #744021 przez gosiak
Dzieciaki jak zawsze superaśne :woohoo:

Anusssia to ja sobie obliczyłam na 25/05 B)

U mnie @ blisko, brzuch napitala:dry: pewnie jutro przyjdzie jak mam wyjazd :angry:

Na fb same czorne koty, a mój pechulek śpi mi na kolanach :blink:

Ps. Arturek zaraża uśmiechem :woohoo:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 3 miesiąc temu #744024 przez anuuuusia
Mój mąż właśnie stwierdził, że 13-tka to jego szczęśliwa liczba i że ja jestem jego trzynastą laską, ale: "Nie wiem, czy to takie szczęście" :evil:

Urocze, nieprawdaż? B)

11 lata 3 miesiąc temu #744027 przez ferritka
anusiaaa że niby taki komplement niewyszukany z męskich ust B) B) B)

Kuba Maly Kregielek <3

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka