BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #744305 przez ferritka
Gosiak, bardziej on ma przyczajkę na kartona B) B)
i co padłaś, to nie ma śmieszne ,teraz się martwię :dry:

możliwe, że Kręgiel dokula się do poniedziałku, noo możliwe...wkurza mnie, ze nie umi stamtąd wrócić :dry:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kuba Maly Kregielek <3

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #744321 przez mesy
Ferri ale żeś wymyśliła z tymi czubkami nie wyczymam :blush: a za burzę pójdziesz na karnego B) B) B)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 3 miesiąc temu #744325 przez ferritka
mesy, no to piąteczkę przybij,bo ja mam tylko Was tu bez dzieci,tak to wszystkie już mają albo na dniach rodzą :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #744330 przez mesy

11 lata 3 miesiąc temu #744333 przez ferritka

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #744337 przez mesy

Idę oglądać transformersów :P :P :P mój emek mi żyć przez ten film nie daje oglądam go po raz Setny :angry: :angry:

11 lata 3 miesiąc temu #744367 przez gosiak
Heh mi szwagierka nawet radziła w którym dniu to robić buahahah bo Ona w tym dniu tj. 14 zaskoczyła w drugim cyklu, miala wtedy 36 lat :dry: zajebiście się takich rad słucha :dry:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 3 miesiąc temu #744378 przez Mirella
Kurcze, to moja gówniara ma cztery lata a ja o fotelikach wiem tyle co kot napłakał ;) o wózkach też niewiele, ma jeździć być nie za ciężki i dobrze amortyzowany, ale zabijcie mnie nie wiem, która firma najlepsza ;) ale jak chcecie to pogadam z Wami o wyższości Debiana nad Fedorą, nikt nie chce o tym ze mną gadać :( I nie pytajcie mnie o rodzaje butelek, niekapków, smoczków i nie daj Bóg o elektroniczną nianię, nic nie wiem, kurcze czy ja się na matkę nadaję???

I w ogóle to gdzie jest Ilonka? Ilonka idziesz na układ? Następnym razem to ja się zajmuję Wiktorem, robię mu wypasiony deser jaki sobie zazyczy, układam z nim co tam będzie chciał, daję Duśkę do towarzystwa, a ona samochody lubi i pociągi to się powinni dogadać, a Ty wypijasz kawkę (zrobię Ci taką po arabsku) i zmniejszasz moje poszewki na poduchy, bo Tobie to piorunem pójdzie, a ja się nawet nakląć nie mogłam a potrzebowałam, wrrrrrr

11 lata 3 miesiąc temu #744382 przez ferritka

ja to mówię na takie "ciocia dobra rada" :silly:

włacha gdzie ilonka i czy któraś ma telefona do Moniiii?? bo nie daje znaków żadnych nam :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 3 miesiąc temu #744383 przez anoda89
Ferri Ty jak coś powiesz to człowiek ze śmiech na podłodze leży :laugh: :laugh: Muszelka na bucie :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

11 lata 3 miesiąc temu #744395 przez Patrizia
ferri faktyko ale blyszcza butki ale wygadaja szalowo :) kartonowe pudelko najlepsza pulapka na koty hahah na moje zawsze dziala i nawet do pudelka po balerinach potrafia wlezc :P

Ksawerek(*)

11 lata 3 miesiąc temu #744400 przez gosiak

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 3 miesiąc temu #744409 przez Mirella
a to że się nie ma czasu dla siebie to fakt, i chciaż to ohydnie zabrzmi to czasem Wam swobody zazdroszczę ;) tylko ciiiiii
i to nawet nie żeby po sklepach latać czy na balety, ale zwyczajnie odpocząć ;) przyjdzie dzień że będziecie na tę samą nutę śpiewać, każda matka to przechodzi :P
no ale gdybym wiedziała, że naprawdę nie ma się czasu, a nie że to takie gadanie, to bym sobie trochę bardziej przed ciążą poszalała :blush:

i jeszcze Wam powiem, jak Wasze kumpele siedzą w domu z dziećmi to się nie dziwcie że tylko o dzieciach gadają, świat i horyzonty się kurczą, no bo o czym tu opowiadać? co się w spożywczaku kupiło?

łupie mnie to dziąsło aż do ucha, kurcze, a może to ucho mnie boli i na twarz promieniuje? teraz to za chiny nie poznam o od czego ;)

a z tematów niedzieciowych: szkło wodne w dodatkowej ilości jest niezbędne do szamotu jak się kuchnię lepi? a cement? bo się boję, że mi popęka ;) wie któraś?

11 lata 3 miesiąc temu #744415 przez anoda89

11 lata 3 miesiąc temu #744418 przez ferritka
Mirellka zabiłaś mnie tym szamotem :lol: :lol: ale swoją drogą trafne to bo hmmmm widzisz narzekamy, ze tylko o dzieciach nasze kuleżanki gadają a jak nam tu pytanie poważne ze szkłem wodnym w temacie rzuciłaś to żadna nie wie.... suma sumaru : to o czym z nami gadać jak nie o dzieciach :blink: :blink:

no ze mną można jeszcze o kotach, no to jakby ktoś chciał tak o mruczkach poplotkować :S :S :blush:

Kuba Maly Kregielek <3

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka