BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 2 miesiąc temu #770176 przez gosiak
Studentka, no całkiem myślenia nie da się wyłączyć :( ale faktycznie jak jest zajęcie to troszkę człowiek się wyłączy. Mam nadzieję że u Ciebie "przepchana" droga dla chłopaków przyniesie efekt ;) :kiss:

O oknach to mi nie mówcie, bo jak po poł. słońce mi zaświeci to najchętniej zaciągła bym rolete, co by te smugi i muchowe kupy nie waliły tak po oczach :silly:

Mała u Ciebie dziś lało? Kurka u mnie jakby nie te złote opadające liście to można by powiedzieć że wiosna :)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #770179 przez Mała
Dave ty jestes cyborg, bez kitu :cheer: :ohmy:

Studentka i moje możesz oblecieć, jakby co. Po tym padaniu to znów obrzygane będą, przekleństwo jakieś normalnie :angry:

11 lata 2 miesiąc temu #770184 przez Agnilla
Anodka, przeżywamy dziś te same emocje. ja też dziś odbierałam drugą betę, przyrost jest, tylko, że ja w tyle za Tobą i raczej się na lipiec łapię :) nie stresuj się :kiss:

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #770197 przez Dave
Angilla - no to gratki, bo jeszcze nie miałam przyjemności :kiss: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mała - a nie będę pisać, co zrobiłam po tej nocce. Normalnie energii jak ja piernicze. Wieczorem dopiero zaczęły mnie łydki pobolewać, co u mnie oznaką przemęczenia. No i oczy szczypały. Ale luz. Mój mąż nie potrafi zrozumieć jak ja funkcjonuję. Niech się cieszy :P

Aha, Angilla ja tu Twojego testa chyba nie widziałam, jeśli był to wybacz ochrzan, ale powinnaś wiedzieć, że u nas się maliny pokazuje, bo inaczej będzie z armaty :lol:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #770201 przez anoda89
Agnilla jak już fasolinke zobaczymy i pięknie bijące serduszko to będzie ufff chociaż na chwilę :) Jeszcze raz gratuluję i spokojnej ciąży :kiss:

aaaaaaa Dave bo bym zapomniała, skąd Ty energię czerpiesz kobieto :unsure: Dzieci, dom i jeszcze mąż normalnie jesteś kosmitką ;) Szkoda że nie ma kto Cię odciążyć chociaż raz na jakiś czas żebyś sobie pospała albo się gdzieś wyrwała.

11 lata 2 miesiąc temu #770203 przez ferritka
Dave, kochanie nie tylko Twój małż nie wie jak Ty funkcjonujesz, ale ja też zachodzę w głowę co Ty bierzesz, że masz tyle wersy i energii... zdradzisz sekret?? :S :S :blush:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 2 miesiąc temu #770207 przez Mała
Dave mnie też by się ta wiedza przydała :S

11 lata 2 miesiąc temu #770213 przez Dave
Ferri - nie wiem. Czasem sama się dziwię, że to wszystko ogarniam.

A tak w ogóle, to mój poszedł na drzemkę, kazał się za godzinę obudzić. Pomijam fakt, że cała nockę przespał, dzieciaków dziś nie bawił, obiadu nie gotował, garów nie zmywał, nie sprzątał,nie robił porządków w ogrodzie itp. A ja się jeszcze za prasowanie miałam brać, ale stwierdziłam że takiego uja... siądę se i poklikam z moimi babeczkami :kiss: :kiss:

11 lata 2 miesiąc temu #770218 przez Mała
Dave za dobrze ten Twój chłop ma z Tobą :dry:

11 lata 2 miesiąc temu #770227 przez ferritka
Dave, dla Ciebie order jesteś super woman :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: podziwiam Cię poważnie :kiss: :kiss: :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

Załączniki:

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #770229 przez Dave
Mała - no zdecydowanie. Ale co zrobić, taki typ się mu dostał. Trafiło sie ślepej kurze ziarno :silly: :silly: :silly:

Feri - :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Żadna super woman.

A i powiem Wam, ze qwa straciłam motywację do ćwiczeń. Pomierzyłam się i zważyłam i co i doooopa blada. nic mnie nie ubyło, a wręcz waga coś mi w górę poszła o 1kg mniej więcej. No szlag, fakt że lajtowe ćwiczenia robie, przez to karmienie żeby mleko było. Ale qufa no, coś by z centymetrów mogło zleźć :dry: :dry:

11 lata 2 miesiąc temu #770234 przez Mała
Ja się próbuję zabrać za ćwiczenia, ale coś się zebrac nie mogę :S

11 lata 2 miesiąc temu #770238 przez ferritka
Dave nie poddawaj się w ćwiczeniach. I nie wchodź na wagę!!! bo mięśnie ważą, nawet nie wiesz a tracisz z obwodów a waga rośnie :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 2 miesiąc temu #770250 przez Dave
Feri -no właśnie wiem, że mięśnie waza więcej niż tłuszcz. Waga może iść minimalnie w górę, ale ogólnie sylwetka się zmienia, proporcje itp. Jak to wszytko wiem, ale chyba jakieś jesienne paskudztwo się mnie czepło.

11 lata 2 miesiąc temu #770252 przez gosia28
ferritka napisał:

Dave nie poddawaj się w ćwiczeniach. I nie wchodź na wagę!!! bo mięśnie ważą, nawet nie wiesz a tracisz z obwodów a waga rośnie :lol: :lol:

prawda
a jak już na wagę idziesz to tylko rano ;)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka