BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 2 miesiąc temu #770761 przez anoda89
Ferri ale się ciesze :lol: :lol: :lol: :kiss: :kiss: :kiss: Zazdroszczę tych soczków, przyślij mi od czasu do czasu miksturę witaminowa ;) :)

Agnilla dopiero zobaczyłam nowy awaterek, czadowy :lol:

Missyy dużo odbiega od normy??

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #770800 przez Gravity
Witam

Dave na to wyglada ze bedzie kruszynka mala calineczka Nasza:)bo Dziewczynka :lol: :lol: :lol: martwia sie raczej lozyskiem bo cos sobie nie może miejsca znalez tak lekaz dzis stwierdzil i jestem pod pelnym nadzorem.Za tydzien kolejne usg i wizyta u lekarza chyab ze wczesniej cos mnie zaniepokoi i bede dzwonic.

Agnilla i prawidlowo i tescik hmm cudowny widok:) :laugh: :laugh:

anoda89 w sumie stra sie waga nie przejmowac skoro wszystko inne tz,nazrady sa w idealnych wielkosciach do okresu ciazy.

nati.olsztyn problem w tym ze nie wiem bo mi ta pinda nie pomierzyla chodz ja prosilam miesiac temu jak bylam na usg.

emka dziekuej kochane za wsparcie nie wazne ile bedzie wazyc wazne by byla zdrowa!!!

Agusia83 na te zupe z dyni sam mam ochote,a dzis chyab nalesniki z serem zrobie mam straszna ochote i zmeczona od ran w szpital wrocilam do domu dopiero 3:50 szok.

Boja sie ze urodze wczesniej bp glowka w kanale rodnym:)))Zreszta powiedzieli mi w sobote bym byla przygotowan na ten tydzien,bo jest obcja.Wiec przytule niedluga Nasza Jessice:))) :kiss: :kiss: :kiss:

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!

11 lata 2 miesiąc temu #770815 przez nati.olsztyn
Gravity :)o jaka dziś wagę ma Maleńka? Gratulacje córeczki! Ciekawa jestem co teraz u nas bedzie;) A Ty się nie przejmuj wagą, byleby 2000g miała i będzie git, nie powinni wtedy się jej czepiać po porodzie:):)

11 lata 2 miesiąc temu #770832 przez gosia28
ferri super wieści, nie mogło być inaczej ;)
Gravity, Pani dziewczyny na pewno mają się dobrze i chwila moment będą z Wami :)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 2 miesiąc temu #770837 przez gosiak
Ferri powiem Ci że mi ulżyło po Twoim poście :kiss: super wieści :kiss: :woohoo:
Fajny ten Twój doktorek ;)

Marta no to dobrze pamiętałam :laugh: :side:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 2 miesiąc temu #770841 przez Asik
Ferri :) super wieści :) :) no ale ja ani sekunde nie wierzyłam w to że coś będzie nie tak ;)
fajnie że sam się pofatygował ... no ale to znaczy że Cię nie będzie u mnie na dzielni ;) szkoooooodaaaaaaa

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D

11 lata 2 miesiąc temu #770850 przez Agnilla
Ferri kuwa i tu napisze, bo tak bardzo się ciesze, już Ci trampkow dawać nie musze :P
fajoski mam suwak no nie? :) bardzo szybko miałam owu i dlatego tak szybko się dowiedziałam ;) nie wiem, która pisała o synku ale ja obstawiam laske, z racji przespanej owulacji ;)

11 lata 2 miesiąc temu #770862 przez Mała
Ferri kochana tak się cieszę :kiss: :kiss:

Gravity gratuluję córy :kiss:

11 lata 2 miesiąc temu #770864 przez Dave
Feri - :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Wspaniałe wiadomości :kiss: :kiss: :kiss:

Gravi - superaśnie będzie na różowo :lol: :lol: :lol:

Póki co tyle. Wpadam i spadam. Pranie wywieszone, ale chyba jeszcze ogarnę chatę i.... kutwa ćwiczyć... nie ćwiczyć... wrrrr..... nie lubię siebie takiej :angry: :angry: :angry: :angry:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 2 miesiąc temu #770876 przez missyy
Gravity
super, że to dziewczynka. :kiss: teraz to faktycznie, nie znasz dnia ani godziny. :)

Anoda
jak juz mówiłam i ginek i endo chcą, zebym miala niższe tsh, bo moje mieści się w granicach normy(mam 3,07),ale niestety za duzo dla starającej sie. Bo jakby z ciąża się udało, to znów grozi mi że wynik będzie jeszcze wyższy

Mój Mały Aniołek, 15/08/2013,13 tc[*]

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #770881 przez ferritka
:kiss: :kiss: :kiss: dziękuję kochane moje :kiss: :kiss: :kiss: dziękuję za kciuki i dobre słowa, co jak co na Was można liczyć w każdej sprawie :kiss: :kiss: :kiss:

chyba mnie zapalenie pęcherza łapie...czuje że co chwilkę muszę do wc, a tam ło matko i córko :dry: :dry: już wypiłam hektolitry soku pomarańczowego, piffffko - no pro zdrowotnie bo jesty moczopędne i wypłukuje wsio co niedobre...
Tylko dlaczego mnie teraz naszło to nie wiem :dry: :dry:

same widzicie, u mnie nie może być za długo dobrze, bo od razu mnie co innego złapie...ale z dwojga złego wole ten piekący pęcherz :lol:

Gravi, nooooooo doczekałyśmy się :lol: :lol: Mała Księzniczka :kiss: :kiss:

Asiku kochany mój, ja cały czas podnoszę temat sabatu ;>

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 2 miesiąc temu #770883 przez Mała
Ferri uuuu nie zazdroszczę, furagin sobie zapodaj bez recepty teraz można kupić

11 lata 2 miesiąc temu #770887 przez nati.olsztyn
ferri Żurawinkę wcinaj. Super działa na pęcherz!:-)

11 lata 2 miesiąc temu #770892 przez ferritka
Nati kochanie, właśnie nie tak dawno kupiłam u auszana taką duuuuuuża pakę żurawiny, i wcinaliśmy ją z Kręglem zamiast chipsów... B) fajnie, smacznie i zdrowo...dlatego mnie dziwi dlaczego mnie złapalo :(

dzisiaj 2 odcinek "czekają na dziecko" na tlc...teraz mamy powtórkę 1 odcinka...
kręgiel ogląda 8 meczów na raz!!!!! ma ekran podzielony na 8 boisk i paczy na wszystkie na raz :cheer: :cheer:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 2 miesiąc temu #770897 przez Mała
Ferri dobrze, że przypomniałaś. Wczoraj pamiętałam a dziś już mi uleciało :dry: 8 na raz, wow :ohmy:

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka