BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #771149 przez ferritka
bry;>
u Was też tak świecie??? postanowiłam, jutro zakasać rękawki, wciągnąć na łapki rekawice i przelecieć cały dom generalnie..najbardziej się proszą okna i łazienka.Więc jutro jutro B)

Też się wczoraj poryczałam, tak mi tej pary było żal, tyle prób...ale happy end był, ciekawe czy im się do rozwiązania udało, mam nadzieję że tak.
Mój nie oglada ze mną, ale się interesuje, dobrze, że na tlc tyle reklam ,bo przy każdej cisne do Kręgla i mu mówię co i jak
Najbardziej pocieszające są te pary, którym sie udało..te bliźniaki wczorajsze do schrupania, a ta malusia Iga przypominała mi z buźki Majoska naszej Martuli :lol: :lol:

Gosiak :lol: :lol: :lol: :lol:

Gravi ( a bo wiecie, że mam zaawansowaną sklerozę :S ) jak na imię bedzie miała Księzniczka nasza???

Kuba Maly Kregielek <3

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #771151 przez mesy
Gosiaka udało się tej parze ;>

A co do okien to mnie zmobilizowałyście i też se wczoraj umyłam ha :lol:

11 lata 2 miesiąc temu #771158 przez ferritka
ooo no i macie tu od cioci Ferri z rana taką nowinkę , myślę, że to must have każdej stylizacji powinien być :lol: :lol:

www.zeberka.pl/art.php?id=26343

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 2 miesiąc temu #771159 przez gosia28
bry.
mycia okien cd. :S

nie oglądam tego bo niestety ale to nie na moje nerwy już...

gosiaku jak kichać to tylko na zdrowie :kiss:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 2 miesiąc temu #771162 przez gosiak
mesy napisał:

Gosiaka udało się tej parze ;>

A co do okien to mnie zmobilizowałyście i też se wczoraj umyłam ha :lol:

Udało sie tej parze z odcinka co tydz, temu był??

Ci co wczoraj to co chwila się łzy cisły, jak jej rodzice mówili o tym że można nie mieć auta, itp. Ale mieć dziecko to największy skarb, i że najwięcej przeciwników iv jest tych co mają po 4 dziedzi oni najwięcej mają do powiedzenia :dry: :dry:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #771166 przez gosiak
gosia28 napisał:

bry.
mycia okien cd. :S

nie oglądam tego bo niestety ale to nie na moje nerwy już...

gosiaku jak kichać to tylko na zdrowie :kiss:

Gosiu dziękuję :kiss:

A ja wiecie co taki leń ze mnie że wczoraj tylko na zewnątrz umyłam :blush: dziś od środeczka sobie pyknę ;)

Feri dobre te majtasy :blush: haha dobrze tam napisali że jeszcze z tłumikiem mogli by zrobić hahaha :S

Edit: sorki za post pod postem :S

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 2 miesiąc temu #771174 przez anuuuusia
ferri :kiss:

Gravity gratuluję dziewczynki :kiss:

Byłam dziś na kontroli u endo. TSH ładnie spada po lekach, ale zbijamy dalej. Za tydzień dowiem się, co i jak z moim fasolem. Strasznie się boję...

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #771189 przez mesy
Gosiaka to se powtórkę zobaczę ;)

ferri :lol:

A ja się chciałam pożalić , że chyba się na tabletki anty nie nadaje :( jak mi po tamtych było niedobrze to po tych bolą mnie zaś jajka i cycki jak nie urok to sraczka :( :(

11 lata 2 miesiąc temu #771201 przez ann-sunshine
Dzień dobry,

Anusia, za tydzień przyniesiesz nam kolejne dobre wieści :kiss: napisz też na testowym wątku bo się martwimy

Mesy, potraktuj tabsy prozdrowotnie, za chwilę przestaniesz je brać, współczuję skutków ubocznych

Wy tylko okna, a ja od tygodnia poremontowe porządki robię i już wymiękam

11 lata 1 miesiąc temu #771237 przez pani_p
Hej :-)

Ja też oglądałam ten program o inv. Też se poryczalam... No nie umiem się postawić w syt ludzi, ktorzy to przeżywają. Tak bardzo mi przykro, że ktokolwiek musi coś takiego przechodzić. Bardzo bym chciała żeby każda historia kończyła się happyendem.

U mnie też pięknie, mezulek ma wolne to se na spacer pójdziemy :-) mi okna kochana mamusia umyła :blush: tak się o corunie i wnusie martwi :-)

Trzymajcie się cieplutko moje kochane :-)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #771240 przez emka
b]Hej babeńki [/b]cudny dzionek dziś :) A widziałąm, że u Was jeszcze cieplej :)

Feri Niezłe te gacie :) :lol:

[Gosiak Mi się też kicha :) Zdrówko! :)

Ja okna już raz umyłam jesienią, ale widze ze przed zimą jeszcze raz będę musiała. Przynajmniej w salonie. Jak słońce zaświeci to masakra! ;)

Czy dwa szczęścia to za wiele...?

11 lata 1 miesiąc temu #771249 przez anoda89
Dobry. Ja już krew oddałam nawet panie mnie pamiętały i pytały jak wyszedł test :) Ok 14 będą wyniki ale nie wiem czy zdążę odebrać.

Ja też oglądałam i tak szkoda mi było tej pary i jak mówiła o tych stratach to łzy same leciały. Widok dwóch bąbelków coś pięknego. Szkoda że nie pokazali pary z poprzedniego odcinak, ciekawe czy im się udało. Nie wiem czy zwróciłyście uwagę jak te pary są w sobie zakochane, miłość od nich bije.

11 lata 1 miesiąc temu #771305 przez gosiak
Anoda dokładnie tą miłość aż widać, takie doświadczenia zbliżają i zacieśniają miłość jeszcze bardziej ;)

No i tekst "wszystkim się udaje a mi nie" :( :( :( :( chyba co jedna staraczka długodystansowa choć raz tak powiedziała, pomyślała :dry:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 1 miesiąc temu #771321 przez Gravity
ferritka napisał:

bry;>
u Was też tak świecie??? postanowiłam, jutro zakasać rękawki, wciągnąć na łapki rekawice i przelecieć cały dom generalnie..najbardziej się proszą okna i łazienka.Więc jutro jutro B)

Też się wczoraj poryczałam, tak mi tej pary było żal, tyle prób...ale happy end był, ciekawe czy im się do rozwiązania udało, mam nadzieję że tak.
Mój nie oglada ze mną, ale się interesuje, dobrze, że na tlc tyle reklam ,bo przy każdej cisne do Kręgla i mu mówię co i jak
Najbardziej pocieszające są te pary, którym sie udało..te bliźniaki wczorajsze do schrupania, a ta malusia Iga przypominała mi z buźki Majoska naszej Martuli :lol: :lol:

Gosiak :lol: :lol: :lol: :lol:

Gravi ( a bo wiecie, że mam zaawansowaną sklerozę :S ) jak na imię bedzie miała Księzniczka nasza???

Jessica :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!

11 lata 1 miesiąc temu #771329 przez mesy
gosiak napisał:

Anoda dokładnie tą miłość aż widać, takie doświadczenia zbliżają i zacieśniają miłość jeszcze bardziej ;)

No i tekst "wszystkim się udaje a mi nie" :( :( :( :( chyba co jedna staraczka długodystansowa choć raz tak powiedziała, pomyślała :dry:

Przyznam się bez bicia , że powiedziałam tak nie raz :P

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka