BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #790707 przez emma
Ferri, i tak jestes dzielna :kiss:, masakra z tymi badaniami :( tez bym sie poryczala z bezsilnosci... :( moze nie warto odwolywac, bo skoro dr cud to te wyniki mu wystarcza? :unsure:

Lacrijka, zgadzam sie z dziewczynami, ze to wyglada na zabki i tez bym dala nurofen i czekala na rozwoj wypadkow do wieczora :)

Ada, wejdz na watek o testach owu, bo wlasnie dziewczyny tam dyskutowaly dzisiaj o temperaturze, sama ocenisz, moim zdaniem testy chyba sa wygodniejsze :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #790708 przez Gravity
Monia wygladasz bajecznie :kiss: :kiss: :kiss:

anoda89 hmm szybko brzusio Ci wyskoczyl i slodki :kiss: :kiss: :kiss:

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!

11 lata 1 miesiąc temu #790712 przez anoda89
Ferri ja też bym poszła na tą wizytę a nóż widelec doktorek coś wyszaruje :) Dawaj witaminki Kręglowi dalej i jak coś to za miesiąc powtórzycie badanie. Też bym pewnie nakopała swojemu Staremu :angry:

Owieczka witam :) Musisz poczekać na bardziej obcykane dziewczyny ;)

11 lata 1 miesiąc temu #790714 przez Mirella
Ferri, a weź Ty mnie oświeć czemu za miesiąc, nie można wcześniej tych badań powtórzyć, skoro i tak za nie płacicie? Witaminy nawet jak nie pomogą to nie zaszkodzą, niech je i nie pyskuje :P

Acha, faceci są jak dzieci, im na kartce trzeba pisać co mają powiedzieć, bo inaczej popierdzielą wszystko, a ja głupia zapomniałam i jak robiłam listę zakupów to napisałam olej, nie przyszło mi do głowy, że mi rzepakowy przyniesie, którego nienawidzę, następnym razem napiszę olej słonecznikowy :P No a z poważniejszymi sprawami to tym bardziej, się kobiecie wydaje, że ma myślącego chłopa, a on tylko myśli, że baba za niego myśli i on już nie musi ;)

Lacra, zrobisz jak uważasz, masz dziecko na co dzień i najlepiej widzisz na ile niepokojące te objawy, ja Ci tylko powiem, że dla mnie przychodnia to ostateczność, targam tam Duśkę jak ma naprawdę poważną gorączkę i nurofen nie pomaga, czyli jak antybiotyk potrzebny. I w sumie ja i tak mam lepiej, bo nasza rodzinna w przychodni dla dorosłych przyjmuje wszystkich i tam z Duśką łażę, to te dziecięce choroby jakoś nas omijają ;)

11 lata 1 miesiąc temu #790719 przez ferritka
aa powiem Wam zła jestem i taka mnie dopadła bezsilnośc, że jakbym miała broń to strzeliłabym sobie w kolano :dry:
no bo żeby się armia nazbierała to minimum 4 tyg trzeba zbierać ....tak nam powiedzieli , dlatego czekaliśmy ten miesiąc do dzisiaj zeby nazbierało się ..i dooopa :dry:
tak czy siak mamy tylko 1% poprawnych..jedyny progres to chyba tyle zete ułomki co były sąś bardziej ruchliwe...masakra z tragedią.

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 1 miesiąc temu #790726 przez Mirella
A tam zaraz masakra, tak czy siak jest lepiej niż było, to się trzeba cieszyć, powoli ale do przodu :)

11 lata 1 miesiąc temu #790880 przez Agnilla

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 1 miesiąc temu #790888 przez ferritka
Agillka :kiss: :kiss: w sumie to sama nie wiem jak z tą regeneracją armii jest, bo im dłuzej myslę to wymyśliłam, ze przecież i tak cały miesiąc nie pościliśmy tylko 4 dni przed badaniem...no i nie wiem po kiego grzyba kazali znowu miesiąc czekać :dry: :dry:

nooo bedziemy mieć wesoła rodzinkę, Fasola, dwie mamusie i Wąż B) B) :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #790892 przez Agnilla
jak Ci nie żal kasy to za 4 dni możesz iść spokojnie na kolejne badanie, a mnie chodziło o taką całkowitą regenerację wiesz, kurde nie wiem jak to nazwać :)
wąż by sie ucieszył jakby mu dwie żony dogadzały :P ale Ty zmywasz! :P

edit: znalazłam, spermatogenza trwa ogólnie 72 dni, ale trwa na okrągło więc codziennie powstają nowe na bieżąco. A przerwy 3 dniowe zalecane są by zwiększyć koncentrację plemników w ejakulacie.

11 lata 1 miesiąc temu #790894 przez ferritka
tak tak, doczytałam, ze kompletna regeneracja to ok 72 dni.. byłoby właśnie 3 miesiące, dobrze mówisz kochanienka :kiss: :kiss:

ok, zmywam i sprzątam..ale nie gotuje :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 1 miesiąc temu #790895 przez Agnilla
ja mogę gotować, ale nie odpowiadam za to co komu smakuje :p wężowi ciężko dogodzić ale już nie nie martwię ;)

11 lata 1 miesiąc temu #790907 przez Mirella
Kurcze, co forum otworzę to Duśka pyta czy ktoś jest w ciąży ;)

Ja nie wiem co Wy gadacie o tej regeneracji, ale kurka rurka, to jakim cudem ludzkość się rozmnaża w ogóle? Jajeczkowanie raz na miesiąc, a armia się aż trzy miesiące regeneruje??? To jak to trafić??? Coś mnie w konia robicie, to wychodzi na to że faceci samymi ślepakami celują, a raz na kwartał jaki żywy i widzący się trafi ;)

11 lata 1 miesiąc temu #790919 przez Agnilla
ja to właśnie się zastanawiam jakim cudem moi rodzice mają trójkę dzieci, ba, jedno z wpadki ( choć twierdzą, że nie :P ). Po każdym nieudanym cyklu mówiłam wężowi, że każdy to zaliczy wpadkę ma ode mnie oscara, nobla i co tam można jeszcze dać :P

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #790925 przez Mała
Witam
Kamil ma wirusówkę, wysypany równo, łącznie z gardłam i gorączka :dry: Ciekawe czy młoda do niego dołączy?

Ferri
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Pani :kiss:

Gosiak o której masz jutro wizytę?

Dave super, że Maji lepiej :)

O i tyle pamiętam...

11 lata 1 miesiąc temu #790983 przez gosiak
Mała zdróweczka dla Kamilka no i oby Ola się nie zaraziła :kiss:
Wizyte mam o 17:30, boje sie troszkę bo brzuch mnie boli jak na @ :dry:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka