- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- pomoc w zajściu w ciąże
pomoc w zajściu w ciąże
- truskaweeczkaa
-
Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
9 lata 10 miesiąc temu #979036 przez truskaweeczkaa
Jestem tydzień po ślubie.Zaczynam planować dzidziusia.Moje cykle nie są regularne i dlatego zaczynam się stresować tym jak to będzie z moim zajściem w ciąże.
Cykle od tego roku trwają 30 dni (od stycznia do marca) ostatni cykl trwał 28 dni.W,którym dniu najlepiej współżyć żeby była duża szansa na ciąże .
W 4 dniu miesiączki odbyliśmy stosunek do samego końca ale raczej w miesiączkę ciąże nie zajdę teraz będą kolejne próby w dniach cyklu.
Przyjmuję od dziś kwas foliowy.
Cykle od tego roku trwają 30 dni (od stycznia do marca) ostatni cykl trwał 28 dni.W,którym dniu najlepiej współżyć żeby była duża szansa na ciąże .
W 4 dniu miesiączki odbyliśmy stosunek do samego końca ale raczej w miesiączkę ciąże nie zajdę teraz będą kolejne próby w dniach cyklu.
Przyjmuję od dziś kwas foliowy.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
9 lata 10 miesiąc temu #979073 przez gosiak
Truskaweczko skoro Twoje cykle trwają 28-30 dni to moim zdaniem są regularne, o nieregularnych można mówić jak jeden cykl trwa 28 a następny 35...fajnie że lykasz kwas, ja bym się nie stresowała na Twoim miejscu, owulacja teoretycznie wypada w połowie cyklu czyli jak masz 28 dni to 14 dnia cyklu występuję owulacja, ale cykl to też nie matematyka i z tym może być różnie;) daj na luz, ciesz się "miesiącem miodowym" a wszysko się poukłada, a dwie kreski pojawią się migiem

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.