BezpiecznaCiaza112023

Moje śliczne Aniołki

12 lata 9 miesiąc temu #325002 przez Dorciaition
Sylwka nie wiem co powiedzieć. Strasznie mi przykro. Mogę tylko pocieszyć się w ten sposób, że ja też straciłam synka, w 30tc. Po dwóch miesiączkach zaszłam w ciążę, która nie była radością, lecz jednym wielkich strachem i obawą. Teraz mam zdrówą córeczkę. Wierzę, że i Tobie się uda. Masz w niebie 2 Aniołki, które już teraz na pewno będę nad Tobą i nowym rodzeństwem czuwać. Bardzo, bardzo mocno trzymać kciuki :kiss: :kiss: :kiss:

Alanek[*] :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu #325024 przez sylwka727
Dziękuje i gratuluję córeczki :kiss: . Mam nadzieję że mi też się niedługo uda zajść w ciążę

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]

12 lata 9 miesiąc temu #325048 przez Dorciaition
Na pewno. Musi się udać :) :kiss:

12 lata 9 miesiąc temu #325238 przez madziaska
Sylwka strasznie mi przykro :( Przytulam Cie mocno i trzymam kciuki, aby wszystko sie ulozylo i abys mogla jak najszybciej cieszyc sie byciem mama :)

12 lata 9 miesiąc temu #325303 przez sylwka727
Dziękuję za słowa otuchy jak tak patrzę na wasze dzieciątka mam nadzieję że jak najszybciej i mnie spodka to szczęście. Najbardziej mnie boli to jak niektórzy mają dziecko i nie potrafią tego uszanować. Mam np. znajomą która strasznie traktuje swoje dziecko... Ból nie do opisania ...

Moje Aniołki[*]

12 lata 9 miesiąc temu #325340 przez chłopek
sylwka czytałam twoją historię i płakałam, trzymaj sie dzielnie napewno juz nie długo bedziesz miała swoje maleństwo, a twoje dwa aniołki będą czuwały nad swoim rodzenstwem.

12 lata 9 miesiąc temu #325673 przez gosiak
też czytając Twoją historię płakałam, straszne to co przeżyłaś, bardzo bardzo będę Ci kibicować aby szybko się udało zajść w ciążę :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

12 lata 8 miesiąc temu #341838 przez moniab26
sylwka727 wiem co przeżywasz, ja mam trzech aniołków i na początku też tylko płakałam i z nikim nie potrafiłam o tym rozmawiać, tak samo jak ty reagowałam na malutkie dzieci, bardzo pomógł mi filmik na you tube pt: smutny list aniołka do mamy, odszukaj go sobie i przeczytaj do końca - to naprawdę pomaga. Teraz jestem po raz 4 w ciąży i zamiast się cieszyć ciągle boję się o swoje maleństwo - wolałabym już nigdy nie być w ciąży niż po raz kolejny przeżywać pogrzeb własnego dziecka. Trzymaj się kochana i przestań płakać bo twoim aniołkom nikną od twoich łez skrzydełka i są smutne

[*] 30.05.2005 aniołek
[*]06.01- 04.02.2010 Dominik
[*] 08.02-20.02.2011 Igorek

12 lata 8 miesiąc temu #341920 przez Dorciaition
Monia trzymam kciuki za Twoje maleństwo. Będzie dobrze- musi być.
"Smutny list aniołka do mamy" też bardzo mi pomagał. Do dziś dnia czasami sobie to czytam

12 lata 8 miesiąc temu #344811 przez madziaska
Monia26 pamietam jak czytalam Twoja historie. Strasznie plakalam. Bardzo sie ciesze, ze bedziesz mama, teraz na pewno sie uda!!!!!!!!! Trzymam mocno kciuki Kochana :)

12 lata 7 miesiąc temu #349715 przez sylwka727
Dziękuję dziewczyny :kiss: też strasznie płakałam czytając to nie mogłam się powstrzymać, przepłakałam cały dzień :(

Moje Aniołki[*]

12 lata 7 miesiąc temu #349737 przez Dorciaition
Sylwka miałam (mam) to samo. Ale tak jakoś lepiej mi po tym, gdy to czytam.

Ściskam Cię mocno :kiss:

12 lata 7 miesiąc temu #349743 przez sylwka727
Strasznie prawdziwe to jest...I bardzo wpływa na emocje,

Nie wiem dlaczego jak idziemy z mężem na cmentarz nie potrafię odejść od grobu moich dzieci, po prostu nie umiem stoję i się patrzę i jakaś siła mnie tam trzyma nawet jak sobie pomyślę że już idę to nogi mnie nie słuchają a jak mąż się później zapyta czy idziemy to wtedy się rozpłacze i dopiero idę... :(

Moje Aniołki[*]

12 lata 7 miesiąc temu #349753 przez Marta M
sylwka na kilka razy podchodziłam do czytania, bo nie mogłam skończyć, cały czas łzy mi obraz zamazywały...

jestem pewna, że Bóg teraz szczególnie będzie miał wzgląd na Ciebie i tym razem napewno obdarzy Cie pełnią szczęścia w postaci malutkiego, zdrowego, cieplutkiego dzieciątka...a braciszkowie będą nad nim czuwać i nie pozwolą by cokowliek mu się złego przytrafiło...kochana dopinguję teraz Twoim dwóm kreseczkom z całych sił :kiss: :kiss:

12 lata 7 miesiąc temu #360874 przez iwonta_kg
Bardzo Ci współczuję Sylwka. To straszny cios. Czytałam i płakałam :( :( Mam tak samo jak Ty, nie mogę patrrzeć na niemowlaki, na kobiety w ciąży bo w środku cała mięknę i samoistnie pojawiają mi się łzy w oczach :(
Codziennie chodzę na cmentarz do mojego synka, rozmawiam z nim i ciężko jest mi za każdym razem gdy muszę już iść. Czuję jakbym go zostawiała samego. Najchętniej siedziałabym tam cały dzień i patrzyła na jego grób. A jeśli zdarzy się tak że nie mogę być na cmentarzu to czuję jakbym coś zaniedbała, jakbym go zawiodła że nie zapaliłam świeczki i nie podlałam kwiatków. Minęły 3 tygodnie od pogrzebu i w biurze cmentarza mówili że można po 3-4 miesiącach postawić pomniczek a do tej pory musi być tylko grób. Zresztą pewnie u Was też tak było.
Bardzo mocno Cię ściskam i życzę żebyś jak najszybciej była w ciąży i napewno będziesz szczęśliwą mamusią :) Ja też o tym marzę i najgorszy jest w tym wszystkim czas, że trzeba czekać żeby znowu zacząć się starać o dzidziusia.
Trzymaj się.

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka