- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #276775 przez angellika1
czesc
Wykasowalam swoje fotki bo hgw co sie z tym forum dzieje i co sie z tymi zdjeciami pozniej stanie
Pozniej wkleje jeszcze jakies
Zuza trzymam kciuki
Madzia ja mialam takie znamie na lewym boku, jak sie urodzilam to bylo bardzo czerwone i duze (tak od pachy do pasa) lekarze chcieli je usuwac, az w koncu 1 madry lekarz powiedzial ze z czasem to zniknie.. robilo sie coraz mniejsze i mniejsze
Jak poznalam M to kiedyś oskarżyl mnie o zdradę Bo znamie wyglądało jak .... blada malinka i było wielkoście malinki a na dodatek w okolicy piersi...... Teraz to juz wogole nic nie widać
Wykasowalam swoje fotki bo hgw co sie z tym forum dzieje i co sie z tymi zdjeciami pozniej stanie
Pozniej wkleje jeszcze jakies
Zuza trzymam kciuki
Madzia ja mialam takie znamie na lewym boku, jak sie urodzilam to bylo bardzo czerwone i duze (tak od pachy do pasa) lekarze chcieli je usuwac, az w koncu 1 madry lekarz powiedzial ze z czasem to zniknie.. robilo sie coraz mniejsze i mniejsze
Jak poznalam M to kiedyś oskarżyl mnie o zdradę Bo znamie wyglądało jak .... blada malinka i było wielkoście malinki a na dodatek w okolicy piersi...... Teraz to juz wogole nic nie widać
Temat został zablokowany.
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #276788 przez madzia0507
Musicie gadać o seksie jak ja akurat okres mam???!!!
Zapomniałam wam się jeszcze pożalić, że mi włosy zaczęły wypadać i nie wiem od czego. Garściami!!! Gdziekolwiek nie spojrzę, tam są moje włosy. Od 3 tygodni to trwa i jest coraz gorzej. Ratuję się już specyfikami na receptę, jak nie pomogą, to pozostanie mi już tylko ściąć włosy. A chciałam mieć takie długie jak Sylwia Grzeszczak... buuuuuuuuuuuu...
dorotas29 napisał:
Mamo i tato. Na początku trochę mi to nie chciało przejść przez gardło i mówiłam... bezosobowo, ale w końcu się przełamałam.
Za mój mąż przestawił się w 3 sekundy. W dniu ślubu z moim tatą do siebie "tatusiu" i "synusiu" mówili. A do mojej mamy mówi "Ma-mu-nia".
Zazdroszczę wam zdjęć jak byłyście bobasami, bo ja chyba już jako niemowlę byłam bardzo brzydka i mi zdjęć nie robili, żeby klisza się nie
Zapomniałam wam się jeszcze pożalić, że mi włosy zaczęły wypadać i nie wiem od czego. Garściami!!! Gdziekolwiek nie spojrzę, tam są moje włosy. Od 3 tygodni to trwa i jest coraz gorzej. Ratuję się już specyfikami na receptę, jak nie pomogą, to pozostanie mi już tylko ściąć włosy. A chciałam mieć takie długie jak Sylwia Grzeszczak... buuuuuuuuuuuu...
dorotas29 napisał:
Dziewczyny,a jak sie zwracacie do swoich teściow i Wasi mezowie do swoich????
Mamo i tato. Na początku trochę mi to nie chciało przejść przez gardło i mówiłam... bezosobowo, ale w końcu się przełamałam.
Za mój mąż przestawił się w 3 sekundy. W dniu ślubu z moim tatą do siebie "tatusiu" i "synusiu" mówili. A do mojej mamy mówi "Ma-mu-nia".
Zazdroszczę wam zdjęć jak byłyście bobasami, bo ja chyba już jako niemowlę byłam bardzo brzydka i mi zdjęć nie robili, żeby klisza się nie
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
rozdupcyła
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #276804 przez madzia0507
Mam lustro i to nawet kilka, wszystkie "sprawne", więc wiem co mówię. Brzydka jestem i już. Musze jakoś z tym żyć.
Zuza, trzymam mocno kciuki żeby się udało.
Dorota, pisz do administratorów z Allegro. Może oni postawią kolesia na baczność.
Kasiek, u nas na marchewkę nic nie pomogło.
Spadam, bo moja gwiazda się już kręci.
Zuza, trzymam mocno kciuki żeby się udało.
Dorota, pisz do administratorów z Allegro. Może oni postawią kolesia na baczność.
Kasiek, u nas na marchewkę nic nie pomogło.
Spadam, bo moja gwiazda się już kręci.
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #276805 przez domii
Witajcie
Ja dzis nie wyspana,bo maz pojechal do Wawy na szkolenie,musial wstac o 2 wnocy ,chrapal strasznie i kaszlal o polnocy obudzil tym kaszlem Blazejka,wiec go do nas wzielam,a ten moj maly pieron budzil sie najpierw co 2 h a potem co 1 i do cyca nie wiem moze zeby mu ida bo tak sie w nocy caly czas krecil i uspokajal sie przy cycu,brzuszek go nie bolal bo po czym
kasiek ty pisalas ze dajesz Idze zel na zabki jak? bo moj popoludniu usypial i budzil sie po 10 min, i tak w kolko
angelika ja tez zdjec nie widzialam ,wiec poprosze
madzia no to ladnie sie Twoj Michal zddziwil jak mu pwoeidzials ze Ci zamek urwal a co do T to ja z moja juz 10 dni nie gadam wogole-mijamy sie w domu i wczoraj jak do nich moj M z Blazejkiem poszedl to mowi do niego Blazejku Blazejku a on sie tak krzywo popatrzyl, a ona do Tescia ze on jej juz nie rozpoznaje no i dobrze,wogole nawet nie przychodzi do niego ,moglaby z nim posiedziec bo musze czasem jakies zakupy zrobic to nie wielce obrazona Pani
edyta super ze tyle rzeczy Silvia dostala,a z ta rolada to jak na cieplo sie bedzie zawijac to bita smietana sie nie rozpusci
soniaq jak tam po nocy
asik no to rzeczywiscie masz dogadane ze swoja@ wie kiedy ma przyjsc
renatka sliczne zdjecia i to ze slubu tez -nie wiem co ci sie nie podoba
dorota no to maz sie zdziwil jak obiadu nie bylo i dobrze a pieknie wygladalas na zdjeciu slubnym
adee ja ci zawsze mowilam ze sliczna jestes,a i ja te ta zawsze byam z wygladu
zuza mam nadzieje ze mu jakos pomozesz i sie wam ulozy
aneta to dobrze ze wizyta sie udala
Ja dzis nie wyspana,bo maz pojechal do Wawy na szkolenie,musial wstac o 2 wnocy ,chrapal strasznie i kaszlal o polnocy obudzil tym kaszlem Blazejka,wiec go do nas wzielam,a ten moj maly pieron budzil sie najpierw co 2 h a potem co 1 i do cyca nie wiem moze zeby mu ida bo tak sie w nocy caly czas krecil i uspokajal sie przy cycu,brzuszek go nie bolal bo po czym
kasiek ty pisalas ze dajesz Idze zel na zabki jak? bo moj popoludniu usypial i budzil sie po 10 min, i tak w kolko
angelika ja tez zdjec nie widzialam ,wiec poprosze
madzia no to ladnie sie Twoj Michal zddziwil jak mu pwoeidzials ze Ci zamek urwal a co do T to ja z moja juz 10 dni nie gadam wogole-mijamy sie w domu i wczoraj jak do nich moj M z Blazejkiem poszedl to mowi do niego Blazejku Blazejku a on sie tak krzywo popatrzyl, a ona do Tescia ze on jej juz nie rozpoznaje no i dobrze,wogole nawet nie przychodzi do niego ,moglaby z nim posiedziec bo musze czasem jakies zakupy zrobic to nie wielce obrazona Pani
edyta super ze tyle rzeczy Silvia dostala,a z ta rolada to jak na cieplo sie bedzie zawijac to bita smietana sie nie rozpusci
soniaq jak tam po nocy
asik no to rzeczywiscie masz dogadane ze swoja@ wie kiedy ma przyjsc
renatka sliczne zdjecia i to ze slubu tez -nie wiem co ci sie nie podoba
dorota no to maz sie zdziwil jak obiadu nie bylo i dobrze a pieknie wygladalas na zdjeciu slubnym
adee ja ci zawsze mowilam ze sliczna jestes,a i ja te ta
wredna sucz
zuza mam nadzieje ze mu jakos pomozesz i sie wam ulozy
aneta to dobrze ze wizyta sie udala
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- Zuza
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Aleks rozrabiaka :)
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #276858 przez Zuza
Ja tez mam mega ochote na SEX a tu lipa może ja miesiąc dwa bedzoie :(O
Ale koniec o nim teraz staje sie twarda i nie do zdarcia pokaże mu kto ma wiekszą siłe przebicia
Asik fajy maluszek z ciebie i faktycznie Szymek to cały TY
Ja waże 70 kg tyle co na koncu ciąży i moj M ciągle mi to mowi heheh ale jak bede mogla już sie odchudzac to bede
Też jestem brzydka ale dobrze mi z tym Żartowalam
Ale koniec o nim teraz staje sie twarda i nie do zdarcia pokaże mu kto ma wiekszą siłe przebicia
Asik fajy maluszek z ciebie i faktycznie Szymek to cały TY
Ja waże 70 kg tyle co na koncu ciąży i moj M ciągle mi to mowi heheh ale jak bede mogla już sie odchudzac to bede
Też jestem brzydka ale dobrze mi z tym Żartowalam
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #276870 przez Kasiek
Happymama mialas racje, ona sie nie wyspala ta moja córcia chcialam ja ubrac na spacer to nawet pajaca nie chciala zalozyc, myslalam ze glodna, wzielam ja do karmienia a ta po 10 minutach zaczela przysypiac, wiec ja wpakowalam do wozka i spi
nastawilam pranie, zaraz ja sie nakramie i jak wstanie to wyjdziemy mam nadzieje
Ja widze ze te mamy i tesciowe maja pomysly czym karmic nasze dzieci
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
dzieki za odp w sprawie marchewki widze ze w wiekszosci przypadkow palmy wygrywaja Asik kupie ten odplamiacz Ariela moze usunie ale nie wiem zy takie stare da rade
nastawilam pranie, zaraz ja sie nakramie i jak wstanie to wyjdziemy mam nadzieje
Ja widze ze te mamy i tesciowe maja pomysly czym karmic nasze dzieci
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
dzieki za odp w sprawie marchewki widze ze w wiekszosci przypadkow palmy wygrywaja Asik kupie ten odplamiacz Ariela moze usunie ale nie wiem zy takie stare da rade
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #276878 przez Pippin
hej
domii moze faktycznei ząbki bo mój robi identyczneie a w dodatku przez dzień tylko ręce i zabawianie bo jak nie to ryk krzyki i larmo jak przi zbijaniu
dorotka ślicznie wyglądaliscie i nic sie chyba nie zmieniłaś!!!jak Ty to robisz??
angelika proszę wrzuc jeszcze raz fotki bo ja nie widziałam
Zuza super ze
madzia ja tez nie mam zdjeć jak byłam niemowlakiem dopiero jak miałam 4 latka i jak byliśmy nad morzem mam pierwsze zdjecia
sonia niestety takie zcasy za niedługo za pierdnięcie będziemy płacić bo "zanieczyszczamy powietrze"
Biedroneczka bardzo ładnie i młodziutko wyglądasz to ile Ty masz lat?????jeżeli mogę zapytać of course
adee??co Ty pitolisz wcale nei wyglądasz jak wredna bitch ale jesteście bardzo podobni z m do siebie tzn ze jesteście dla siebie stworzeni weź no go tam ustaw odpowiednio
happymama to Jasio juz tak na całego się "roluje"??
madziau oby samo znikło znamie Julitki bezproblemowo oby było
ale posta walnęłam ło matko
KAsiek kiełbasę????powariowali????mi babka z góry tez dała młodemu czekolady troche to jej pow ze za wczas to mi ze ona nie daje się mu najeść tylko spróbowac i to nic złego zawsze jak cos powiem to i tak odpiera wszystko bo przecież ona wie lepiej
juz leję na to sikiem prostym i robie swoje bo bym zwariowała
edit i co proponowałaś??
Zuza kolejna!!!!!!!!!!!!! jeszcze raz że brzydka jesteś powiesz i Cie znajdę .....a jak Cię znajdę.........to bój sie Boga kobieto
domii moze faktycznei ząbki bo mój robi identyczneie a w dodatku przez dzień tylko ręce i zabawianie bo jak nie to ryk krzyki i larmo jak przi zbijaniu
dorotka ślicznie wyglądaliscie i nic sie chyba nie zmieniłaś!!!jak Ty to robisz??
angelika proszę wrzuc jeszcze raz fotki bo ja nie widziałam
Zuza super ze
madzia ja tez nie mam zdjeć jak byłam niemowlakiem dopiero jak miałam 4 latka i jak byliśmy nad morzem mam pierwsze zdjecia
sonia niestety takie zcasy za niedługo za pierdnięcie będziemy płacić bo "zanieczyszczamy powietrze"
Biedroneczka bardzo ładnie i młodziutko wyglądasz to ile Ty masz lat?????jeżeli mogę zapytać of course
adee??co Ty pitolisz wcale nei wyglądasz jak wredna bitch ale jesteście bardzo podobni z m do siebie tzn ze jesteście dla siebie stworzeni weź no go tam ustaw odpowiednio
happymama to Jasio juz tak na całego się "roluje"??
madziau oby samo znikło znamie Julitki bezproblemowo oby było
ale posta walnęłam ło matko
KAsiek kiełbasę????powariowali????mi babka z góry tez dała młodemu czekolady troche to jej pow ze za wczas to mi ze ona nie daje się mu najeść tylko spróbowac i to nic złego zawsze jak cos powiem to i tak odpiera wszystko bo przecież ona wie lepiej
juz leję na to sikiem prostym i robie swoje bo bym zwariowała
edit i co proponowałaś??
Zuza kolejna!!!!!!!!!!!!! jeszcze raz że brzydka jesteś powiesz i Cie znajdę .....a jak Cię znajdę.........to bój sie Boga kobieto
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 tydzień temu przez Pippin.
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona