BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 1 tydzień temu #276770 przez happymamma
Dorotak, oddaj sprawe do centrum sporów allegro :angry:

Adee, da się przełożyć, na pewno o kilka dni :kiss:
Temat został zablokowany.
13 lata 1 tydzień temu - 12 lata 11 miesiąc temu #276772 przez Asik

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 1 tydzień temu #276775 przez angellika1
czesc :)
Wykasowalam swoje fotki bo hgw co sie z tym forum dzieje i co sie z tymi zdjeciami pozniej stanie :(
Pozniej wkleje jeszcze jakies ;)

Zuza trzymam kciuki :kiss:

Madzia ja mialam takie znamie na lewym boku, jak sie urodzilam to bylo bardzo czerwone i duze (tak od pachy do pasa) lekarze chcieli je usuwac, az w koncu 1 madry lekarz powiedzial ze z czasem to zniknie.. robilo sie coraz mniejsze i mniejsze
Jak poznalam M to kiedyś oskarżyl mnie o zdradę ;) Bo znamie wyglądało jak .... blada malinka i było wielkoście malinki a na dodatek w okolicy piersi...... Teraz to juz wogole nic nie widać :)
13 lata 1 tydzień temu #276788 przez madzia0507
Musicie gadać o seksie jak ja akurat okres mam???!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Zapomniałam wam się jeszcze pożalić, że mi włosy zaczęły wypadać i nie wiem od czego. Garściami!!! Gdziekolwiek nie spojrzę, tam są moje włosy. Od 3 tygodni to trwa i jest coraz gorzej. Ratuję się już specyfikami na receptę, jak nie pomogą, to pozostanie mi już tylko ściąć włosy. A chciałam mieć takie długie jak Sylwia Grzeszczak... buuuuuuuuuuuu... :( :( :(

dorotas29 napisał:

Dziewczyny,a jak sie zwracacie do swoich teściow i Wasi mezowie do swoich????

Mamo i tato. Na początku trochę mi to nie chciało przejść przez gardło i mówiłam... bezosobowo, ale w końcu się przełamałam.
Za mój mąż przestawił się w 3 sekundy. W dniu ślubu z moim tatą do siebie "tatusiu" i "synusiu" mówili. :laugh: :laugh: :laugh: A do mojej mamy mówi "Ma-mu-nia".

Zazdroszczę wam zdjęć jak byłyście bobasami, bo ja chyba już jako niemowlę byłam bardzo brzydka i mi zdjęć nie robili, żeby klisza się nie
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
:dry: :dry: :dry:
13 lata 1 tydzień temu #276793 przez dorotas29
Asik- to ja juz czekam i" rozmawiam " z nim,tak jak piszesz od 10 dni!!
13 lata 1 tydzień temu #276794 przez Kasiek
dziewczyny w czym pierzecie ubranka dzieciaczkow jak sie wyplamią marchewka???? bo boje sie uzyc vanisha a plamy jak byly tak i sa nawet po kilku praniach??
13 lata 1 tydzień temu #276804 przez madzia0507
Mam lustro i to nawet kilka, wszystkie "sprawne", więc wiem co mówię. Brzydka jestem i już. Musze jakoś z tym żyć. :dry: :dry: :dry:

Zuza, trzymam mocno kciuki żeby się udało. :kiss: :kiss: :kiss:

Dorota, pisz do administratorów z Allegro. Może oni postawią kolesia na baczność. :angry:

Kasiek, u nas na marchewkę nic nie pomogło. :dry:

Spadam, bo moja gwiazda się już kręci.
13 lata 1 tydzień temu #276805 przez domii
Witajcie :(
Ja dzis nie wyspana,bo maz pojechal do Wawy na szkolenie,musial wstac o 2 wnocy ,chrapal strasznie i kaszlal o polnocy obudzil tym kaszlem Blazejka,wiec go do nas wzielam,a ten moj maly pieron budzil sie najpierw co 2 h a potem co 1 i do cyca :dry: nie wiem moze zeby mu ida bo tak sie w nocy caly czas krecil i uspokajal sie przy cycu,brzuszek go nie bolal bo po czym :unsure:

kasiek ty pisalas ze dajesz Idze zel na zabki jak? bo moj popoludniu usypial i budzil sie po 10 min, i tak w kolko :unsure:

angelika ja tez zdjec nie widzialam ,wiec poprosze :P

madzia no to ladnie sie Twoj Michal zddziwil jak mu pwoeidzials ze Ci zamek urwal :laugh: a co do T to ja z moja juz 10 dni nie gadam wogole-mijamy sie w domu i wczoraj jak do nich moj M z Blazejkiem poszedl to mowi do niego Blazejku Blazejku a on sie tak krzywo popatrzyl, a ona do Tescia ze on jej juz nie rozpoznaje :) no i dobrze,wogole nawet nie przychodzi do niego ,moglaby z nim posiedziec :angry: bo musze czasem jakies zakupy zrobic to nie wielce obrazona Pani :angry:

edyta super ze tyle rzeczy Silvia dostala,a z ta rolada to jak na cieplo sie bedzie zawijac to bita smietana sie nie rozpusci :unsure:

soniaq jak tam po nocy :lol:

asik no to rzeczywiscie masz dogadane ze swoja@ :laugh: wie kiedy ma przyjsc :laugh:

renatka sliczne zdjecia i to ze slubu tez -nie wiem co ci sie nie podoba :angry:

dorota no to maz sie zdziwil jak obiadu nie bylo :) i dobrze :angry: a pieknie wygladalas na zdjeciu slubnym :)

adee ja ci zawsze mowilam ze sliczna jestes,a i ja te ta
:laugh: zawsze byam z wygladu

zuza mam nadzieje ze mu jakos pomozesz i sie wam ulozy :kiss:

aneta to dobrze ze wizyta sie udala :)

[url=http://www.suwaczki.com
13 lata 1 tydzień temu #276826 przez dorotas29
kasiek- oj,ciezko z ta marchewka,próbowalam chyba wszystkiego,mydla z rossmanna, oxy z biedronki, i dalej są :angry:
13 lata 1 tydzień temu - 12 lata 11 miesiąc temu #276850 przez Asik

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 1 tydzień temu #276858 przez Zuza
Ja tez mam mega ochote na SEX a tu lipa może ja miesiąc dwa bedzoie :(O

Ale koniec o nim teraz staje sie twarda i nie do zdarcia pokaże mu kto ma wiekszą siłe przebicia

Asik fajy maluszek z ciebie i faktycznie Szymek to cały TY :)

Ja waże 70 kg tyle co na koncu ciąży i moj M ciągle mi to mowi heheh ale jak bede mogla już sie odchudzac to bede :P

Też jestem brzydka ale dobrze mi z tym :) Żartowalam :(

url=http://www.glitterfy.com/] [/url]

13 lata 1 tydzień temu #276870 przez Kasiek
Happymama mialas racje, ona sie nie wyspala ta moja córcia :) chcialam ja ubrac na spacer to nawet pajaca nie chciala zalozyc, myslalam ze glodna, wzielam ja do karmienia a ta po 10 minutach zaczela przysypiac, wiec ja wpakowalam do wozka i spi ;)
nastawilam pranie, zaraz ja sie nakramie i jak wstanie to wyjdziemy mam nadzieje

Ja widze ze te mamy i tesciowe maja pomysly czym karmic nasze dzieci :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

dzieki za odp w sprawie marchewki :) widze ze w wiekszosci przypadkow palmy wygrywaja :laugh: Asik kupie ten odplamiacz Ariela moze usunie ale nie wiem zy takie stare da rade :unsure:
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #276878 przez Pippin
hej

domii moze faktycznei ząbki bo mój robi identyczneie a w dodatku przez dzień tylko ręce i zabawianie bo jak nie to ryk krzyki i larmo jak przi zbijaniu :laugh:

dorotka ślicznie wyglądaliscie i nic sie chyba nie zmieniłaś!!!jak Ty to robisz?? :blink:

angelika proszę wrzuc jeszcze raz fotki bo ja nie widziałam

Zuza super ze

madzia ja tez nie mam zdjeć jak byłam niemowlakiem :( dopiero jak miałam 4 latka i jak byliśmy nad morzem mam pierwsze zdjecia :pinch:

sonia niestety takie zcasy za niedługo za pierdnięcie będziemy płacić bo "zanieczyszczamy powietrze" :pinch:

Biedroneczka bardzo ładnie i młodziutko wyglądasz to ile Ty masz lat?????jeżeli mogę zapytać of course :blink:

adee??co Ty pitolisz wcale nei wyglądasz jak wredna bitch ale jesteście bardzo podobni z m do siebie :) :) tzn ze jesteście dla siebie stworzeni weź no go tam ustaw odpowiednio :)

happymama to Jasio juz tak na całego się "roluje"?? :)

madziau oby samo znikło znamie Julitki bezproblemowo oby było :kiss:

ale posta walnęłam ło matko
KAsiek kiełbasę????powariowali????mi babka z góry tez dała młodemu czekolady troche to jej pow ze za wczas to mi ze ona nie daje się mu najeść tylko spróbowac i to nic złego zawsze jak cos powiem to i tak odpiera wszystko bo przecież ona wie lepiej
juz leję na to sikiem prostym i robie swoje bo bym zwariowała
edit i co proponowałaś?? :silly: :unsure: :)

Zuza kolejna!!!!!!!!!!!!! :angry: :angry: :angry: jeszcze raz że brzydka jesteś powiesz i Cie znajdę .....a jak Cię znajdę.........to bój sie Boga kobieto :angry: :angry: :angry:
13 lata 1 tydzień temu #276882 przez dorotas29
Zuza- ułoży sie,zobaczysz :kiss:

A ja robię te nieszczęsne gołąbki, bo mi kapucha wyjdzie z lodówki
napisalam do biura all,zobaczymy...
13 lata 1 tydzień temu #276887 przez Pippin
mmmmmmmmmmmmmmm gołąbki.................... :( :( :( :( weź mi no podeslij jakiegoś :lol:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia