- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #277081 przez angellika1
dziewczyny jak Wy bedziecie tak sopbie wmawiać :'brzydka jestem, gruba jestem, szkaradna itd" to sie takie staniecie !!!
Ja jestem jaka jestem a zawsze uważałam i uważam sie za ładną jeżeli ktoś uważa inaczej to jego problem,
Jezeli bym myslała inaczej to bym była zgredziła starą babą!!
I co z tego ze mam "kilka" kg za dużo phii jak komuś to nie pasuje to niech spada...
A to że chcę schudnąć to tylko po to żeby być jeszcze piękniejszą
p.s. a skromność to moja kolejna cecha
Ja jestem jaka jestem a zawsze uważałam i uważam sie za ładną jeżeli ktoś uważa inaczej to jego problem,
Jezeli bym myslała inaczej to bym była zgredziła starą babą!!
I co z tego ze mam "kilka" kg za dużo phii jak komuś to nie pasuje to niech spada...
A to że chcę schudnąć to tylko po to żeby być jeszcze piękniejszą
p.s. a skromność to moja kolejna cecha
Temat został zablokowany.
- Biedronka160
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Mama na etacie ;)
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #277083 przez Biedronka160
Asik właśnie miałam napisać to samo co happymama, że Szymek to wykapana Ty Piękna kobieta z Ciebie teraz. I nie wyglądasz na swój wiek tylko o wiele młodziej !!!
Happymama jak urodziłam Patryka to miałam rocznikowo 19, ale skończone 18.
Taka młoda gówniara byłam
Madziu dziękujemy bardzo razem z Madzią za komplement Dobrze, że u lekarza ok. Oby jej to szybko zeszło. No i żeby w końcu zębole wyszły i już was tak mocno nie męczyły. Mi tez włosy lecą strasznie od jakiś 2 miesięcy prawie. Ale łykam suplementy i widzę delikatną poprawę - niemniej łyse placki na głowie już mam - te zakola i nie mogę się pod górę czesać
Dorota zgłoś sprawę do administracji allegro. Albo najpierw napisz kolesiowi, że dajesz mu 2 dni na zwrot kasy jak nie przeleje to wtedy zgłaszasz sprawę do Allegro i wtedy oni już będą się z nim rozliczać. Noż co za ludzie dzisiaj żyją na tym świecie. Nic się nie zmieniłaś naprawdę. A Juleczka prześliczna !! W sam raz by się nadawała na żonę dla mojego synka
Zuzatrzymam kciuki!! Wiem, że to poważny problem, ale mam nadzieję, że małymi kroczkami i jakoś sobie z tym poradzicie. Tylko on też tego musi chcieć !!!
Kasiek ja traktuję Vanishem bo inaczej to bym musiała chyba te rzeczy wyrzucać. No i później piorę w normalnym, dorosłym proszku.
Pippinmam 23 lata, w tym roku w maju kończę 24 I mam nadzieję, że nie jestem tu najmłodsza
Happymama jak urodziłam Patryka to miałam rocznikowo 19, ale skończone 18.
Taka młoda gówniara byłam
Madziu dziękujemy bardzo razem z Madzią za komplement Dobrze, że u lekarza ok. Oby jej to szybko zeszło. No i żeby w końcu zębole wyszły i już was tak mocno nie męczyły. Mi tez włosy lecą strasznie od jakiś 2 miesięcy prawie. Ale łykam suplementy i widzę delikatną poprawę - niemniej łyse placki na głowie już mam - te zakola i nie mogę się pod górę czesać
Dorota zgłoś sprawę do administracji allegro. Albo najpierw napisz kolesiowi, że dajesz mu 2 dni na zwrot kasy jak nie przeleje to wtedy zgłaszasz sprawę do Allegro i wtedy oni już będą się z nim rozliczać. Noż co za ludzie dzisiaj żyją na tym świecie. Nic się nie zmieniłaś naprawdę. A Juleczka prześliczna !! W sam raz by się nadawała na żonę dla mojego synka
Zuzatrzymam kciuki!! Wiem, że to poważny problem, ale mam nadzieję, że małymi kroczkami i jakoś sobie z tym poradzicie. Tylko on też tego musi chcieć !!!
Kasiek ja traktuję Vanishem bo inaczej to bym musiała chyba te rzeczy wyrzucać. No i później piorę w normalnym, dorosłym proszku.
Pippinmam 23 lata, w tym roku w maju kończę 24 I mam nadzieję, że nie jestem tu najmłodsza
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
- Zuza
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Aleks rozrabiaka :)
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 21 godzin temu #277109 przez adee84
no pogło Was pozytywnie oczywiście!!!nie było mnie dosłownie 3 h i 4 str muszę nadrobić
z nowin to tak szybko:moja mama Was na fb pozdrowiła
Maja dzielnie zniosła szczepienie
z nowin to tak szybko:moja mama Was na fb pozdrowiła
Maja dzielnie zniosła szczepienie
Ostatnio zmieniany: 13 lata 21 godzin temu przez adee84.
- Zuza
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Aleks rozrabiaka :)
Mniej Więcej
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #277114 przez Hania
Asik napisał:
no ijeszcze
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Angellikaaaaa łożesz w mordeczkę ślicznieeeeee
Hania u nas się mówi
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
no ijeszcze
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona