BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 1 tydzień temu #277263 przez adee84
Temat został zablokowany.
13 lata 1 tydzień temu #277277 przez Edyta
nadrobilam was i co silvia sie obudzila napisze ze wszystkie jestescie fajne laski :)
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #277280 przez domii
Moj dziec bardzo marudny dzisiaj,czekam az maz z wawy wroci zebym mogla chwile odpoczac bo osiwieje :dry:

agusia wrocilas?

adee super ze Maja taka dzielna na szczepieniu

Biedronka strasznie mlodo wygladasz :) super

angelikaale z Ciebie
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
i powim Ci ze nie wyobrazam sobie Ciebie chudszej bo tak slicznie wygladasz :) i mowie szczerze masz bardzo ladna urode :P

asik ja Ci juz kiedys pisalam ze ty nas oklamujesz tak samo jak happymamma z wiekiem :P a zmarszczki to ja widze u siebie a nie u Ciebie a mam 28 lat :angry:

dorota strasznie ladne te twoje dzieciaczki no po mamusi :)

zuza powiem ci ze w tych dlugich wlosach to super wygladalas :) czemu obcielas?a Aleks to cala ty :lol:

Kasiek wkoncu Cie widac z bliska :lol: bo kiedys zdjecie wrzucilas to bylo tylko widaz ze bardzo zgrabna jestes a teraz to jeszcze sliczna buzke pokazalas :) a Igusia slodziutka

hania ty to nawet z nosem czerwonym super wygladasz :)

Ja was straszyc nie bede fotkami :P

[url=http://www.suwaczki.com
13 lata 1 tydzień temu - 12 lata 11 miesiąc temu #277283 przez Asik

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 1 tydzień temu #277292 przez adee84
jak to się mówi "nie chwal dnia..." :dry:
co z tego, że Maja była grzeczna na szczepieniu jak teraz daje popisy, miss marudności i I nagroda w konkursie najgłośniejszych arii operowych należżą do niej. a ja padam ;) przyjeżdża jeszcze dziś niedługo moja Bożenka, padnę podwójnie :dry:
13 lata 1 tydzień temu - 12 lata 11 miesiąc temu #277303 przez Asik

13 lata 1 tydzień temu #277312 przez Zuza
Dzieki dziewczyny dlugie wlosy sciełam bo strasznie wypadały ale teraz już zapuszczam heheh :)

Domi dawaj fotki :)

no i nie wiem co mam napisac jakas zamyślona jestem ....

url=http://www.glitterfy.com/] [/url]

13 lata 1 tydzień temu #277326 przez adee84
ja idę jutro do mopsu starać się o rodzinne i w końcu o to drugie becikowe :dry: no i poszukiwania chrzestnyh ciąg dalszy :angry:
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #277328 przez Edyta
domii rolade piec w 180 stopni tak T mi dzis mowila :) mozna zrobic tez tak jak Asik podaje ale cieply lekko zawinac i odwinac ta rolade a dopiero jak przestygnie to posmarowac smietana i zawinac w sciereczke :) a my nie poszlismy na szczepienie :angry: :( no i nie wiem co bedzie bo mnie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
wejde wieczorem :kiss:
13 lata 1 tydzień temu #277335 przez Zuza
Adde nie wiem jak jest u was w mopsie ale u nas rodzinne załatwia sie tylko w wrzesien i pazdziernik ale szykuj sie na wiele dokumentow moge ci napisac jakie trzeba mieć.

13 lata 1 tydzień temu #277338 przez adee84
dzięki Zuza :kiss: wypis dokumentów mam, a z tymi miesiącami to nie wiem, kurr :angry: oby tak nie było, no jutro się dowiem. muszę się maxymalnie odstresować bo jak tam pójde to wszystkie te dziumdzie rozniosę :angry: :dry:
13 lata 1 tydzień temu #277342 przez Zuza
Adde trzymam kciuki aby sie udało załatwic tego rodzinnego jest tylko 68 zł ale zawsze to coś ...

13 lata 1 tydzień temu #277344 przez adee84
dokładnie, szczególnie jak nie ma się wcalr innej kasy ;)
idę bo zaraz przyjdzie mama, do potem :)
13 lata 1 tydzień temu - 12 lata 11 miesiąc temu #277355 przez Asik

13 lata 1 tydzień temu #277378 przez a!gusia
Wrocilam :)
ale w miedzyczasie musialam jeszcze na zakupy wypasc bo w domku pustki.. no i tiramisu zrobilam ;)
ojoj chcialam nadrobic co pisalyscie ale..nie dam rady... moge sie jedynie pochwalic ze Jerzys sie obraca na brzuszek, w koncu! len jeden! i bylismy dzis na bsenie...sami nie na jakichs zajeciach- bylo super! 15 minut w brodziku i bardzo sie mu podobalo :)
aaa no i moj maz ma rwe kulszowa i 'wypadniety' dysk w kregoslupie, zastrzyki, blokady i rehabilitacje...biedny nie moze nawet chodzic...
a Jerzyk wrocil!moj Kochany Synus..spi cudownie, ciagle sie smieje rozmawia...tylko malo spi w ciagu dnia- 2 razy po pol godz!
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia