- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #277280 przez domii
Moj dziec bardzo marudny dzisiaj,czekam az maz z wawy wroci zebym mogla chwile odpoczac bo osiwieje
agusia wrocilas?
adee super ze Maja taka dzielna na szczepieniu
Biedronka strasznie mlodo wygladasz super
angelikaale z Ciebiei powim Ci ze nie wyobrazam sobie Ciebie chudszej bo tak slicznie wygladasz i mowie szczerze masz bardzo ladna urode
asik ja Ci juz kiedys pisalam ze ty nas oklamujesz tak samo jak happymamma z wiekiem a zmarszczki to ja widze u siebie a nie u Ciebie a mam 28 lat
dorota strasznie ladne te twoje dzieciaczki no po mamusi
zuza powiem ci ze w tych dlugich wlosach to super wygladalas czemu obcielas?a Aleks to cala ty
Kasiek wkoncu Cie widac z bliska bo kiedys zdjecie wrzucilas to bylo tylko widaz ze bardzo zgrabna jestes a teraz to jeszcze sliczna buzke pokazalas a Igusia slodziutka
hania ty to nawet z nosem czerwonym super wygladasz
Ja was straszyc nie bede fotkami
agusia wrocilas?
adee super ze Maja taka dzielna na szczepieniu
Biedronka strasznie mlodo wygladasz super
angelikaale z Ciebie
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
dupa
asik ja Ci juz kiedys pisalam ze ty nas oklamujesz tak samo jak happymamma z wiekiem a zmarszczki to ja widze u siebie a nie u Ciebie a mam 28 lat
dorota strasznie ladne te twoje dzieciaczki no po mamusi
zuza powiem ci ze w tych dlugich wlosach to super wygladalas czemu obcielas?a Aleks to cala ty
Kasiek wkoncu Cie widac z bliska bo kiedys zdjecie wrzucilas to bylo tylko widaz ze bardzo zgrabna jestes a teraz to jeszcze sliczna buzke pokazalas a Igusia slodziutka
hania ty to nawet z nosem czerwonym super wygladasz
Ja was straszyc nie bede fotkami
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 tydzień temu przez domii.
Temat został zablokowany.
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #277292 przez adee84
jak to się mówi "nie chwal dnia..."
co z tego, że Maja była grzeczna na szczepieniu jak teraz daje popisy, miss marudności i I nagroda w konkursie najgłośniejszych arii operowych należżą do niej. a ja padam przyjeżdża jeszcze dziś niedługo moja Bożenka, padnę podwójnie
co z tego, że Maja była grzeczna na szczepieniu jak teraz daje popisy, miss marudności i I nagroda w konkursie najgłośniejszych arii operowych należżą do niej. a ja padam przyjeżdża jeszcze dziś niedługo moja Bożenka, padnę podwójnie
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Zuza
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Aleks rozrabiaka :)
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #277328 przez Edyta
domii rolade piec w 180 stopni tak T mi dzis mowila mozna zrobic tez tak jak Asik podaje ale cieply lekko zawinac i odwinac ta rolade a dopiero jak przestygnie to posmarowac smietana i zawinac w sciereczke a my nie poszlismy na szczepienie no i nie wiem co bedzie bo mnie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
wejde wieczorem
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
wejde wieczorem
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 tydzień temu przez Edyta.
- Zuza
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Zuza
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
13 lata 1 tydzień temu #277378 przez a!gusia
Wrocilam
ale w miedzyczasie musialam jeszcze na zakupy wypasc bo w domku pustki.. no i tiramisu zrobilam
ojoj chcialam nadrobic co pisalyscie ale..nie dam rady... moge sie jedynie pochwalic ze Jerzys sie obraca na brzuszek, w koncu! len jeden! i bylismy dzis na bsenie...sami nie na jakichs zajeciach- bylo super! 15 minut w brodziku i bardzo sie mu podobalo
aaa no i moj maz ma rwe kulszowa i 'wypadniety' dysk w kregoslupie, zastrzyki, blokady i rehabilitacje...biedny nie moze nawet chodzic...
a Jerzyk wrocil!moj Kochany Synus..spi cudownie, ciagle sie smieje rozmawia...tylko malo spi w ciagu dnia- 2 razy po pol godz!
ale w miedzyczasie musialam jeszcze na zakupy wypasc bo w domku pustki.. no i tiramisu zrobilam
ojoj chcialam nadrobic co pisalyscie ale..nie dam rady... moge sie jedynie pochwalic ze Jerzys sie obraca na brzuszek, w koncu! len jeden! i bylismy dzis na bsenie...sami nie na jakichs zajeciach- bylo super! 15 minut w brodziku i bardzo sie mu podobalo
aaa no i moj maz ma rwe kulszowa i 'wypadniety' dysk w kregoslupie, zastrzyki, blokady i rehabilitacje...biedny nie moze nawet chodzic...
a Jerzyk wrocil!moj Kochany Synus..spi cudownie, ciagle sie smieje rozmawia...tylko malo spi w ciagu dnia- 2 razy po pol godz!
Moderatorzy: ilona