- Otrzymane podziękowania: 13
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #276717 przez Kasiek
Hmm Iga odkad wstala to poplakuje, o co kaman?? zero usmiechu tylko jęk, a jak ja polozylam na przewijaku to wrecz w ryk wpadla, albo sie nie wyspala albo cos ja pobolewa
Madzia ja z zębami mojego dziecka mam to samo co Ty z Julitka. Zanim wyjda to ja z siebie wyjde
Moja tez ma te dzobniecia bociana na karku pod wloskami ale sie nie powiekszaja na razie, mam nadzieje ze same znikna
Biedronka sliczna jestes.
Adee jaka wredna jaka wredna
Asik
ide bo dalej sobie popłakuje na lezaczku, pewnie wsadze ja w wozek i idziemy cos na oboad kupic
Madzia ja z zębami mojego dziecka mam to samo co Ty z Julitka. Zanim wyjda to ja z siebie wyjde
Moja tez ma te dzobniecia bociana na karku pod wloskami ale sie nie powiekszaja na razie, mam nadzieje ze same znikna
Biedronka sliczna jestes.
Adee jaka wredna jaka wredna
Asik
ide bo dalej sobie popłakuje na lezaczku, pewnie wsadze ja w wozek i idziemy cos na oboad kupic
Temat został zablokowany.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #276727 przez happymamma
Adee,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kasiek, a może się nie wyspała ?? Jak mi Jaso się budzi taki marudny - to wiem, że niewysany i tulę go, zanim dojdzie do siebie Ale to po mamusi - ja też jak jestem niewyspana, to bez kija nie podchodź
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kasiek, a może się nie wyspała ?? Jak mi Jaso się budzi taki marudny - to wiem, że niewysany i tulę go, zanim dojdzie do siebie Ale to po mamusi - ja też jak jestem niewyspana, to bez kija nie podchodź
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 tydzień temu przez happymamma.
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #276730 przez madzia0507
Dorotka, u mnie było 17 osób w sumie na chrzcinach. Był obiad, po obiedzie tort i kawa, a gdzieś tak koło 20:00 - krokiet z barszczem czerwonym. Poza tym na stole cały czas były sałatki, ciasta, wędliny, śledzie itd. I u nas był alkohol.
Zaległe 100 lat dla Nikosia!!!
100 lat dla Błażejka!!!
100 lat dla Igi!!!
Twoja metoda z rowerem po prostu mnie rozwaliła.
Zuza napisał:
Zuza Tulę mocno!!! Co teraz będzie???
Biedronka, Madzia śliczności!!!
"Wredna suka", "Dziewica orleańska"??? Bożesz ty mój jedyny!!! Co wy gadacie??? Takie ładne z was dziewczynki była i nadal są.
A ja wyglądałam, wyglądam i zawsze będę wyglądać jak (tu cytuję Adee): "Idź stad i sprawdź, czy cię nie ma gdzieś dalej" albo "Idź po wino".
Chciałabym być ładna, ale cóż...
Zaległe 100 lat dla Nikosia!!!
100 lat dla Błażejka!!!
100 lat dla Igi!!!
Twoja metoda z rowerem po prostu mnie rozwaliła.
Zuza napisał:
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]Hej chciałam sie tylko przywitac i powiedziec ze moj M znowu pije buziaczki
Zuza Tulę mocno!!! Co teraz będzie???
Biedronka, Madzia śliczności!!!
"Wredna suka", "Dziewica orleańska"??? Bożesz ty mój jedyny!!! Co wy gadacie??? Takie ładne z was dziewczynki była i nadal są.
A ja wyglądałam, wyglądam i zawsze będę wyglądać jak (tu cytuję Adee): "Idź stad i sprawdź, czy cię nie ma gdzieś dalej" albo "Idź po wino".
Chciałabym być ładna, ale cóż...
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #276738 przez adee84
Madzia
przecież Ty śliczna jesteś jak obrazek to ja nie wiem o co chosi Tobie baboku
a my dziś mamy szczepienie a nie mamy tyle kasy ile trzeba i jak na złość wypłata /ta mikro część, która zostaje po zabraniu prze k/ jakoś przyjść nie chce. wściekła jestem jak osa
przecież Ty śliczna jesteś jak obrazek to ja nie wiem o co chosi Tobie baboku
a my dziś mamy szczepienie a nie mamy tyle kasy ile trzeba i jak na złość wypłata /ta mikro część, która zostaje po zabraniu prze k/ jakoś przyjść nie chce. wściekła jestem jak osa
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #276740 przez happymamma
Madzia Ty dupo Ja już Ci kiedyś pisałam, że masz albo lustra albo oczy krzywe albi ci coś wpadło w oba na raz i nie chce wypaść albo z twoim przwodnictwem wzrokowym coś nie tak albo się po prostu z nas nabijasz
- Zuza
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Aleks rozrabiaka :)
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #276741 przez Zuza
Hello
Troche was poczytałam
Zdjecia śliczne wszystkich i kazdej z osobna
i co pozniej dokoncze bo przyszła bratowa na kawke..
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Tak wiec byłam wczoraj w ośrodku pomocy dla uzależnionych od alkoholu pogadałam sobie z babka i już wiem jak rozmawiać z M dlaniej zeby leczyć maćka jest za wczesniej i nie ma sensu ja mam mu pomoc bede co tydzien chodziła do tej babki na spotkania. rozmawiałam wczoraj z mackiem i on powiedział ze sobie chce sam poradzic z tym problemem pije bo wszyscy sie wpierdalaja w nasze zycie a chodzi tu konkrtnie o moich rodziców a naj moja mame ze mowia mu co ma robic kiedy ma rachunki oplacac kiedy zapalac a kiedy gasic swiatło... tak wiec zamiast niego aj chodze na tewrapie dla wspołuzależnionych... chce mu pomoc bo go kocham. mam nadzieje ze topomoże bo jak powtorzy sie sytuacja taka jak teraz to sie wyprowadze na jakiś czas,,,, dxziekuje wam za pomoc
Troche was poczytałam
Zdjecia śliczne wszystkich i kazdej z osobna
i co pozniej dokoncze bo przyszła bratowa na kawke..
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #276765 przez dorotas29
Kurcze,męczę sie od 19 grudnia z pewnym sprzedawca z all. Kupilam ksiazki,mialy dojsc kurierem i lipa....koles ciagle mnie zbywa,kasy nie chce oddac, teraz nie moze niby przelac forsy,bo inwentaryzacja ,aha ,juz mu wierze,pierwszy raz z czyms takim mam na swoje nieszczescie do czynienia....
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona