- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #276373 przez Kasiek
Dorotka dobre bardzo dobrze zrobilas a ten tekst ze zaniedbujesz obowiazki!! jak tak bardzo chce to powiedz mu niech on idzie na tacierzynski a Ty wrocisz do pracy, zaloze sie ze po tygodniu na kolanach by Cie przepraszal
Renatka śliczna z Ciebie kobietka i corcie tez masz sliczna i widze ze Celinka tez juz dlugie wloski ma I powodzenia jutro u ortopedy
wy znowu o wadze ja sie wazylam pare dni temu i waze 56,4 kg a pamietam ze w 8tyg ciazy wazylam 58kg i przez cala ciaze przytylam 9kg, ale to tylko dlatego ze 5msc haftowalam na okraglo i zamiast tyc chudlam
Adee juz Ci mowilam ze laska z Ciebie a chudzielec taki na tym zdjeciu jestes!!
spadam kobietki, nadrobilam i pewnie jak wejde przedpoludniem to znowu zastane stos postów buziaczki
Renatka śliczna z Ciebie kobietka i corcie tez masz sliczna i widze ze Celinka tez juz dlugie wloski ma I powodzenia jutro u ortopedy
wy znowu o wadze ja sie wazylam pare dni temu i waze 56,4 kg a pamietam ze w 8tyg ciazy wazylam 58kg i przez cala ciaze przytylam 9kg, ale to tylko dlatego ze 5msc haftowalam na okraglo i zamiast tyc chudlam
Adee juz Ci mowilam ze laska z Ciebie a chudzielec taki na tym zdjeciu jestes!!
spadam kobietki, nadrobilam i pewnie jak wejde przedpoludniem to znowu zastane stos postów buziaczki
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 tydzień temu przez Kasiek.
Temat został zablokowany.
- aneta2611
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #276379 przez aneta2611
na początku ogromne dla Asik
my po wizycie. Wygląda na to że wszystko w normie. Oczko mamy dalej masować, jak nie pomoże, to zabieg, ale to mało prawdopodobne.
Co do uciekania oczka... Lekarz stwierdził, że wygląda na to, że taką fizjologię ma Filipek. Jakoś fachowo to nazwał, ale że ja już mam SKS to nie pamiętam. Stwierdził, że to pozornie tak wygląda jakby uciekało, ale to się powinno wyrównać.
Uważa też, że nawet jeśli trochę ucieka to do roku nie ma czym się przejmować.
Inna rzecz się mu troszkę nie podobała i zapytał czy są jakieś wady wzroku w rodzinie. Jak mu powiedziałam o wadzie M to powiedział, że mam koniecznie podejść na badanie wzroku ale dopiero jak Fifi skonczy 3 llatka.
Generalnie na razie wszystko jest ok
dobra, postaram się Was nadrobić
my po wizycie. Wygląda na to że wszystko w normie. Oczko mamy dalej masować, jak nie pomoże, to zabieg, ale to mało prawdopodobne.
Co do uciekania oczka... Lekarz stwierdził, że wygląda na to, że taką fizjologię ma Filipek. Jakoś fachowo to nazwał, ale że ja już mam SKS to nie pamiętam. Stwierdził, że to pozornie tak wygląda jakby uciekało, ale to się powinno wyrównać.
Uważa też, że nawet jeśli trochę ucieka to do roku nie ma czym się przejmować.
Inna rzecz się mu troszkę nie podobała i zapytał czy są jakieś wady wzroku w rodzinie. Jak mu powiedziałam o wadzie M to powiedział, że mam koniecznie podejść na badanie wzroku ale dopiero jak Fifi skonczy 3 llatka.
Generalnie na razie wszystko jest ok
dobra, postaram się Was nadrobić
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #276382 przez Edyta
ufffffff nadrobilam was no rany zgupialysta Kobity Adee
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
domi ta rolade to spytam T bo ja niewiedzialam i pieklam 150 stopniach a i odrazu jak upieczesz ciasto to goracae w szmatke trzeba zwijac Asik nie ma jutro szczepienia wkurzylam sie bo my nie mamy auta M nie dostal urlopu i nie ma nas kto zawiesc na szczepienie jestem wsciekla bo to wazne i co nie pojdziemy nie wiem co na to p.Doktor ale nich M sie tlumaczy jestem bardzoooooooooooooo zla Renatka nie ma to jak foty z l.o. Asik ja tez jem na potege beti dobrze ze juz wyrwalas wiecej nie pamietam a Pippin Silvia tez macha glowka na boki juz coraz mniej ale jednak
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
domi ta rolade to spytam T bo ja niewiedzialam i pieklam 150 stopniach a i odrazu jak upieczesz ciasto to goracae w szmatke trzeba zwijac Asik nie ma jutro szczepienia wkurzylam sie bo my nie mamy auta M nie dostal urlopu i nie ma nas kto zawiesc na szczepienie jestem wsciekla bo to wazne i co nie pojdziemy nie wiem co na to p.Doktor ale nich M sie tlumaczy jestem bardzoooooooooooooo zla Renatka nie ma to jak foty z l.o. Asik ja tez jem na potege beti dobrze ze juz wyrwalas wiecej nie pamietam a Pippin Silvia tez macha glowka na boki juz coraz mniej ale jednak
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
M pytal znow o sex i co znow odmowilam powiedzial ze bedzie spal w salonie dopuki sexu nie bedzie no i co ale sie nie gniewa rozumie chyba mnie tak podpuszcza
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #276393 przez angellika1
Aneta to super ze z oczkiem wsio oki a jednak dziewczyny maily racje jak pisaly ze do roczku moze uciekac
Edytka qurcze a dlaczego Ty nie chcesz???? jakas blokada????
moge wam pokaac zdjecie z mojego slubu? moge? mogę ? moge?
Edytka qurcze a dlaczego Ty nie chcesz???? jakas blokada????
moge wam pokaac zdjecie z mojego slubu? moge? mogę ? moge?
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- aneta2611
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #276400 przez aneta2611
Zuza, i co dalej?
Biedronka, z Madzi śliczna dziewczynka a co do włosków... Jeśli Cię to pocieszy to Fifi nie ma wcale tylko taki drobniutki meszek
Widzisz Beti, a mój za skarby tej dyniui nie chce jeść. Otwiera buzię, ja mu daję łyżeczkę a on tak trzyma tą zawartość i okropnie się przy tym krzywi. W ogóle nie chce tego połykać, zbuiera te łyżeczki a jak mu się uskłada 2 lub trzy to hurtem wszystko wypluwa.
generalnie whodzą w rachubę tylko gotowane przeze mnie zupki. Słoiczki są bardzo beeeeeeeeeeeeee
ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj MARTUCHA, HAPPYMAMMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zazdrość mnie zżera jak tak piszecie o tych spotkaniach! ja też kcem się z Wami zobaczyć
Biedronka, z Madzi śliczna dziewczynka a co do włosków... Jeśli Cię to pocieszy to Fifi nie ma wcale tylko taki drobniutki meszek
Widzisz Beti, a mój za skarby tej dyniui nie chce jeść. Otwiera buzię, ja mu daję łyżeczkę a on tak trzyma tą zawartość i okropnie się przy tym krzywi. W ogóle nie chce tego połykać, zbuiera te łyżeczki a jak mu się uskłada 2 lub trzy to hurtem wszystko wypluwa.
generalnie whodzą w rachubę tylko gotowane przeze mnie zupki. Słoiczki są bardzo beeeeeeeeeeeeee
ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj MARTUCHA, HAPPYMAMMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zazdrość mnie zżera jak tak piszecie o tych spotkaniach! ja też kcem się z Wami zobaczyć
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #276413 przez angellika1
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 tydzień temu przez angellika1.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #276434 przez dorotas29
Angelika- ślicznie!!!
Adee - ile masz cm wzrostu??? Bo na tym zdjeciu w kostuimie to wygladasz baaardzo szczuplo,az za bardzo
Anetka- dobrze,że w sumie po wizycie ok...
Kasiek- alez m↓j M to sam nawet wlasnie zaproponowal,ze moge wrócic do pracy,a on zostanie z dziecmi w domu,ze on problemu nie widzi i ze sobie da swietnie radę
Adee - ile masz cm wzrostu??? Bo na tym zdjeciu w kostuimie to wygladasz baaardzo szczuplo,az za bardzo
Anetka- dobrze,że w sumie po wizycie ok...
Kasiek- alez m↓j M to sam nawet wlasnie zaproponowal,ze moge wrócic do pracy,a on zostanie z dziecmi w domu,ze on problemu nie widzi i ze sobie da swietnie radę
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona