BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 1 tydzień temu #276369 przez angellika1
Adee ta osoba (Rafal ) w tym czarnym płaszczu :)
czytam :)
Temat został zablokowany.
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #276373 przez Kasiek
Dorotka dobre :) bardzo dobrze zrobilas :laugh: a ten tekst ze zaniedbujesz obowiazki!! jak tak bardzo chce to powiedz mu niech on idzie na tacierzynski a Ty wrocisz do pracy, zaloze sie ze po tygodniu na kolanach by Cie przepraszal :laugh:
Renatka śliczna z Ciebie kobietka i corcie tez masz sliczna :) i widze ze Celinka tez juz dlugie wloski ma :) I powodzenia jutro u ortopedy :)

wy znowu o wadze :) ja sie wazylam pare dni temu i waze 56,4 kg :) a pamietam ze w 8tyg ciazy wazylam 58kg i przez cala ciaze przytylam 9kg, ale to tylko dlatego ze 5msc haftowalam na okraglo :huh: i zamiast tyc chudlam :huh:

Adee juz Ci mowilam ze laska z Ciebie :) a chudzielec taki na tym zdjeciu jestes!!

spadam kobietki, nadrobilam i pewnie jak wejde przedpoludniem to znowu zastane stos postów :P buziaczki
13 lata 1 tydzień temu #276379 przez aneta2611
na początku ogromne :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: dla Asik :)

my po wizycie. Wygląda na to że wszystko w normie. Oczko mamy dalej masować, jak nie pomoże, to zabieg, ale to mało prawdopodobne.
Co do uciekania oczka... Lekarz stwierdził, że wygląda na to, że taką fizjologię ma Filipek. Jakoś fachowo to nazwał, ale że ja już mam SKS :silly: to nie pamiętam. Stwierdził, że to pozornie tak wygląda jakby uciekało, ale to się powinno wyrównać.
Uważa też, że nawet jeśli trochę ucieka to do roku nie ma czym się przejmować.
Inna rzecz się mu troszkę nie podobała i zapytał czy są jakieś wady wzroku w rodzinie. Jak mu powiedziałam o wadzie M to powiedział, że mam koniecznie podejść na badanie wzroku ale dopiero jak Fifi skonczy 3 llatka.
Generalnie na razie wszystko jest ok :)

dobra, postaram się Was nadrobić :)
13 lata 1 tydzień temu #276382 przez Edyta
ufffffff nadrobilam was no rany zgupialysta Kobity :silly: :lol: Adee
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
domi ta rolade to spytam T bo ja niewiedzialam i pieklam 150 stopniach a i odrazu jak upieczesz ciasto to goracae w szmatke trzeba zwijac :) Asik nie ma jutro szczepienia wkurzylam sie bo my nie mamy auta M nie dostal urlopu i nie ma nas kto zawiesc na szczepienie :angry: jestem wsciekla bo to wazne i co nie pojdziemy :angry: :( nie wiem co na to p.Doktor ale nich M sie tlumaczy jestem bardzoooooooooooooo zla :angry: Renatka nie ma to jak foty z l.o. :) Asik ja tez jem na potege :laugh: beti dobrze ze juz wyrwalas :kiss: wiecej nie pamietam a Pippin Silvia tez macha glowka na boki juz coraz mniej ale jednak :dry:
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
13 lata 1 tydzień temu #276393 przez angellika1
Aneta to super ze z oczkiem wsio oki a jednak dziewczyny maily racje jak pisaly ze do roczku moze uciekac :)
Edytka qurcze a dlaczego Ty nie chcesz???? jakas blokada????

moge wam pokaac zdjecie z mojego slubu? moge? mogę ? moge?
13 lata 1 tydzień temu #276399 przez soniasg
Anetka super że wszystko ok :)

Kasiek ja dalej walczę dobranoc
13 lata 1 tydzień temu #276400 przez aneta2611
Zuza, i co dalej?

Biedronka, z Madzi śliczna dziewczynka :) a co do włosków... Jeśli Cię to pocieszy to Fifi nie ma wcale :) tylko taki drobniutki meszek :D

Widzisz Beti, a mój za skarby tej dyniui nie chce jeść. Otwiera buzię, ja mu daję łyżeczkę a on tak trzyma tą zawartość i okropnie się przy tym krzywi. W ogóle nie chce tego połykać, zbuiera te łyżeczki a jak mu się uskłada 2 lub trzy to hurtem wszystko wypluwa. :)
generalnie whodzą w rachubę tylko gotowane przeze mnie zupki. Słoiczki są bardzo beeeeeeeeeeeeee

ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj MARTUCHA, HAPPYMAMMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zazdrość mnie zżera jak tak piszecie o tych spotkaniach! ja też kcem się z Wami zobaczyć :(
13 lata 1 tydzień temu - 12 lata 11 miesiąc temu #276403 przez Asik

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 1 tydzień temu #276406 przez angellika1
Aneta a Nikoś wprost uwielbia Dynie :) a jakie zupki gotujesz?
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #276413 przez angellika1
Załączniki:
13 lata 1 tydzień temu #276419 przez adee84
Anetka ajm soł hapi że u Was wsio dobrze :)
Angellika dawaj i nie pytaj :) :)
13 lata 1 tydzień temu - 12 lata 11 miesiąc temu #276430 przez Asik

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 1 tydzień temu #276432 przez adee84
kcem wiecej :) :)
13 lata 1 tydzień temu #276434 przez dorotas29
Angelika- ślicznie!!!
Adee - ile masz cm wzrostu??? Bo na tym zdjeciu w kostuimie to wygladasz baaardzo szczuplo,az za bardzo
Anetka- dobrze,że w sumie po wizycie ok...
Kasiek- alez m↓j M to sam nawet wlasnie zaproponowal,ze moge wrócic do pracy,a on zostanie z dziecmi w domu,ze on problemu nie widzi i ze sobie da swietnie radę :laugh:
13 lata 1 tydzień temu #276442 przez adee84
Dorotka 164 cm :)
m niedługo wraca z pracy, trzeba się niedługo położyć
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby